Orijinalini görmek için tıklayınız : 10. Haziran Radyo akşamı resmi GÖRÜŞ ve ARMAĞAN topiği

Alevimen
11.06.2006, 00:42
Öncelikle radyomuz halen test yayındandır..

Topik neyin topiği?
Şu an radyomuzda canlı yayın var, resmi iletişim topiğidir.

Chat dururken neden bu topik?
Chatte doğabilecek büyük trafikden dolayı sorumlu kişiler chatte düzenli olarak tüm mesajları takip edemezler.

Bu topikde ne yazarım?
Radyo ile ilgili görüşlerinizi belirtebilirsiniz ve sıradaki türküyü/şarkıyı birine armağan edebilirsiniz.

Sıradaki parçayı nasıl öğrenebilirim?
Böyle bir seçenek şu an sunulmamıştır.

İstek yapabilirmiyim?
Yayında olan DJ yin kendisine öz proramı vardır, bugünkü yayında İSTEK proramı yapılmıyor, sıradaki parçayı armağan etme imkanınız var, topikde mesaj yazarken özellikle bildirmeniz gerekli.

Radyoya bağlanamiyorum!?
www.aleviforum.com (http://www.aleviforum.com) en alt sayfada radyo ile ilgili bilgi verilmekte eğer radyo online ise winamp, media player gibi linkler aktif olacaktır. sözkonusu linklere tıklayarak radyoya bağlanabilisniz.

Radyo online olmasına rağmen dinleyemiyorum!?
Slot limiti 32 dir. en fazla 32 kişi aynı anda dinleyebiliyor, kaliteli radyomuzun az desavantajlarından biridir.

MetinK
11.06.2006, 00:58
Naz yayininda basarilar diliyorum...
Güzel türküler,deyisler ve yorumlarinla güzel seyler olacagini biliyorum.
Siradaki parca aleviforum.com daki bütün üyelere,Canlara gelsin.

Hüseyin69
11.06.2006, 01:02
calinacak olan tüm pir sultan abdal deyislerini tüm radyo dinleyicilerine

gercek bir radyoda bu kadar güzel spikerlik her kisinin isi degil
basariarin devamini diliyorum naz kardesim

Alevimen
11.06.2006, 01:02
bu ara bende yayın için teşekkür eder başarılar dilerim :)

Lamekan
11.06.2006, 01:08
Cano şimdiden başılar kolay gelsin canım.

Herkese benden ve dostlardan gelsin sıraki semah ya da deyiş. Bgst den demme alagözlğ nazlı pirim / Kürt Alevi semahı benimde olsun :)

Sağol cano ve başarılar...

tunc2
11.06.2006, 01:11
selam canlar süper bisey olmus elinize saglik siradaki parcayi kölndeki tüm canlara ve aleviforum ailesine ve izmirdeki anneme istiyorum

heviznur
11.06.2006, 01:15
yayında başarılar dilerim,
bir isteğim olacak oğuz aksaç'tan niye çattın kaşlarını adlı türküyü çalarsanız sevinirim,bu türkü size ve tüm forum üyelerine gelsin...
iyi yayınlar...

Hayal@
11.06.2006, 01:19
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNSELECTABLE="on"><TBODY><TR height="100%" UNSELECTABLE="on" width="100%"><TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNSELECTABLE="off">merhaba naz.. yayın süper.. sıradaki parça sohbet kanalındaki bütün canlara geldin.. iyi yayınlar..</TD></TR><TR UNSELECTABLE="on" hb_tag="1"><TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNSELECTABLE="on">
</TD></TR></TBODY></TABLE>

Lamekan
11.06.2006, 01:21
Edit

yanlış hatırlamışım...

Ali Ekber Eren Kara Sakalı Söylüyordu...
''
Sakal seni güzel için beslerim
Ben seni kesemem kara sakalım
.....''

Diye devam eder...

Hüseyin69
11.06.2006, 01:21
az önce calinan deyis yaniliyor olabilirim ama cem celebi olabilir cünki ses ona cok benziyor
lamekan icin calinan deyis

tunc2
11.06.2006, 01:24
istek isteyebiliyormuyuz bilmiyorum ama mümkünse yavuz bingölden urfaya pasa geldi abim icin :D

sonerk
11.06.2006, 01:28
naz can yayın hayatında sana başarılar diliyorum çok güzel gidiyorsun ...

bi istekde ben isteye bilirmiyim acebe o rütbeye sahibmiyim haberim yok ama yinede isteyelim:yamukgul: Grup Yorumdan CEMO şarkısını forumdaki tüm canlara gelsin iyi yayınlar...

rinda
11.06.2006, 01:31
Sıradaki türkü benden tüm alevi form ailesi için gelsin.. kolay gelsin,iyi geceler...

FaLLeN
11.06.2006, 01:37
bütün gece uyuyamanlara ve naza gelsin(ve elektiriği kesilenlere :D ) D.S.S lerinden S.B.A. listede yanlışlıkla vardı inşallah ....:D

Alevimen
11.06.2006, 01:40
Naz:
Cehennemde aranıyorum parçasını seslendireni bilmediğini anons ettin. Sözkonusu türkü Metin Karataş 'ın Ayrı Değiliz albümündendir.

Sevgiler
Alevimen

FaLLeN
11.06.2006, 01:45
sıradaki parça yane...acıya gülmek. olursa bana değilse herkese gelsin :D

can85
11.06.2006, 02:01
NAZ .....çaldığınız parçalar çok güzel yayınınız iyi gidiyor sıradaki parça sana ve chat sayfasındaki canlara gelsin...ve tüm aleviforum üyelerine gelsin...

Siya Saperen
11.06.2006, 02:03
Ali Asker'den veya Erdal Erzincan'dan herhangi bir parça çarasanız memnun olurum. İyi çalışmalar kolay gelsin...

Naz
11.06.2006, 02:25
Bu gecede bizleri yanliz birakmayan tum canlara en yurekten tesekkurlerimi sunuyorum.

Bir sonraki yayinda gorusmek uzere canlar.

Surc-u lisanda bulunduysam affola.

Sevgiler Saygilar
Naz