Orijinalini görmek için tıklayınız : Tayyip ağla-mış..

Şah-Mat
22.06.2006, 20:00
Merhaba Arkadaşlar..,

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'ya alıştığını; ancak siyasetin kendisini çocuklarından uzak tuttuğunu söyledi.

Çocuklarından bahseden Erdoğan'ın zaman zaman gözleri doldu.

Başbakan Erdoğan, dün gece TRT'de canlı yayınlanan "Enine Boyuna" programında Nermin Tuğuşlu'nun sorularını cevapladı.

Özel hayatının yanı sıra güncel sorunlara da değinen Erdoğan, işlerinin gündüzle sınırlı olmadığını, gece geç saatlere kadar sürdüğünü belirtti.

Erdoğan, çocuklarıyla gönlünce görüşememekten dert yandı. Ailesiyle bu konuda yaptığı sohbetleri anlatan Erdoğan, "Çocuklarım okulda, ben parti çalışmalarında... Gece geç saatlerde eve geliyorsunuz.

Sabah ben kalktığımda çocuklarım okula gitmiş oluyor. Şu anda doktorasını yapan kızım, bir gün benim kapıma bir pusula iliştirmiş; 'Baba bir geceni de bize ayır' diye ifadelerini kullandı. "Bu anlarda 'keşke siyasete hiç girmeseydim' dediğiniz oluyor mu?'" sorusuna "Sonra ağlayarak dertleşirdik.

Dertleştiğimizde de onlar 'Baba millete hizmet ediyorsun' derlerdi" karşılığını veren Erdoğan'ın gözleri doldu. Erdoğan, THY'de yaşanan rötarların kendisini üzdüğünü de bildirdi. Orada çok ciddi hatalar olduğunu ifade eden Başbakan, gerekirse hemen olayla ilgili teftiş başlatacağını vurguladı.

Danıştay saldırısının ardından laiklikle ilgili rahatsızlıklara ilişkin yapılan açıklamaların hatırlatılması üzerine Erdoğan, laikliğin 1982 Anayasası'nda yer alan tanımını parti programlarına yerleştirdiklerini, kesinlikle devletin dine, dinin de devlete müdahalesi gibi bir yaklaşım içinde olmadıklarını vurguladı.

Dünya Kupası maçlarını da değerlendiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, favori olarak Brezilya'yı işaret etti. Maçları izlemeye çalıştığını kaydeden Erdoğan, "Şu ana kadar seyrettiklerim arasında beğendiğim takımlar Brezilya, Arjantin, İspanya ve Ekvador. Almanya ev sahibi avantajını kullanabilir" dedi.

Ayrıca .....DEĞİŞMEDİM dedi......

http://img68.imageshack.us/img68/9729/erdoganagladi9tl.jpg

Yorum;

Zamanında dediler ki..siz değişmediniz..HAYIR DEĞİŞTİM dedi..İşte şimdide DEĞİŞMEDİM diyor..Aynı zamanda hatırlarsanız öğlen GÖRÜŞMEDİM deyip akşam TEKETEK proğramında GÖRÜŞTÜM demiştir...Yani biz senin ne olduğunu biliyoruz..ama;bu halk bilmiyor.Bizde hep onu anlatmaya çalışıyoruz.Acapa neden değişmedi sayın TAYYİP...:garibbak: Neyse sizlerinde yorumları gelecektir..ve sizlerde bir şeyler ekleme yapasınız diye es geçiyorum..

Şunuda eklemek isterim tabii..;

"Kıyamam ben onun gözyaşlarına..

2 trilyonluk servetinin nereden geldiğini bilmeyen ve çocuklarının kursağından geçiren bir başbakan çok mes' u dum çok ..

Ve üstelik duygusal da..(!) "

Şam taktiği yapıyor..görüyorsunuz...:)

KURŞUNveli
23.06.2006, 19:55
bu ağlamanın arkasın da kesin bir numara vardır...adamın göz boyamak için yapmadığı kalmadı...bu diğerlerine göre basit olsa da halkı kandırmak için en iyi numara duygu sömürüsü sonunda bunu da yaptı...yaw biri şunun anahtarını alsada herkes kurtulsa...

ferda74
23.06.2006, 20:33
biz herğün ağlıyoruz o bikere ağlamış ne olur...

Şah-Mat
23.06.2006, 20:34
biz herğün ağlıyoruz o bikere ağlamış ne olur...

Eminmisin onun ağladığına....:uzgunsok:

Ben bu ağlamaları iyi biliyorum...hehee:mahsum

ferda74
23.06.2006, 21:33
zaten timsah gözyaşlarıda buzamana kadarda esnafın çiftçinin memurun işçin hayvancılık yapanın anası herğün ağlıyor bunlarda ne din var ne iman var gerçi dinci geçiniyorlar ama....

spartakus
23.06.2006, 23:56
coban bile olamiyacak bu Thai-yeap aglamismis!,vah zavalli ne dertlerle
bogusuyor.
Türkiyedeki insanlarin her gün anasini aglatan serbetcibasi Thai-yeap beyg'i
yakinda onu gercekten aglatacak olan Halk kitleleri hazirda bekliyor!
son aglayan iyi aglar!

SarıVatoz
23.06.2006, 23:59
Umuyorum ki bir daha ki seçimlerden sonra çoçuklarına ayıracak bolca vakit bulur

Lamekan
24.06.2006, 00:25
Üçbeş göz boyama taktiğiyle istanbl kasımpaşılıkdan istanbul büyükşehir belediye başkanlıgına yerleşen sayın başbakan , türkiyenin metropolünden aldıgı oy desteğiyle partiye yerleşti, sonrada toplama bir partiyle kendi partisini kurdu. Erbakan hocasının dinsel adamlarını, özalın, sülo babanın kalıntılarını toplayıp partisine kattı. O şimdi başbakanımız oldu işçiyi azbucuk olan haklarından, köylüyü ektiği topragından etmeyi başardı. Cebinide doldurdu yandaşlarınıda ii besledi. Ama bunları tek başına tabiki başarmadı. İnsan hatayı birazda kendinede aramalı karşına bölünmüş bir kitller oldukca ,sayın başbakanımıza ve kedine uydrduğu demokrasi anlayışına alışmamız gerecek..

crewchif
24.06.2006, 00:42
erkekler ağlamaz sil gözyaşlarını

SivanA SimyacI
24.06.2006, 00:43
valla ne diyim içini bilemeyiz adamın....

manifesto
24.06.2006, 14:40
Erkekler de ağlar...
Duygusal olmak kötü bir şey mi???
Onu sevmeye çalışın:) çünkü daha bir on yıl ülke idaresinde olacak..tabi darbe olmazsa...