Orijinalini görmek için tıklayınız : 9 Haziran Radyo canli yayin icin istek ve mesajlar.
Aleviforum sakinleri,
Bu baslik altinda tum mesajlarinizi, isteklerinizi ve parca armaganlarinizi yapabilirsiniz. DJ'imiz Erdem canli yayinda mesajlariniza yer verecektir.
iyi dinlemeler.
Saygilar
NAZ
Tüm dostlara buradan merhaba ve dinleyen veya dinleyemeyen tüm canlar için Mustafa Özarslan Kışı Bitmez Şu Ömrümün...
Saygılar başarılar.
Merhaba Erdem kardeşim..,
Sıradaki parçayı tabii önce sana,sonra sevgili Alevimen'e ve tüm forum arkadaşlarıma gönderiyorum..
sevgilerimle iyi yayınlar..
sıradaki türküyü sılaya armağan ediyorum...ama onun içinde mümkünse HAKAN YEŞİLYURT tan ACIYA GÜLMEK parçasını istiyorum.bütün türküler sılacağım için gelsin...
beyaz giyme söz olur mümkünse
merhaba canlar musataf özarslandan bozatlı hızır eserini dinliyebilirsem çk sevinirim.tüm canlara armağan olsun...can sana kolay gesin
yol kulu 09.06.2006, 23:33 selam arkadaşlar ali ekber çiçekten haydar haydar adlı deyişşi çalarsanız sevinirim herkese hayır geceler
erdemli83 kardeşim..çok saol bu güzel müzikler için.....sıradaki parçayı chattei bütün canlara armağan ediyorum...sen seç can şarkıyı
yol kulu 09.06.2006, 23:48 kardeş eğer deyiş çalarsan istanbul seyrantepedeki yeni açılan cem evimizdeki canlara ve dinleyenlere gelsin
ayrıca yarın seyrantepede cem var saat:19.00 da
herkesi bekleriz... gelmek isteyenlere açık adres verebilirim
güldestim 10.06.2006, 00:03 İyi akşamlar herkese. Musa Eroğlundan Bir Acayip Sevda Düştü Serime adlı türküyü çalarsanız çok sevinirim.Teşekkürler..
Iyi yayinlar erdemli benimde bir istegim var Mustafa özarslandan ... Sen Giderken.... çalarsan sevinirim
saygilar
ezo
sorundeğil arkadaşım çok güzel başladın.musafa özarslanı çalcam dedin bekliyoruz.tekrardan kolay gelsin tüm canlara selam
Alevimen 10.06.2006, 00:10 Hudey Hudey yada daha çok tanılmış adıyla Siyah Saçlarında Hatem Yüzleri arşivinde bulunuyorsa benden tüm forum'a gelsin :yamukgul:
Siyah saçlarında hatem yüzleri,
Garip bülbül gibi zaralar beni.
Hilâl ebrulerin ahu gözlerin,
Tığı sevda ile canım yaralar beni.
Hudey hudey hudey yaralar beni,
Diley diley diley yaralar beni.
Kaşların bismillah beçlerin Beytullah,
Seni öz nurundan yaratmış Allah,
Sevmişim ben seni vazgeçmem billah.
Aşkın hançeri ile canım vuralar beni.
Diley diley diley yaralar beni.
Sıtkı'yam billahi terkil etmesem,
Gayri güzellere gönül gatmasam.
Dövseler kovsalar burdan gitmesem,
Meğer ferman gele canım süreler beni.
Diley diley diley yaralar beni
bu ikinci dinleyisim ve süper gidiyosun (ilk defa yapmadigin belli zaten:D)
basarilar:D
Erdemcigim, yayin biraz zor baslamis olsada, yine çarsamba günü oldugu gibi, hizini yakaladin. Güzel gidiyorsun.
Oguz Aksaç'tan bir parça çalirsan sevinirim. Calamazsanda, canin sagolsun, bütün türkülerimiz güzel degilmi zaten?
Derya 44 10.06.2006, 00:14 erdemli can bende senden bir parca calmani istiyorum , tabii eger mümkünse...bir ay dogari calarsan sevinirim, bu parca anama , bütün arguvanlilara ve su an online bulunan bütün canlara gelsin ... slmlarim ile hayirli aksamlar diliyorum
Yayin icin Erdem sana, vede dinleyerek destek veren tum canlara tesekkurler.
Yayin icin Erdem sana, vede dinleyerek destek veren tum canlara tesekkurler.
Ben saat 12 den sonrasını dinleyemedim. servır mı attı beni. Ve neden geri giremedim...
Erdem kardeşim Mustafa dan hangi güel trküyü çaldı merak ettim.
|