Orijinalini görmek için tıklayınız : 12 Haziran Radyo Canli yayini, anons sayfasi.
www.aleviradyo (http://www.aleviradyo). com << DJ Zaza (ozcan) canli yayinda sizlerle.
bu topikte siradaki parcayi sevdiklerinize, ve forumdaki canlara armagan edebilirsiniz.
mesajlariniz canli yayinda anons edilecektir.
Saygilar.
Naz
Sirada çalinacak olan parçayi yönetici arkdalarima armagan ediyorum.....
saygilar
ezo
sıradaki parçayı yağmura muttakiye ve bütün forumdaki arkadaşlar armağan ediyorum...
Grup munzurdan kürtçe bir parça istiyorum.
Bu parçayı tüm Dersimlilere ve ilerici, çağdaş, demokrat insanlara armağan ediyorum.
DJ ZAZA yayınında başarılar dilerim
Alevimen 12.06.2006, 18:15 Sirada çalinacak olan parçayi yönetici arkdalarima armagan ediyorum.....
saygilar
ezo
Bende sıradaki parçayı Ezo ve diğer bayan moderatörlere, sevgili abilerim metink, canerzincan ve Balta ya. Değerli dostlarım izmirksk, ali ekber, Kemal ve Lamekan'a
ve tabiki forumun biricik sunni elemanı Chatlakalper :komik
Ayırca Özcan'ı kutluyorum güzel yayın yapıyorsun, tebrikler.
sırdaki parçayı forumda olmayan ama benimle birlikte forumu takip eden vede kısmet olursa en kısa zamanda foruma üye yapacağımız güldal arkadaşıma armağan ediyorum forumda görüşmek üzere güldal :)
başarılı sunumundan dolayı teşekkürler özcan arkadaşım:)
Ozcancim yayininda basarilar tekrardan, hep arkanda oldugumu unutma. Gercekten bu kadar genc bir yasta, bu kadar duyarli olusun beni gururlandiriyor, umarim iyi bir ornek teskil edersin kendinden kucuklere, yasitlarina, ve tabiki buyuklerinede.
Siradaki parcayi, benden Naz83'e, Canom Lamekan'a,Halil abim, Kemal, Ezo ve tum aleviforumdaki canlarimiza yollarsan sevinirim.
sıradaki parçayı bende ozancım sana aleviforum ailesine kavaklıya nesrinaslıya yağmura ezoya armağan ediyorum
yayında başarılar diliyorum
Yayının çok güzel gidiyor. Mikail Aslandan - Elqajiye parçasını çalarsan çok sevinirim.
Bu parçayı forumdaki tüm canlara armağan ediyorum.
meymane_usari 12.06.2006, 18:35 kızılkilise can benim radyomun program formatında istek yer almıyor bir önceki grup munzur denk geldi ancak mikail aslan daha sonraları çalmayı planlıyorum listemde olduğunu bil ama dediğim gibi istek alamıyorum sıradaki türkü.... can a/ canlar a gelsin şeklinde veririsen bize yardımcı olursun....
umarım radyo yu beğenmişsindir.
kızılkilise can benim radyomun program formatında istek yer almıyor bir önceki grup munzur denk geldi ancak mikail aslan daha sonraları çalmayı planlıyorum listemde olduğunu bil ama dediğim gibi istek alamıyorum sıradaki türkü.... can a/ canlar a gelsin şeklinde veririsen bize yardımcı olursun....
umarım radyo yu beğenmişsindir.
Teşekkürler düzeltiyorum o zaman sıradaki parçayı tüm aleviforum ailesine armağan ediyorum.
Başarılar.
Bende istek istemek istiyorum. Sebahat Akkirazdan "Kerbala" yoksa Mustafa Öz Arslandan her hangi bir parça. Tüm Forma armağan ediyorum.
Sevgilerimle...
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
Tühh kaçarmışısız istekleri. İstek yok mu yani şimdi?
Canim kardesim basarili sunumun icin tebrikler siradaki parcamiz tum canlar icin sedeften bacilarindan gelsin..
Radyodaki kardeşim sırdaki parçayı benden tüm forma çalarmısın?
Sevgili canlar,
Dj ozcan su an istek programi yapmiyor. Sevdiklerinize, ve forumdakilere armagan etmek istiyorsaniz SIRADAKI parca olarak yaziniz lutfen mesajlariniz.
Saygilar.
NAZ
Yayından ötürü tebrik ederim ilk önce
sıradaki parçayı tüm canlara ve yoldaşlara armağan ediyorum
sıradaki parçayı aleviforum radyonun kurulmasında emeği geçen herkese istiyorum
Yener
herkese merhaba..ben sıradaki türküyü ayrımsız bütün üyelere armağan ediyorum..ayrıca zaza arkadaşımada teşekkürler,az önce açtım yayın çok güzel...
sıradaki parça tokatlılara gelsin
Bir Zeynep 12.06.2006, 19:23 sıradaki parça tokatlılara gelsinsagol hemsom, sanada gelsin o zamn... ayyy ne güzellllllll, bu sefer bende varim canlar bakin :) siradaki türküde fene dertliymis, tüm gurbetcilere gelsin o zaman, ayrica zaza dj ye iyi yayinlar dilerim, yüregine saglik can. tüm canlara slm olsun.
meymane_usari 12.06.2006, 19:39 RAdyo yayınım bu saat itibari ile bitmiştir bir daha ki programda görüşmek üzere dostça türkülerle kalın.
Bir Zeynep 12.06.2006, 19:41 sag olasin ozan can, güzel bir radyo yayiniydi.
Alevimen 12.06.2006, 19:54 RAdyo yayınım bu saat itibari ile bitmiştir bir daha ki programda görüşmek üzere dostça türkülerle kalın.
yayin için teşekkürler, böyle devam et!
|