Orijinalini görmek için tıklayınız : Adana Adana Adana (Köyleri)

aywaro01
02.05.2006, 12:50
selamlar adana dan olan ve köyleri ile konusmak isteyen olursa buradayız bekleriz alevilik ve bektasi düsüncelerle

berde
06.05.2006, 09:29
Benden başka Adanalı olmadığını sanıyordum.Sanırım seninle iki kişi olduk. Hoş geldin

Mirioglu
10.05.2006, 17:51
Ben Aslen hatayliyim..
Ama Adana'da okuyorum yani burya bi selam atma hakkım vardır birazda olsa ne dersiniz :(

ody_seus
01.06.2006, 14:00
Selam ben de Adana/Tufanbeyli, Evci Köyü'nden Ender. Bizim köy de alevi kültüründendir. köyümüzün sitesini ziyaret etmenizi tavsiye ederim. saygılar...
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
Adana/Tufanbeyli/Evci Köyü resmi sitesi: www.evci.biz (http://www.evci.biz). Köyümüzün alevi kimliğini görmenizi rica ederim...

aywaro01
02.06.2006, 12:23
Selam ben de Adana/Tufanbeyli, Evci Köyü'nden Ender. Bizim köy de alevi kültüründendir. köyümüzün sitesini ziyaret etmenizi tavsiye ederim. saygılar...
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
Adana/Tufanbeyli/Evci Köyü resmi sitesi: www.evci.biz (http://www.evci.biz). Köyümüzün alevi kimliğini görmenizi rica ederim...

merhabalar arkadasım tabiki girip bir bakarım köyünüzü duymustum önceden biliyorum saygılar sewgiler TÜRKÜ İLE KAL

sertur
02.06.2006, 12:31
pozantı veya köylerinde alevi varmı?

elanehir
20.06.2006, 09:44
Bildiğiniz alevi köylerini listeliyelim mi?
Akçal
Fatmakuyü
Belbaşı

karyelist
20.06.2006, 14:07
bilmiyorum bunun için sosyolog olmamız lazım

elanehir
27.06.2006, 08:55
Arkadaşlar Akçal ,Belbaşı ve Fatmakuyu köyleride alevi köyleridir.

arap kız ela
27.06.2006, 10:28
bende adanalıyım ben elaa :)

arap kız ela
27.06.2006, 10:30
Cömertlik, istemeden vermektir. İstendikten sonra vermekse
utançtandır ve kötüdür H.Z ALİ (a.s)

arap kız ela
27.06.2006, 10:37
İnsanların en âcizi, insanlardan kardeş edinemeyenidir; on·
dan daha âciziyse kardeş edindikten sonra onu yitirenidir H.Z ALİ (s.a) ya bu sözleri çok seviyorum :)

ersinhoca
29.06.2006, 17:27
arkadaşlar! hatay hassalılar arapalevi mi.. umarım öyledir.

Mirioglu
29.06.2006, 18:26
arkadaşlar! hatay hassalılar arapalevi mi.. umarım öyledir.
Hassanın Alevi olduğunu sanmıyorum kardeş.

byparadox
01.07.2006, 17:39
selam arkdaslar ben adanada daha karşima alevi cıkmadi ne yazikki
ben adana da okuyo sayilirim ama hiç cıkmadi karşima kozan falan alayi faşist sünii yaws hiç arkdasim falan yok adanada bu yuzden dogru dürüst giccik kaptim bu yüzzdden adanaya

öncü nesil
01.07.2006, 17:56
ben adana da okuyo sayilirim ama hiç cıkmadi karşima kozan falan alayi faşist sünii yaws hiç arkdasim falan yok adanada bu yuzden dogru dürüst giccik kaptim bu yüzzdden adanaya
MRB sayın byparadarox,
Ben Adana'da yaşıyorum ve Adanalıyım.Ama faşist değilim.
Adana güzel bir şehirdir ve tüm Türkiye'de olduğu gibi misafirperverdir.
Siz Adana'ya yeni gelmişsiniz ve ondan dolayı henüz anlayamamışsınız.
Umarım sizinle tanışabilirim.İsterseniz yardımcı olmaya da çalışırım.
Saygı ve sevgilerimle...

byparadox
01.07.2006, 21:19
MRB sayın byparadarox,
Ben Adana'da yaşıyorum ve Adanalıyım.Ama faşist değilim.
Adana güzel bir şehirdir ve tüm Türkiye'de olduğu gibi misafirperverdir.
Siz Adana'ya yeni gelmişsiniz ve ondan dolayı henüz anlayamamışsınız.
Umarım sizinle tanışabilirim.İsterseniz yardımcı olmaya da çalışırım.
Saygı ve sevgilerimle...
abicim walla ben bir senedir adanadayim hiiç sansim olmadi hep tanidigim kişiler ööle cıktı ve burada gercekten bir senedir yalnizim ya su an bu foruma girerken bile cekiniyorum etrafta alevi oldugumu bilmemisinler falan die cekinerek yasiyorum ama ben adanaya hafta sonlari falan gidiyom

aywaro01
04.07.2006, 13:13
arap kız ela çok teşekkür ederim yazıların için candan sewgilerle hepinize alevi köyünden olan varsa yazmalarını rica ederim.....

bende kızıldere köyünden ADANA/Ceyhan

kuzeysanta
11.07.2006, 19:35
adana /durasandede herkeze selam adanalı aleviler

aywaro01
12.07.2006, 16:24

kozanlılar hep öyledir can seni kızıldereköyüne ceyhana bekleriz sewgilerimle

umut_ak
17.07.2006, 17:43
ne mutlu adanali aleviyim diyene hehe ..ama galiba bu forumda cok az adanali alevi var??

cagdascetin
17.07.2006, 19:37
Bende Adana'da yaşıyorum.Bide Adana'da Alevilerle karşılaşmadım demişler arkadaşlar daha önce Adana'daki Alevi sayısı hakkında bir bilgi verilmişti.Adana görmedim demek yanlış bir söz.Sadece yaşadığım bölgede daha önce hiç karşılaşmadım denilebilinir.Birde yolda geçene sen Alevi'misin?Sen Sünni'misin diyemi soruyorsunuz?

Saygılar.

umut_ak
21.07.2006, 22:33
Ya Ben Merak Ediyorum Adana Evci KÖyndeki Alviler De Nusayrilermi ???

byparadox
26.07.2006, 13:56
kozanlılar hep öyledir can seni kızıldereköyüne ceyhana bekleriz sewgilerimle
dost gelirim bir gün inşallah walla faşistlerin yüzünden foruma bile firsat buldukca girebiliyorum oda cok zor oluyo

NEJAT TAŞBERK
29.07.2006, 12:17
merhabalar aranıza katıldığım için çok mutluyum. kültürümüzü koruyalım dostlar. tüm insanlığa örnek olacak bir topluluğuz. yalnız aramızdada ayrılıklar var bunları yok edelim lütfen. bu ayrılıkların olumsuzlukları direk olarak beni etkilemekte ve bu beni çok üzmekte

ekynak
29.07.2006, 14:21
Arkadaşlar bende Adananın Tufanbeyli ilçesine bağlı Hanyeri köyünden ersin. . www.hanyeri.net _sitesinden ziyaret edebilirsiniz. (köyümüz alevi köyüdür)

ekynak
29.07.2006, 14:32
Hanyeri
Evci
Çiflik
(adana-tufanbeyliköyleri)

ekynak
29.07.2006, 14:47
Arkadaşlar Akçal ,Belbaşı ve Fatmakuyu köyleride alevi köyleridir. yazdığın köyleri duymuştum.hatta bu köylerden birkaç kişiile tanıştım. Tufanbeyliye mi bağlıbu köyler?

ALEYNA
01.08.2006, 00:05
Merhaba ArkadaŞlar..aranizda Olmak Çok GÜzel..adanada YumurtaliĞa BaĞli Kirmizidam KÖyÜ, Ayrica ŞihĞanİm KÖyÜde Var (tÜrkÇe İsmİnİ Bİlmİyorum)

Mirioglu
12.08.2006, 13:49
Merhaba ArkadaŞlar..aranizda Olmak Çok GÜzel..adanada YumurtaliĞa BaĞli Kirmizidam KÖyÜ, Ayrica ŞihĞanİm KÖyÜde Var (tÜrkÇe İsmİnİ Bİlmİyorum)
aramıza hoşgeldin :)

maskan
18.08.2006, 16:23
Hanyerİ

maskan
18.08.2006, 16:58
Adana pozantı ve kozan tarafı alevi bulunmamaktır Alevilerin bir çoğu merkezde bulunmaktadır örnek olarak verilirse Meydan mahallesidir Adana da alevi hiç yok diyen varsa merkezde vardır Arap ve Kürt Alevisi .. ileride üniveristede isen tanışırsınız zaten :)

Selamlar..

serkanbaki
18.08.2006, 21:13
merhaba canlar ben mersinliyim yakınız adanada tahtacılar var mı arkadaşlar bilen varsa memnun olurum sağolun şimdiden

nebi1
21.08.2006, 00:02
Merhabalar canlar ben forumunuza yeni katıldım e adanalıyız tabiki ilk mesajlarımda buraya,ceyhandada canlar var gerçi sayı çok değil ama olsun hepinize yürekten sevgiler saygılar...

murat222
21.08.2006, 13:35
geçen hacı bektaş şenliklerindeydim.kozandan aleviler gelmişti.bilmeden orda alevi yok demeyin.

gizli@yaram
25.08.2006, 16:13
rty

gizli@yaram
25.08.2006, 17:11
mrb ben ADANA/TUFANBEYLİ/EVCİ KÖYÜnden cemal ender arkadasın söyldeiği gibi sitemize bekleriz. allaha emanet olun

alabdul
27.08.2006, 19:22
Sayin dostlarim Adana' yi bilen de bilmeyen de konusuyor yani agzi olan konusuyor hesabi adana nin takriben %40 diye bilirim Alevidir diyer arkadsin adana yi bilen ler bilir ki saydam cadesinden baslayarak ta havuzlu bahce -yeni beymahalesi- hadirli oyol üzerin den devam etiyin zaman ta Denize kadar sagli ve sollu bulunan evlerin tümü alevidir inan mayan lar gidip sora bilir ler
ve insanlarin tümü de yardimsever ve cok saygili ve deyerli insanlardir
lütfen bilen ve bilmeyen konusmasin

buna benzer Tarsus - Ceyha ve Mersin'de de alevi ayleler bulunmaktadir

Bun larin coguda ArapAlevileri (Nusayriler ) dir

Herkese selamlar

Balta
28.08.2006, 05:34
Adana köyleri ile Adana Adana Adana(Köyleri) isimli konu aynı içerikte olduğundan birleştirildi ama bir aksaklık nedeniyle eski olan mesaj adı ile devan etmedine rağmen Konuyu açan kişi değişti.

Bu hatadan dolayı kusura bakmayın.

Adananın köylerine buradan devam edebilirsiniz.