Orijinalini görmek için tıklayınız : KahramanMaraş / Elbistan / Elmalı Köyü (resimli)
cagdascetin 16.06.2006, 02:49 mrb arkadaşlar gene ben Çağdaş yani benim annem gil Elmalı köyünden belki aranızda vardır Elmalıdan resminide ekliyorum nasıl güzel mi? ELMALI KÖYÜ
burası köy dağdan görünüşü
5456
bi kaçtane daha vardı ama ekleyemedim bi sorun var galiba neyse diğerlerinide sonra eklerim talep olursa
elmalı bu kadar küçükmü ya tamammı bu çağdas
cagdascetin 22.06.2006, 20:27 evet istersen benim mekandan görünen bir manzarısı var harika bişey onuda ekleyebilirim ama bayır aşşağı olduğu için ve ağaçlar çok olduğu için köyün tamamı gözükmüyo olabilir
ok eklesene elbistanı çok merak ediyom
cagdascetin 23.06.2006, 18:17 şelale
5646
pınarbaşı
5647
pınar başı
5648
5649
5650
bu dağın tepesinde şehre girişte görülen "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" diye bir yazı var.
5651
benim bu güzel şehrimi ABD ye sattılar ben bu devlet politikacıların asla affetmicem 10-15 seneye kadar termik santral kesiminde insan kalmicak ve benim gittiğim iki köy (küçük yapalak ve elmalı) bu hat içinde dibinde
cağdaş elmAlının başka resimlerinide eklesene İLGİNÇ HOŞUMA GİTTİ hoş bi yer ne zamanır söyleyecem unutuyorum ya kitap buldum birsürü ne yapcaz
cagdascetin 14.07.2006, 18:01 erman dı dimi erman abi ben onu sultan abla ya söylerim gelincene yapacağın orda yazıyo zaten yardım sayfasında
ok resim eklesene var demiştin elmalının yapağın tapkıran felan resimlerini
cagdascetin 30.12.2006, 01:29 BEN HAKAN AKSU ELMALIDA AKRABALARIM VAR GOZPINAR KOYU BIZIM KOY AMA HIC GORMEK NASIP OLMADI NORWECTE YASI YASIYORUM BEN TANISMAK ISTERIM CAN dingo.hakan@hotmail.com bana ulasa maya calis sevgiyle kal :thumbup1: :biggrin:
Can bende sizinle tanışmak isterim.
Ama lütfen kurallara uyalım;
Tamamen büyük harfle yazmak yasaktır.
mesajlarda e-mail adresi vermek yasaktır.
Bu tür tanışmaları forumdan yapmayı tercih ediyoruz.
Ben Çağdaş bu arada...
kizildereli 15.01.2007, 10:57 mrb arkadaşlar gene ben Çağdaş yani benim annem gil Elmalı köyünden belki aranızda vardır Elmalıdan resminide ekliyorum nasıl güzel mi? ELMALI KÖYÜ
burası köy dağdan görünüşü
5456
bi kaçtane daha vardı ama ekleyemedim bi sorun var galiba neyse diğerlerinide sonra eklerim talep olursa
cagdas kimlerdensin almalida akrabalarimiz var cinpolatlar tanirmisin ben norwec teyim
cagdascetin 15.01.2007, 11:03 cagdas kimlerdensin almalida akrabalarimiz var cinpolatlar tanirmisin ben norwec teyim
Bektaşların Hüseyin'in torunuyum...
mrb bende elmalı köyündenim.bende de birkaç resim var .fırsat bulursan eklerim.
cagdascetin 30.01.2007, 12:10 mrb bende elmalı köyündenim.bende de birkaç resim var .fırsat bulursan eklerim.
Merhaba can Elmalı'da kimlerdensiniz?
ve birde resmi forum server'ına upload ederseniz kalıcı olur.
atmali1982 13.02.2007, 21:22 selam arkadaşlar ben malatya arguvanlıyım atman aşiretine mesuptur bizim oralar duydugum kadarıyla elbistanda da atman aşireti varmış bileniniz var mı acaba
slm elmalılar benda uzunpırarlıyım
selam arkadaşlar ben malatya arguvanlıyım atman aşiretine mesuptur bizim oralar duydugum kadarıyla elbistanda da atman aşireti varmış bileniniz var mı acaba
arkadasım atman degıldır atmalı asıretıdır atmalı asıretıde pazarcık elbıstan adıyaman bır bolgesı antepın ıslahıye ılcesınde malatyanın bır bolumunde var
hakan yıldırım 04.01.2008, 16:01 selam çağdaş bende elmalıdanım adım hakan
|