Orijinalini görmek için tıklayınız : m?zik nasıl koyabilir ben buraya arkadaşlar

hasancan87
10.02.2005, 20:10
erenlerden bir kaç müzik koymak istiyorum ya nasıl olcak

Alevimen
10.02.2005, 23:53
Şu an öyle bi sistem yoktur/kapalıdır.
Mesaj yazdığınızda 'eklenti ekleme' opsiyonu vardır ama dosya boyutunda limit vardır, pozitif yanı: servera fazla yüklenme olmuyor. Elbette ileride taleplere göre bişey düşünebiliriz ama henüz daha çok erken.

ilerici_gençlik_derneği
16.02.2005, 22:06
???????????????????????????????????????? sen keyfine devam et bizimkileri indirirsin dostum okkey?

Alevimen
16.02.2005, 22:29
???????????????????????????????????????? sen keyfine devam et bizimkileri indirirsin dostum okkey?

ne demek istediğini anlayamadım http://www.aleviforum.com/images/smilies/3D_NG%20%287%29.png
kim ne nerde neyi indiriyor?? http://www.aleviforum.com/images/smilies/3D_NG%20%282%29.png

tanyeri24
17.02.2005, 20:56
bunun anlaminida bende anlamadim?! :uhhm:

Duncan
18.02.2005, 01:57
erhan o benim arkadaş..................... yanlış olmasın
Lütfen forum uslubuna dikkat edelim :uhhm:

ilerici_gençlik_derneği
18.02.2005, 22:15
arkadaşlar hasancan benim arkadaşım oluyo bana müzik koyalım dedi bende gerek yok dedim benim koyduklarımı indir dedim uzak bi yerden katılıyo arkdaş aramıza anladınızmı????

ilerici_gençlik_derneği
18.02.2005, 22:17
ALEVİMEN ve TANYERİ aynı kişi deilmi hem neden ayrı ayrı yazıyosunki

Alevimen
18.02.2005, 22:36
arkadaşlar hasancan benim arkadaşım oluyo bana müzik koyalım dedi bende gerek yok dedim benim koyduklarımı indir dedim uzak bi yerden katılıyo arkdaş aramıza anladınızmı????
açıklama için teşekkürler...

webmaster01
19.02.2005, 02:24
Selam canlar haddim olmayarak sizlere bir öneride bulunmak isterim!Buraya koymak istediğiniz şarkıları öncelikle ücretsiz bir servere update edin ve daha sonrada buraya linkini koyun isterseniz...Size önerebileceğim ücretsiz bir host:
http://s16.yousendit.com/ dur...Umarım size yardımcı olur...

KolayGelsin...

tanyeri24
19.02.2005, 03:01
Selam canlar haddim olmayarak sizlere bir öneride bulunmak isterim!Buraya koymak istediğiniz şarkıları öncelikle ücretsiz bir servere update edin ve daha sonrada buraya linkini koyun isterseniz...Size önerebileceğim ücretsiz bir host:
http://s16.yousendit.com/ dur...Umarım size yardımcı olur...

KolayGelsin...

tabi bu güzel bi öneridir webmaster01, tesekürler. öyle paylasim elbette yapabilrsiniz. link eklemek yasak degildir :dilli:

hasancan87
19.02.2005, 23:56
arkadaşlar hemen neden hep yanlış taraflara çekiyosunuz ikimizin arasındaki samimiyetten yazdı onu arkadaş...

Alevimen
20.02.2005, 00:01
arkadaşlar hemen neden hep yanlış taraflara çekiyosunuz ikimizin arasındaki samimiyetten yazdı onu arkadaş...
biz kötü bir algılama yapmadık ki.. Yanlış anlaşılma ortada kalmasın diye araştırma yapıp bir takim sorular sorduk. Ve herşey netleşti... Teşekkürler.

Duncan
20.02.2005, 01:04
Önerim forum kurallarını dikkatli okumanızdır yanlış algılama yok ama forum ortamı chat ortamı değildir en ufak yanlış algılamadan geri dönmesi agır yollara girebiliriz ve unutulmamalıdır ki aleviler olarak topluma örnek olmak gibi misyonlarımız olmalıdır.
:3D_NG:

ilerici_gençlik_derneği
20.02.2005, 03:06
[QUOTE=Duncan]Önerim forum kurallarını dikkatli okumanızdır yanlış algılama yok ama forum ortamı chat ortamı değildir en ufak yanlış algılamadan geri dönmesi agır yollara girebiliriz ve unutulmamalıdır ki aleviler olarak topluma örnek olmak gibi misyonlarımız olmalıdır.
haklısın ama chat olayına dönüştürende yine biz olduk...

ilerici_gençlik_derneği
20.02.2005, 03:08
Önerim forum kurallarını dikkatli okumanızdır yanlış algılama yok ama forum ortamı chat ortamı değildir en ufak yanlış algılamadan geri dönmesi agır yollara girebiliriz ve unutulmamalıdır ki aleviler olarak topluma örnek olmak gibi misyonlarımız olmalıdır.
:3D_NG:
haklısın ama chat olayına dönüştürenlerde yine bizler olduk ...........