http://www.acartexas.com/MutlakaSeyredin/
Böyle bir kızım olması için herşeyimi verirdim..
Annesine ve babasına tüm Atatürkçüler adına teşekkür ediyorum..
ayçeidilerkmen
11.06.2006, 20:53
gerçekten gurur duyulacak bi evlet ..
Merhaba Hacı abi..,
Bunu biliyorum...Aynı zamanda sadece bu Yayında değil...
Bir çok yayında çıktı.....
Ben söyle düşünüyorum..;
Hani bizlerin bazna karşı çıktığı kızları küçük yaşta bir şeyler öğrenmeleri için hem Baş örtüsü takıp hem Kuran okutmaya zorlayıp hemde bir takım kendilerince değer verdikleri insanların şiirlerini ve sözlerini söylediklerinde ben kendi adıma söyleyeyim Rahatsızlık duyuyorum...Burada da aslında bir rahatsızlık duyuyorum...Yani kük bir kızı "istiklal marşını" okumasıı farklı bir şekilde yorumluyorum..Karşı çıkış meselesi değil bu....
Hemen hemen bazı değerler farklı fraksiyonlarla karşımıza çıkıyor..
Şeriaçısında.....Kuran
Kemalistlerde...İSTİKLAL marşı...bu dahada uzatılabilir...
Ama;şu yönden bakmak gerekirse...Bu küçük kızın söylemiş olduğu "istiklal marşını" malesef orada bulunan insalardan hiç biri TAM OLARAK okuyamaz...
Güzel bir paylaşım...bununla ilgili bir video daha vardı bulursam bırakırım..
Video 2... (http://www.abd-ana.com/bws/abdana/ata/gencler.html)
Oda seda sayanın proğramındaydı...saygılar..
Not: Video eklenmiştir..
Merhaba Hacı abi..,
Bunu biliyorum...Aynı zamanda sadece bu Yayında değil...
Bir çok yayında çıktı.....
Ben söyle düşünüyorum..;
Hani bizlerin bazna karşı çıktığı kızları küçük yaşta bir şeyler öğrenmeleri için hem Baş örtüsü takıp hem Kuran okutmaya zorlayıp hemde bir takım kendilerince değer verdikleri insanların şiirlerini ve sözlerini söylediklerinde ben kendi adıma söyleyeyim Rahatsızlık duyuyorum...Burada da aslında bir rahatsızlık duyuyorum...Yani kük bir kızı "istiklal marşını" okumasıı farklı bir şekilde yorumluyorum..Karşı çıkış meselesi değil bu....
Hemen hemen bazı değerler farklı fraksiyonlarla karşımıza çıkıyor..
Şeriaçısında.....Kuran
Kemalistlerde...İSTİKLAL marşı...bu dahada uzatılabilir...
Ama;şu yönden bakmak gerekirse...Bu küçük kızın söylemiş olduğu "istiklal marşını" malesef orada bulunan insalardan hiç biri TAM OLARAK okuyamaz...
Güzel bir paylaşım...bununla ilgili bir video daha vardı bulursam bırakırım..
Oda seda sayanın proğramındaydı...saygılar..
Elbette sende haklısın...Çocuklar masumdur..Hiç bir ideolojik emele alet edilmemelidir..Fakat istiklal marşı meslesini bundan ayrı tutmakta yarar vardır..O bizim milli bütünlüğümüzdür.
Şeritçı ebeveynler dili dönmeye başlayan çocuklarını hemen kuran öğrenmeye zorlar.
Komünisti marx'Dan Leninden dem vurur.:komik
Bu örnekleri çoğaltmak mümkün.
Bahsettiğin video'yu bizimle umarım paylaşırsın..
Selamlar sevgiler.
güldestim
11.06.2006, 21:07
Maşallah ufaklığa nasılda ezberlemiş.Eminim yanındaki sunucu bile bu kadar ezbere bilmiyordur.
ahhh bebeğim yaaa nasılda içden söylüyo :hopala bu sadece ezberlemek değil .. cocuk tarihi atatürkü bilerek yaşayarak okuyo sanki
http://www.abd-ana.com/bws/abdana/ata/gencler.html
çok güzel pir paylaşım teşekür ederim ibret olsun
reyhan22
17.06.2006, 16:05
arkadaslar bunlar mukemmel ılk ızledıgımdede tüylerim diken diken olmustu anne ve babalarına helal olsun valla.......
tüylerim diken diken oldu anne ve babasını kutlarım umarım bütün gençlikartık hep bu küçük kız gibi yetiştirilir bizlere konuşmayın aman etliye sütlüye dokunmayın diye diye bizler memleketimizide geleceğimizi de art niyetli kişilerin eline bırakmış durumdayız umarım bundan sonraki kuşaklar böyle hatalar yapmaz ve bizlerde çocuklarımızı bu küçük kızın anne ve babası gibi idalist ve memeleketini iyi savuna bilecek birer türk olarak yetiştire biliriz
paylaşımın için sağol can
Valla sölicek bişe bulamıyorum sadece kız tüylerimi diken diken etti.Paylaşımın için sağol..
stalwart
17.06.2006, 22:17
maşallah ezberlememiş resmen yaşıyo..
örümcek kafalara ibret olsun, korksunlar bence,,
adamım diye gezinen çoğunu cebinden çıkarır..
helal olsun kıza:) ,,
paylaşım için teşekkürler...
gizemli7575
17.06.2006, 23:16
öncelikle paylaşımınız için teşekür ederim. ben hayran oldum bu küçük yavruya, kırkbin kere maaşalah..
maşallah ezberlememiş resmen yaşıyo..
örümcek kafalara ibret olsun, korksunlar bence,,
adamım diye gezinen çoğunu cebinden çıkarır..
helal olsun kıza:) ,,
paylaşım için teşekkürler...
Adı üstünde EZBER....
Küçük bir kız çoçuğu..ezber yayıpı gelmiş.....
Git şimdi sor....Oku de.....OKuyamaz.....:o