SivanA SimyacI
13.06.2006, 14:45
ne zaman aydınlanacağız bizler.ne uğur mumcu katillerini ne ahmet taner kışlalı katillerini biliyoruz.ve ne de çernobil sorumlularından hesap sorabiliyoruz bakın şu resme ne günahı vardı kazım koyuncu gibi binlerce insanların hak ve adalet yerini bulmalı.çernobille ilgili düşünceleriniz nelerdir?SİNOPA bir çernobil dikilmesine göz mü yumacağız?kesinlikle yapılmasın ben karşıyım ve bu kez hesabını sormalıyız binlerce aileinin insanın canı yanmadan ocağı sönmeden.
Nükleer enerji doğru kullanıldığı sürece faydalıdır ama Türkiyede ben bu alt yapıyı göremiyorum. En basit yatırımlarda bile problemler çıkarken nükleer enerji gbi insan sağlığına zararlı ve etkisi 100 yıllar boyu süren insan DNA sına işleyen bir gücün yaratacağı problem başta karadeniz olmak üzere tüm türkiyeyi etkiliyecektir bu yüzden bu konuda duyarlı olmalıyız.
SivanA SimyacI
15.06.2006, 13:32
Nükleer enerji doğru kullanıldığı sürece faydalıdır ama Türkiyede ben bu alt yapıyı göremiyorum. En basit yatırımlarda bile problemler çıkarken nükleer enerji gbi insan sağlığına zararlı ve etkisi 100 yıllar boyu süren insan DNA sına işleyen bir gücün yaratacağı problem başta karadeniz olmak üzere tüm türkiyeyi etkiliyecektir bu yüzden bu konuda duyarlı olmalıyız.
size katılıyorum kesinlikle bişeyler yapmalıyız gerçi halkı ne zaman dinledilerki...