nereye yazacagimi bilmedigim icin buraya yaziyorum.
gokhan dogan ismindeki alevi forum uyesi bana e-mail gonderdi ve foruma girmekde sorun yasadigini soyledi.
yonetimle balanti kuramadigi soyledi.
ben simdi yonetime soruyorum gokhan dogan isimli uye neden foruma giremiyo banlandimi yoksa sifresinde bir sorunmu var?
Hayir gokhan dogan banli degil ama alevimen arastirir sorun bizdemi.....
saygilar
chatlakalper
29.08.2005, 18:27
alla alla banlı değilde neden seninle bağlantı kuruyor onu anlamadım. Bana ulaşacağı herşey infomda yazıyor icq dan messenger a kadar herşey var infomda
alla alla banlı değilde neden seninle bağlantı kuruyor onu anlamadım. Bana ulaşacağı herşey infomda yazıyor icq dan messenger a kadar herşey var infomda
ben gokhanla zaten msn'de bazen konusuyoruz belki o yuzden benden yardim istedi.
buraya mesaj yazmami istedi belki seni ozel olarak rahatsiz etmek istemedi.
Alevimen
30.08.2005, 00:18
nereye yazacagimi bilmedigim icin buraya yaziyorum.
gokhan dogan ismindeki alevi forum uyesi bana e-mail gonderdi ve foruma girmekde sorun yasadigini soyledi.
yonetimle balanti kuramadigi soyledi.
ben simdi yonetime soruyorum gokhan dogan isimli uye neden foruma giremiyo banlandimi yoksa sifresinde bir sorunmu var?
Sözkonusu kişi daha önce aleviforum'dan banlanmış kişidir, yeni nick alıp içimize girmeye çalışmış ve buna engel olduk. Farklı bir ban sistemi ile forumdan men edilmiştir.
Alevichat.com'da aynı İP adresle yapmış olduğu haraketler, kurallara aykırı hakaretler beni şüpelendirdi, loglara baktım ve olayı anladım ve o günden beri forumdan uzaklaştırdım.
Elbette bizimle irtibata geçmez o şahıs, chatlalperin dediği gibi bizim MSN adreslerimiz ve aleviforum.com email adresi herkes için serbesttir, şikayette bulunabilirdi. Ama herhangi bir şikayet almadığımıza göre bizim tespitimizi birdefa daha onaylanmıştır diye düşünüyorum.
Alevimen
30.08.2005, 00:24
Ayrıca aleviforum.com'da kayıtlı olan her üyeye özel bilgilerinizi paylaşmayın, bu bir tavsiyedir. Hele yeni üye olan ve tek mesaj veya 0 mesajlı kişilere. Tasdiklenen üyelere biz aleviforum.com olarak güveniyoruz, bu üyelere Siz'de güvenebilirsiniz ama elbette bizde yanılabiliriz bundan dolayı 100% gibi bir güvence-garanti vermemiz mümkün olmayacaktır.
Tasdiklenen üyelerin adlarının hemen yanında 'rozet' şeklinde bir simge bulunmaktadır.