SivanA SimyacI
18.06.2006, 10:10
okunası köşe yazıları vardır elbet tavsite edeceğiniz ben tavsiye edeyim mesela.Sabah gazatesinde Yılmaz Özdil pazar sabah ekinde arada bir de olsa yazan sunay akın gene sabahda yazan ali kırca.vatan gazetesinde zülfü livaneli gazete değil ama güzel siyasi yazıları var lemanda yazıyor nihat genç herkese tavsiye ederim müthiş bir zeka.ee can dündarı unutmayacağız tabikide magazinsel açından sahsen hıncal uluc okurum :yamukgul:
peki siz?kimleri tavsiye edersiniz?
spartakus
21.06.2006, 21:32
tabiiki bir numara : Emin Cölasan ve cumhuriyet'den bazi yazarlar.
peki nefret ettiginiz gazete yazarlari?
ben en cok Bukalemun olan Fatih Altayli denen yazamazi sevmem.
Thai-yeap'in en sevdigi ve kedide hediye ettigi yazarlardan birisi .adam önce parlayabilmek icin cengaverce yazilar yazmistir ve sonrada ünlendiginde o anki siyasi Hükümetin güdümüne girmistir.
bir Mehmet Barlas denen yazar zavallisi.
iste bazen gündemi olusturdukarini zanneden bazende basarili olan kisiler.
Benim severek takip ettiklerim Zülfü Livaneli ve İclal Aydın köşeleri..nedense sevemedim Engin Ardınç'ı..
Emİn ÇÖlaŞan
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
Emin çölaşan , fatih altaylı okuyunca sinirlerim geriliyor.
SivanA SimyacI
24.06.2006, 01:08
bende sesleniyorum fatih altaylı mehmet barlas ve savas ay bırakın siz gazateciliği...
ekinersin
04.07.2006, 21:04
elbetteki bir gün gazetesini tafsiye ederim ve atılım dergisini okursanız kendinizi bulabilirsiniz
Bekir Coşkun, Enis Berberoğlu farkli kalemler bence...