Orijinalini görmek için tıklayınız : 13 Haziran Canli Yayin - Radyo Anonslariniz.

Naz
13.06.2006, 23:35
www.aleviradyo.com

Canli yayinda sizlerleyim.

Bu topik altinda siradaki parcalari sevdiklerinize ve forumdaki canlara mesajlarinizla yazabilirsiniz, canli yayinda yer verilecektir.

Sevgiler.

NAZ

Ezo
13.06.2006, 23:38
Sana gelsin naz siradaki parça Tek sana:)))

Lamekan
13.06.2006, 23:45
Sıradaki güzel parça tüm dostlara geldin başta sen olmak üzere.... Şimdiden kolay gelsin ve başarılar kardeş...

duygugemisi
13.06.2006, 23:47
Sıradaki parçayı unutamadığım,biricik aşkım semra ve tüm CANLAR için istiyorum NAZ...Özlem Özdil'den 'yaralar beni sevgilim' adlı parçayı yayınlarsanız sevinirim...Saygılarımla kolay gelsin CAN....

Azrail
13.06.2006, 23:48
sıradaki parca basta Naz olmak üzere suan forumda bulunan ve bulunmayan tüm canlara gelsin,

eyhayat
13.06.2006, 23:52
Sıradaki Türkü oğlum Ahmet Cemsu 'ya gelsin .Uyuyor (ninni niyetine) kolay gelsin.

Hayal@
nazcım sıradaki parça chat kanalındaki bütün arkadaşlara ve sana gelsin canım.. yine çok güzel bi yayın olucak galiba (: alıştırdın bizi iyi yayına.. kolay gelsin..

meryem demir
herkes sıradaki parçayı birilerine rmağan ediyor. Bende sonuçta birisiyim ve tşk ediyorum. Siz de benden aynı inceliği beklemiyorsunuzdur umarım. :)
Ben sıradaki parçayı bir tek kendime armağan ediyorum. tşk ederim

Alevimen
13.06.2006, 23:54
Armağanlar için teşekkürler bende sıradaki parçayı DJ Naz'ımıza armağan ediyorum :)

meryem demir
13.06.2006, 23:55
bu arada şuan müzik yayını alamıyorum.yayından mı kaynaklanıyor. yoksa bendenmi

Alevimen
bu arada şuan müzik yayını alamıyorum.yayından mı kaynaklanıyor. yoksa bendenmi
sizden.

Nesimi
Sıradaki Parçayı tüm Dersimlilere ve şu anda forumun chat bölümünde olanlara armağan ediyorum.

can85
13.06.2006, 23:57
sıradaki parçayı chat sayfasındaki bütün değerli arkadaşlarıma armağan ediyorum.....

meryem demir
13.06.2006, 23:58
sizden.
tşk ederim. keşke alıştıra alıştıra yazsaydınız. birden duyunca soğuk su etkisi yaptı. bari benim istek sıram geldiğinde haber verseniz ne makbule geçer.
şimdiden sağolun

puduhepa
13.06.2006, 23:59
öncelikle kolay gelsin,ilk defa dinliyorum.bugün çok çok sevgili arkadaşım Ayşe'min doğum günü.istek parça çalma şansımı kullansam ve dostum dostumu çalsanız ne güzel olur.lütfennnnn....

sila
14.06.2006, 00:01
bende guzel yayinlarindan dolayi naz i tebrik ediyorum .. bende siradaki parcayii forumdaki tum degerli canlara armagan ediyorummm .....

güldestim
14.06.2006, 00:02
İyi akşamlar herkese.Sıradaki parça şu an aleviforum da bulunan tüm arkadaşlara gelsin.Teşekkürler.

Alevimen
tşk ederim. keşke alıştıra alıştıra yazsaydınız. birden duyunca soğuk su etkisi yaptı. bari benim istek sıram geldiğinde haber verseniz ne makbule geçer.
şimdiden sağolun
Efendim kusura bakmayın ama 'benden mı kaynaklanıyor sizden mı' sorusuna ayrıntılı cevap beklemeyin. Biraz daha ayrıntılı olsaydınız mesela hangi programlar çalıştırmaya çalıştınız.. pencereleri kapatıp tekrar denediniz mi.. yani biraz çaba gösterin, hepimiz gönüllü radyo ve forum işini yapıyoruz, unutmayın :)

Teknik sorunlarınız varsa ayrıntılı yazın aksi halde boşuna topiği meşgul etmeyelim, sağolun :höng

PirO_62
naz yayında basarılar sıradaki parca dielim önce sana sonra bütün canlara ve hani bir tane elemanın var senin hani cok calıskan biri ona armağan edim :D:D:D:D deli meli ama idare et

meryem demir
14.06.2006, 00:06
Efendim kusura bakmayın ama 'benden mı kaynaklanıyor sizden mı' sorusuna ayrıntılı cevap beklemeyin. Biraz daha ayrıntılı olsaydınız mesela hangi programlar çalıştırmaya çalıştınız.. pencereleri kapatıp tekrar denediniz mi.. yani biraz çaba gösterin, hepimiz gönüllü radyo ve forum işini yapıyoruz, unutmayın :)

Teknik sorunlarınız varsa ayrıntılı yazın aksi halde boşuna topiği meşgul etmeyelim, sağolun :höng
benden kaynaklanıyormuş pc yi açıp kapatınca düzeldi.

Bir Zeynep
14.06.2006, 00:10
slm canlar, hepinize merhabalar. Nazom benim canim bak sonunda bende geldim iste. Ne güzel bir yayin yapiyorsun, yüregine saglik. Siradaki parca tüm forum canlarina ve sevdiklerine gelsin.
Saygilar.

Kemal
14.06.2006, 00:44
Merhaba Naz, tüm forum için aşağıdaki şiirini okumanı istersem formatın dışına çıkmış olmam umarım :)

kendime bir sozum var,
yildizlara bakip aglamiyacagim,
onlarin ne sucu var...
onlara bu zayifligimi yasatmayacagim...
varsin onlar beni hep,
onlara bakip bakip hayallere dalan,
daldikca heyecanlanan,
her heyecanda yarindan umutlanan,
o kucuk kiz bilsinler...

kendime bir sozum var...
yagmur cini bir gun gelirse...
onunla aglayacagim,
sozum sozdur,
unutmayin,
ben gozyaslarimi birtek,
cinimle paylasacagim...

seheryeli
14.06.2006, 00:47
Dost bende bir özge candır
Yüreğimin pınarlarından su içen ceylandır
Dost güneşin parıltısıyla gelen en mutlu andır
Dost ana,dost bacı,dost düşünce elimi tutan yardır
Dost topraklarında huzurla gezdiğim diyardır
Bir peridir dost , bir masaldır
Kaf dağındadır, Zümrüdüankadır
Dost ki ezelden gelmiş yüreğimde bekadır
Dost dediysem merhamet dolu bir çift göz
Yüreğimden yüreğine akan içten söz
Dost benim özümden çıkmış öz
Sen geldin bazen bir ceylan, bazen bir dev oldun
Gönlüme yağmur yağarken
Teşekkürler gece güneşim, gündüz yıldızım
Hasretken en sevdiğim sızım...

sıradaki ezgi forumdaki tüm arkadaşlara ve candan dostlara gelsin...

eylüleren
14.06.2006, 01:05
merhaba çok güzel parçalar çalıyorsun teşekkürler.sıradaki parça diyelim gelsin tüm sevdiklerime....

puduhepa
14.06.2006, 01:05
yarın işe gidicem yatmam gerek ama böyle güzel parçaları da kaçırmak istemiyorum.teşekkürler emeğin için Naz.sıradaki parça(olur da belki listenizde vardır.İlkay Akkaya Bilemem,bi kıyak istiyorum)tüm şiirsever dostlara ve özellikle İlkay Akkaya sevdalılarına gelsin.
dostluk hüznü paylaşmaktır diyorum...

Azrail
14.06.2006, 01:06
uyumadık can seni dinliyoruz,

mümkünse Mahzuni Baba'dan bir parca daha calabilirmisin, tüm canlara gelsin,

tesekkür ederim, yüregine saglık

Lamekan
14.06.2006, 01:25
Sıradaki Kardeştürkülerden olan Dılemi Sewda türküsünü adı bende gizli sadece bir kişi için istesem ayıp olurmu :)

Yüreğine sağlık Naz ....

puduhepa
14.06.2006, 01:32
...
Sen dostumdun benim gülünce güneşler açan
Bulutlara rüzgara asarım suretini her akşam
Her akşam mektup yazarım dağlar kadar
Kayıp bir adresten geliyor sesin şimdi, üşüyorsun
Unutma dostumsun sen, neredeysen orda ölmek isterim!
AHMET TELLİ

sıradaki parça hepimize gelsin...

Alevimen
14.06.2006, 01:43
dj işini çok iyi yapıyorsun :p ayrıca bana armağan edilen erzincan türküsü içinde çok çok teşekkürler :ilgili:

Ayfer_A
14.06.2006, 01:43
Yogun sinav dönemim içerisinde Aleviforuma ugramadan yapamiyorum. Sanirim bagimlilik yapiyor :-) Ama ben bu durumdan gayet memnunum.
Müzik ruhun gidasidir ve Nazcigim sen, bizi iyi besliyorsun.

Yilmaz_Can
14.06.2006, 02:33
Merhaba ablasi Senden istekte bulunabilirmiyim?
Eger mumkunse Kivircik Aliden bir parça olmazsa canin sagolsun tum canlara armagan ediyorum..Sevgilerimle

MetinK
14.06.2006, 02:51
merhabalar...
Siradaki parca bütün aleviforumda bulunan canlara ,dostlara gelsin.
Istek varsa Metin-Kemal Kahraman dan Meyman yoksa canin sagolsun...:)

Naz
14.06.2006, 03:13
Tum canlara binlerce tesekkur bizi yine yanliz birakmadiniz.

Sevgiler
NAZ.