Orijinalini görmek için tıklayınız : ALeviforum 2. Siir yarismasi SONUCLAR-ODUL

Naz
20.06.2006, 02:49
Aleviforum 2. siir yarismasi sonuclanmistir. tum katilimcilara tessekur ediyoruz. anketimiz uzun bir incelemeden gecti, ve bazi oylamalarda bulunan yanlis oylamalar cikarildi.

Siir yarismamizda 20%lik oy birimiyle SENDE YASADIM isimli siir birinci olmustur.

assagida siirler ve siirlerin yazarlari oy sirasina gore siralanmistir.

tum katilimcilari tebrik ediyorum. birinci olan sairimizin onur odulu (kelebek) verilmis nick rengi bir dahaki siir yarismasi sonuna kadar turuncuya degismistir. bir dahaki siir yarismasinda Turuncu nick gorunum rengi birinci tarafindan yeni birincimize devredilecektir.

bir dahaki yarismaya kadar dostca, ve siir tadinda kalin.

saygilar

Naz

---------

1. >>> Piro_62
SENDE YASADIM

2. >>> Ozan_Guner
Gurbet Elin Yazi Kisi Belirsiz

3. >>> Paylasilmistir :

>>> Nesrin-Asli
SONBAHARDAKI AYRILIK

>>> Olgun
ÖZLÜYORUM

5. >>> Denberk
Ruhumun Aşk Toprakları

6. >>> Paylasilmistir:

>>> Sausen
Sevdim Seni

>>> Oylum
Benim Mevsimlerim

>>> Cemalettin
Bizde İklimler

>>> Leyla Can
Mevsimin Gurbeti

10. >>> Paylasilmistir:

>>> Malt
Aşkın İklimi

>>> Yusufcukgecegez
Anılarım

12. >>> Paylasilmistir:

>>> Erkan Sevgi
Mevsim Misali

>>> Kalender28
Hazan

14. >>> Fallen
Sensim Mevsimim

Alevimen
20.06.2006, 02:59
tebrikler, çok heyecanlı oylamaydı :)

karyelist
20.06.2006, 03:52
tebrikler kardeşlerim kutluyorum sizleri zevkli bi yarışma

Siya Saperen
20.06.2006, 05:35
Bütün canları kutluyorum. Bütün şiirler verilen emekler takdire deger. Ayrıca birinci olan arkadaşım Onur'u kutluyorum. Favorim olmasada şiiri güzeldi...

Naci
20.06.2006, 08:28
Tebrikler piro can. Diğer arkadaşların da emeklerine sağlık, heyecan dolu bir yarışma oldu.

Asli
20.06.2006, 08:38
bütün yarışmaya katılan arkadaşlara başarılar dilerim...

pirocum tebrikler kutlarım seni...

sertur
20.06.2006, 08:48
bütün adayları ve oy kullananları tebrik ediyorum derece alan arkadaşlarımıda başarılarının devamını diliyorum sevgilerle...

Erkan Sevgi
20.06.2006, 09:33
Yüreğimiz hep böyle zengin, kaleminiz güçlü olsun.

Hepinizi tebrik ediyorum

MetinK
20.06.2006, 10:15
Herkesi katilimindan ve paylasimindan dolayi kutluyorum.

yaraLiCeyLan
20.06.2006, 11:39
Tebrikler bütün katilimcilara siirler güzeldi

:)

Aze
20.06.2006, 11:42
pirocum tebrik ederim
diğer arkdaşlarıda tebrik ederim hepsi çok güzeldiii gerçktende

Serkan_Devrim
20.06.2006, 12:58
başta birinciyi olmak üzere tüm katılanları tebrik ediyorum.

PirO_62
20.06.2006, 13:48
Teşekkkürler canlar
Öncelikle Yarısmaya Katılan Bütün Canları tebrik Ederim Hepside çok güzeldi Bir topikde 15 Yürek ...:D

Naz Onada teşekkür etmem gerekiyor = Cesaret
Metin abim : Yürek
ve oylamaya katılan ,katılmayan ,yorum yazan, yazmayan, göz atan atmayan :) vsvsvsv bütün canlara çok teşekkürler

Yarısmaya Katılmam cok ani bir karar oldu katılmak istiyordum ama ....
hep aklıma gelir di yürürken , çalısırken vsvsvsvs bir iki mısra ama hiç birlestirmemistim kıtaları ve son gün saat 23:00 cesaretlenmistim ve çok heyecanlıydım yüre be piro kim tutar seni dedim dedi dedi... ehuhe ve yazdım böyle bir sonuç beklemiyordum açıkcası önemli olanda benim için katılmamdı yarısmaya,
siir yazmamdı ve bunu başardım simdi çok mutluyum birincilik deil paylaşabilmiştim artık canlarla onun verdiği mutluluk

Dostçakalın SevgiyleKalın

eylüleren
20.06.2006, 14:03
tebrik ederim piro yarışmaya katılan tüm arkadaşlarında yüreğine sağlık....

Ezo
20.06.2006, 14:25
tebrikler...

Sevgi Erkan
20.06.2006, 16:04
tüm katılanları kutluyorum

rinda
20.06.2006, 19:50
Başta piro olmak üzere katılan tüm arkadaşlarımızı bende tebrik ederim..

Hayal@
20.06.2006, 20:04
öncelikle Piro_62 arkadaşımız olmak üzere şiir yarışmasında emeği geçen bütün arkadaşları kutluyorum.. çok kaliteli ve güzel iki yarışma bitti.. bundan sonra da bu kalitenin artarak devam edeceğincen şüphem yok.. kalitenin oluşmasında emepi geçen tüm şiirleriyle katılan arkadaşları ve bu yarışmayı başarıyla yöneten arkadaşları kutluyorum.. hepinizin yüreğine sağlık...

Nesimi
20.06.2006, 20:09
Piro bra "Dersim" bana oy ver dedi şiirinde tebrikler :)
Diğer arakdaşlarında emeklerine sağlık

yaraLiCeyLan
20.06.2006, 20:40
Piro bra "Dersim" bana oy ver dedi şiirinde tebrikler :)
Diğer arakdaşlarında emeklerine sağlık

Peki sen ne yaptin oy ver dedi diye verdin mi? siirleri okumadan secim yapmadan yani?

Nesimi
20.06.2006, 20:48
Peki sen ne yaptin oy ver dedi diye verdin mi? siirleri okumadan secim yapmadan yani?

Hayır yanlış anladın Dersim dediğim bi şahıs değil!

pironun şiirinde geçen bir kelime "Dersim" o yüzden tırnak içine almıştım. yanlış anlaşılmasın Her şiiri okudum ve oyumu ona göre verdim.

Alevimen
20.06.2006, 21:06
bencede yanlış anladın, benim anladığıma göre DERSİM şiirde geçtiği için oy vermesinde büyük rol oynamış. :)

yaraLiCeyLan
20.06.2006, 21:15
iyi o zaman türkceyi daha iyi ögrenmem gerekiyor demek ki!

ögreniriz bizde :)

Alevimen
20.06.2006, 21:26
iyi o zaman türkceyi daha iyi ögrenmem gerekiyor demek ki!

ögreniriz bizde :)
kizma be :)

Azrail
20.06.2006, 21:32
merhaba PİRO CAN;

öncelikle cok ama cooook tebrikler hakikaten zoru basardın, ve bu mükemmel şiirin içinde eline yüregine saglık,

cano sarı devrimin kıymetini bil, acayip güzel oluyo hatta insan ayrılamıyo :((((
vay beee ne günlerdi :P....,
saka bir yana yüregine saglık, dostum benim ,

3. yarışmada görüşmek üzere,

bu arada bende 3. olmuşum, oy veren vermeyen tüm canlara tesekkür ederim, yanlız hakikaten kim bana oy verdi merak ediyorum :)

yaraLiCeyLan
20.06.2006, 21:46
temem:)

Lamekan
20.06.2006, 22:25
İki şiirde kararsız kalmıştım biri birinci diğeri ikinci olmuş işte. Ama gene son kararım yanlışmış oylamaya katılan arkadaşların kararı doğrultusunda... :)

Paylaşımın için teşekürler piro ve ödül içinde tebrikler...

aspava
25.06.2006, 18:36
başta piro can olmak üzere tüm katılımcı arkadaşları tebrik ederim gerçekten insan oy verirken çok zorlanıyor herkezin emeğine sağlık paylaşımlarınız için teşekkürler.

manifesto
25.06.2006, 19:14
Pro_62 tebrik ederim,gelki oylamaya katılamadım ve şiirini henüz okuyamadım ama şuan şiirini arıyorum..
Zaten turanj yada turuncu, vaziyette görünce şüpelenmişdim...:)

eski şampiyonumuz olgun'u da anmadan geçmemek lazım...
şampiyonların artması dileğiyle..

sonerk
26.06.2006, 20:14
piro can kutluyorum seni ödül almışsın biraz geç oldu ama idere et artık hehheehehe şiileriyle foruma renk katan diğer katılımcı arkadaşlarıda kutluyorum yüreğinize sağlık ekrem ataerin dediği (ne demek oluyosa)

CIRKINKRAL
29.06.2006, 22:17
:bitmisbu: :bitmisbu: :bitmisbu: ya nasil siir yarismasi olurda ben bu yarismanin icinde olmam :bitmisbu: :bitmisbu:

birdahaki sefere mutlaka katilmak isterim!!!

birinci olan arkadasa tebrikler ve digerlerininde ellerine saglik

arslan
29.06.2006, 22:23
butun katilan arkadaslari ve piroyu tebrik ederim.

piro devamini bekleriz.

denberk
30.06.2006, 13:12
hep aklıma gelir di yürürken , çalısırken vsvsvsvs bir iki mısra ama hiç birlestirmemistim kıtaları [/B][/COLOR]

Dostçakalın SevgiyleKalın

şiir yürek işidir piro can sen kıtaları değil yüreğini birleştirmişsin tebrikler ellerine duygularına sağlık can önemli olan kazanmak değil bizim yaptığımız yarış da değildi yüreklerimizi birleştirmekti ve görüyorum ki bunu başarmışız ne güzel canlar ne güzel yüreklerinizdeki duygular hep şiir tadında olsun

Azrail
30.06.2006, 19:24
eski şampiyonumuz olgun'u da anmadan geçmemek lazım...
şampiyonların artması dileğiyle..tesekkürler manifesto, sen beni pek sevmezdin ama :) canın sagolsun