Orijinalini görmek için tıklayınız : uzakta olununca sevginin anlami??dahami cookk

dj-pirdeniz
22.06.2006, 08:57
uzakta olununca sevginin anlami dahami? cook sizce canlar??özlemmm hasret..

cagdascetin
22.06.2006, 09:21
çok sevdiğim bir söz var benim yakında olmak sevgiye uzakta olmakta ayrılmaya yetmezmiydi neydi bileniniz varsa yazsarsa iyi olur evet belli bi yere kadar güzel birşey çünkü insan sevginin ve sevdiğinin değerini daha iyi anlıyo ama ayrılık çok uzun olursaki kırılganlığa dönüşüyo acıya ve kahıra bi söz daha vardır sevdiğinden belli bi süre ayrı kalacaklara ve zaten sevdiğinden uzak olanlara ben söylüyorum ama söz benim değil:

Sevdiğini Bırak Gitsin Dönerse Senindir Dönmesse Zaten hiç bir zaman için Senin olmamıştır...

dj-pirdeniz
22.06.2006, 09:26
evet ama dönmeye sansi yoksa?? ne olcak:(
öyle bi imkani yoksaaaaa sende gidemiyorsannnn??

cagdascetin
22.06.2006, 09:28
zaten insan gerçekten seviyorsa sevdiğinden okadar uzun bir süre ayrı kalacağı biyere gidermi????

sevmiyorsaki de hiç dönmesin eğerki ama ben seviyorsam bir şekilde yara açmışsaki bende uzak olması daha yaralarım daha çabuk kapanmış olur...

dj-pirdeniz
22.06.2006, 09:30
soruyu anlamadin imkansiz gelmesi benimde gitmem mesala ???

ama oda cook seviyo sende cook seviyorsun tamam yanip tutusuyorsun ama ne olcak sonu:( himm..ayrilik olur genelde ama baska yolu yokmu ??sence

cagdascetin
22.06.2006, 09:31
bak bende şey dedim öyle çok seviyorsaki zaten gitmez

dj-pirdeniz
22.06.2006, 09:33
mecburen gitmis!!
ve gelemiyo cook uzakta belkidee gelip gideck yine ama sonunda yine gidiyorr hep gitmeler...

cagdascetin
22.06.2006, 09:36
beni öyle havalı birisiymiş gibi görme ama ben gerçekten sevmediğim biriyle sevgili olmam benim huyum eğerki sevdiğim içinse çok önemliyseki gideceği yer ömrünün sonuna kadarda gelmeye bilir çünkü belli bir süre sonra ondan kalan hatıralarıyla ve kalbimdeki onla yaşamasını öğrenebilirim...

dj-pirdeniz
22.06.2006, 09:41
güzel saol tsk ederim neysee:)

SivanA SimyacI
22.06.2006, 17:09
hayır sevgi azalır yurt dışında bir kız arkadaşım oldu 2 ayda ilişki bitti.
yani gözden ırak olan gönüldende ırak olur.

dj-pirdeniz
22.06.2006, 17:10
evet haklisin ama keske öyle olmsa nolcak pek:(

SivanA SimyacI
22.06.2006, 17:29
bişey olmıycak elimizden geldiğince uluslar arası tarifeye gecmeyeceğiz tabiki

dj-pirdeniz
22.06.2006, 17:30
hehe anladim ulaslar arasi degil..
ama olsun haklisin..

seheryeli
22.06.2006, 17:51
Nasıl da zordur uzaklarda sevmek birini. Hele de "gözden ırak olan gönülden de ırak olur" sözünü çürütürcesine içiniz yanıyorsa... herkesin harcı değildir uzaktaki sevgiliyi sevmek..
sıcaklığı yok,yolda yürürken koşar adım tutabileceğin seni bekleyen eli yok. sesi var, yalnızlığı var,hasreti var,ama en önemlisi ona varmanın umudu ...o da olmasa...
kalple değil ruhla sevince uzak diye bir kavram kalkıyor aslında ortadan.uzakta ama birbiri için çarpan iki kalp...bu nekadar yetiyor orası tartışılır...
uzakta başlayan sevgiler var,sonradan araya giren mesafeler var...hangisi daha kolay bilmiyorum.ama sonradan oluşan mesafelerde özlem daha çok olur diye düşünüyorum.
ama en kötüsü de,elini uzatabileceğin kadar yakınken,uzak olmak- olsa gerek...

dj-pirdeniz
22.06.2006, 17:55
saol yüregine saglik bugun burda artik son msjlarim gelmeyecem burdanda sürüldük napalim böyle olcakmis neyse hapiniz kendinize iyi bakin dostlar..

Naci
22.06.2006, 18:02
saol yüregine saglik bugun burda artik son msjlarim gelmeyecem burdanda sürüldük napalim böyle olcakmis neyse hapiniz kendinize iyi bakin dostlar..

sürüldük diye bir şey söz konusu değil dj-pirdeniz. Olağan bir durum, gitmekte bir çözüm değil. Yine sen bilirsin.

dj-pirdeniz
22.06.2006, 18:10
evet olagan bi durum emege saygi yok cünki!!!

burda da öyle olacagini düsünmemistim sende haklisin abi

neysee napalimm...