Almanya’daki Water Bridge…!
6 yılda yapilmiş...! 500 milyon Euro..! 918 metre uzunluğunda..
Almanya’nin dogusu ve batısı arasinda , Berlin yakinlarinda Magdeburg şehrinde..!
FotoğraF açılış töreninden ;
http://img104.imageshack.us/img104/1075/adsz0gq.jpg
Elin alamanı yapıyor..biz türküz ama daha iyisini yaparız..Tabi miletin paralarını yemessek hehe:)
woowww:ilgili: hayal gücüne bakarmısın :sook süper hatta süper ötesi
aydınlıALİ
12.06.2006, 10:18
boşuna masraftyan başka bişe dgil garip bir durum afrikada milyonlarca insan aç biraz etraflarına baksalar.....bilgilendirdigin için saol şah-mat....
trabzonlu
12.06.2006, 10:50
bencede boşuna masraf.hem bu köprümü ki siz gelin rizede ki köprüleri görün.insanlar nasıl yoktan köprü yapmışlar bakın.bence harcanan paraya yazık.türkiyedeki karayolları bilem daha güsel köprü yapıyolar
elbette bunu yapmalarının bir amacı vardır da o amaç ne,görüntüden anlaşılmıyor.Almanlar akıllı millet boşuna sokağa para dökmezler herhalde, yoksa boşuna mı yapmışlar?
yusufçukgecegez
12.06.2006, 11:27
bu gerçekmi yahu,manyak ötesi bişey,ben inanmam gerçek olduğuna.
Şah-Mat,
Günaydın.
Teşekküre derim mesajın için.
Bir yerlere kaybolmadım, zaman sorunum vardıo biraz.
Almanlar, yapmışsa bir bildiği vardır mutlaka.
Bence gezinti için güzel bir atmosfer olmuş.
Saygılarımla
Eski d.bakır miletvekillerinden hasan değer de kulp çayını karadenize dökme planı vardı.kulp d.bakır ın ilçesidir.
seheryelikiz
12.06.2006, 12:06
ilginç ve harika bir şey...
cigdem2006
15.06.2006, 09:28
arkadaşlar bence bu fotomontaj.
gerçekte böyle birşey olamaz
hayl gücünü zorlayan bir köprü fakat bizm ülkemizde insanlar ne köprüler yapıyorlar ki paraları olmadığı halde hayl gücü diye ben bizim ülkemizdekilere derim ama şah-mat güzel paylaşım teşekkürler
Paylaşım için teşekkürler dostum eline sağlık gerçek deilmi ?
Bir Zeynep
15.06.2006, 12:57
oh my god!! buda neee? almanyada miymis buu? benim niye haberim yok ya o zaman? cok sacma bisey gibime geldi, gemi icin geminin üstündede köprüsü olmasi birazcik annormal gibi sanki... gercek mi bu yaa? alala... üstelik ordaki köprü ne derin olmasi lazim, ne kadar cok su olmasi gerek icinde düsündünüzmü hic? kiii o kadar agir ve büyük gemileri tasisin diye.. yok yaaa, bence bu bi fotomontajdir, ama cok ilginc gercekten, gözlerim disariya firladi az kalsin, hehohhuhuhu...
bi havaalanına köprü kuramadık ....
Maşallah feleğim şaştıı:)
meymane_usari
15.06.2006, 17:20
zaten ilginç şeyler hep yutdışında oluyor güzel köprü olmuş gözlere hitab ediyor..:D
mantıksal olarak bayağı ilginç bir düşünsenize karadeniz akdeniz arası bir deniz köprüsü:komik :komik