Orijinalini görmek için tıklayınız : Samsun / Ondokuz Mayıs ünviversitesinde okuyan aleviler

suzii
19.06.2006, 16:02
19 mayısta okuyorum ve acaba benim gibi canlar varmı diye merak ediyorum.irtibatımız olsun herzaman

dj-pirdeniz
19.06.2006, 16:12
aslinda güzel birsey sormussun arkadaslar birbirlerini tanirlar böylece bence herkes kendi ünüversitesi için bi topic acsin bu bir örnek teskil ediyo saol suzii

yusufçukgecegez
19.06.2006, 16:23
19 mayısta okuyorum ve acaba benim gibi canlar varmı diye merak ediyorum.irtibatımız olsun herzaman
samsunda okumuyorum ama samsunluyum,alevide değilim ama bizim okulda çok alevi var,sen en iyisi bize gel,biz nerdemiyiz,mimarsinan güzelsanatlar,memlekete selam:yamukgul:

aysun_05
03.07.2006, 02:43
samsundayım aleviyim ama ünivde değilim malesef:(

istanbullu
21.07.2006, 15:18
samsundayım aleviyim üniversitede de deilm

Ali_Yolcusu
21.07.2006, 15:25
suzii ye dikkat edin burnuma kötü kokular geliyor.yeni üye olmuş bayan ilk konusu samsundaki aleviler allah allah.

istanbullu
22.07.2006, 14:57
suzii ye dikkat edin burnuma kötü kokular geliyor.yeni üye olmuş bayan ilk konusu samsundaki aleviler allah allah.

nedemek istionnnnnnnn yada ne anlatmak istion

Ali_Yolcusu
22.07.2006, 17:04
bilmem herşey olabilir.ben sadece, burdaki canların her irtibata geçelim diyen kişilerle irtibat kurmamalarını söylüyorum.

seorpia
03.08.2006, 01:12
samsunda ozellıkle hangı bolgelerde alevı bektası toplulukları var merak edıyorum..samsun kokenlıyım bektasıyız.ama kıme soylesen karadenızden alevı bektası nasıl cıkmıs yok bılıyoduk dıyorlar bende tabıkı sacma buluyorum

Nesimi
03.08.2006, 01:19
Bu şekilde irtibat kurmak doğrumu bilemiyorum. Konuyu açan arkadaş 2 mesaj atmış ilk açtığı konuda bu. Gerçekten samimi oalrakmı açtı yoksa farklı bir durum mu. Aleviler sürekli tedirgin kimliğini saklayarak yaşamak zorunda kaldığı için(artık çoğumuz aştık bunu) bu tarz durumlardan endişeleniyorlar doğrusu...

Ali_Yolcusu
03.08.2006, 01:22
Bu şekilde irtibat kurmak doğrumu bilemiyorum. Konuyu açan arkadaş 2 mesaj atmış ilk açtığı konuda bu. Gerçekten samimi oalrakmı açtı yoksa farklı bir durum mu. Aleviler sürekli tedirgin kimliğini saklayarak yaşamak zorunda kaldığı için(artık çoğumuz aştık bunu) bu tarz durumlardan endişeleniyorlar doğrusu...

evet bende bunu diyorum kızılkilise.herşey olabilir yani dikkatli olmak lazım

suzii
14.08.2006, 18:45
sevigili arkadaşalr evet konuyu açtım ve bidahada msj çekmdim
çünkü gördümki bi korku var sanki bizler aleviler farklı canlılarız niye byle bir psikolojdesinizki arkadaşlar.utanacak bişeyimizmi var varsa söyleyinde bilelim.teessf ederim.düşüncem saf tı ama bulandrdnız.tavsiyem şudur kimliğinizden utnmayın.eğer mantıklı cvaplar olsaydı msj atacaktım.biri yok ünv. de deglm dyo.biri sulnyo.biri kötü kokular geliyo diyo.kendnize iyi bakın.korkarak yaşamayın.sadece tanşmaktı amacm...

Ali_Yolcusu
14.08.2006, 18:49
çünkü gördümki bi korku var sanki bizler aleviler farklı canlılarız niye byle bir psikolojdesinizki arkadaşlar.utanacak bişeyimizmi var varsa söyleyinde bilelim.teessf ederim.düşüncem saf tı ama bulandrdnız.tavsiyem şudur kimliğinizden utnmayın.eğer mantıklı cvaplar olsaydı msj atacaktım.biri yok ünv. de deglm dyo.biri sulnyo.biri kötü kokular geliyo diyo.kendnize iyi bakın.korkarak yaşamayın.sadece tanşmaktı amacm...

soyumdan çok şükür utanmıyorum bilhassa gurur duyuyorum.kimseden korkumuz da yok ama her çağıran kişinin de yanına gidecek değiliz.

aysun_05
02.09.2006, 15:33

cevabımızı beğenmemişsinin hanımefendi galiba evet üninde dceğilim ama samsundayım ve aleviyim illa ünivli arıyosan bilemem hayret bişey ya

istanbullu
02.09.2006, 23:48

suzii hanım cvb begenmemisin ama samsunda yasıom üni okumuyorum aleviyim
ama bir anlamadım üniversteden nie arıon?

kemalistemre
04.10.2006, 21:45
mErhaba suzi ben 19 MAyıs üniversitesinde türkçe öğretmenliğinde okuyorum samsunda okuyan aleviler çoğumuz hep bi ardayız ve sayımızı hergeçen gün artırmak için büyük çaba sarfediyoruz geçen sene bu sayede ben ilk defa semah öğrendim ve ekibimizi kurup cem de yaptık sende ve arkadaşların da bize katılın toplanma yerimiz samsun 56 lardaki PİR SULTAN ABDAL DERNEĞİ ama şu anda okul yeni açıldığı için pek giden yoktur biz pazar günleri toplanıyoruz sen benle irtibatı kesme bize katılırsın mail adresim emre_ardil@hotmail.com ve diğer canlarda biizm samsunda yaptığımız gibi birlik oluştururlarsa bunun ne kadar mutluluk verici olduğunu göreceklerdir saygılarımla KEMALİST EMRE

halitseyfi
04.10.2006, 22:20
sevgili canlar
suzii'ye bukadar şüpeci yaklaşımınız pekte olumlu değil.bu arkadaşımızın(diyelimki) bizleri ortaya çıkarmasında ne sakınca buluyorsunuz pek anlayamadım.aleviler olarak şüpeheci yaklaşımınızı anlayabiliyorum fakat acımasız yaklaşımınızıpek anlayamıyorum.
Bizler gizli örgüt mensupları değiliz, biliyorumki hiç birimizin korkacağı veya utanacağı birşeyde yok.endişelenerek yaşadığımız yılların sonunda yaşadıklarımızı hepimiz biliyoruz.olacak birşey varsa varsın olsun.endişelenerek yaşamaktansa biran önce olacaklar olsun.bu arkadaşımızı tanımaya çalışmak en olumlu davranış olacak sanıyorum.bizlerede bu yakışır.

sirhot
11.02.2007, 03:31
koskoca omüde bu kadar kişimiyiz.
ben daha fazlasını beklerdim.ben eğitimdeyim