Orijinalini görmek için tıklayınız : 23 Haziran CANLI YAYIN iletisim topigi

Naz
23.06.2006, 00:22
merhaba canlar,

canli yayinimiz basladi.

Bugun farkli birsey yapmak istedim, bir konu belirledim, genel anlamda bu konu ile ilgili dusuncelerinizi goruslerinizi bu topikte paylasirsaniz, canli yayinda okuyabilirim. Ayrica SIRADAKI parcayi sevdiklerinize ve forumdaki canlara armagan edebilirsiniz...

bugunki konum;

''dogru''

Dogru(lar) bu kelime sizin icin ne ifade ediyor ??

Sizlerin hayattinizdaki dogrulariniza bakis aciniz nedir ? ve bu dogrularinizda, inandiklarinizda, eger istisnalar varsa, hangi kosullarda taviz verirsiniz ? Yada asla taviz vermemmi dersiniz ?

bu konu uzerine dusuncelerinizi paylasabilirsiniz.

Ayrica eger okunmasini istediginiz siirler varsa, siiri SAIR ismiyle birlikte buraya ekleyebilirsiniz.

SAYGILAR

NAZ

Alevimen
23.06.2006, 00:26
şimdiden iyi yayınlar...

Lamekan
23.06.2006, 00:32
Merhaba cano.. Yayında sana şimdiden başarılar kardeş... Umarım teknik engeller bizlere sundugun güzellikleri engelleyemez...

Geçen günden kalma isteğimi tekrarlama gerek yok sanırım.. Unutmadıgını biliyorum. Genede hatırlatayım

Kardeş Türküler Dılemi Sewda... Tüm online olan ve olmayan dostlara benden gelsin. Ama tabiki özel birisinede....

Ekmeğine ortak geldiğnde
Doymak için daha çok çalışmalı insan
Derler kederler azalması için se
İnsanın yüreğine ortak gelmeli

MetinK
23.06.2006, 00:39
merhaba Naz

öncelikle radyo yayininda sana basarilar diliyorum.Zaten hep basarilisin sen.:)

Benim yayinlanmasini istedigim siir BERTOLT BRECHT un sevdigi savasa giden birinin beklemesini anlatan bir siir.
Dünyada savassiz günler olmasi dileklerimle...

BEKLEYECEĞİM SENİ

Savaşa gitmek mi istersin, git asker,
Gidenin bir daha gelmediği
Kanlı, kuduran savaşa.
Burda olacağım geri dönersen,
Yeşeren karaağaçlar altında bekleyeceğim seni,
Bekleyeceğim çıplak ağaçlar altında,
Dönünceye dek en son asker,
Bekleyeceğim seni daha da çok.

Sen geri gelince savaştan
Göremeyeceksin kapıda başka bir çizme.
Yanımdaki yastık hep boş kalacak.
Dokunmamış olacak dudağıma başka dudak.
Bıraktığım gibi diyeceksin her şey,
Sen geri gelince savaştan,
Sen geri gelince.

BERTOLT BRECHT

Iyi yayinlar dilerim...

GürkO
23.06.2006, 00:55
selam naz ben gürkan sitedeki nickim capslock sıradaki parçayı deniz gezmiş,mahir çayan ,ibrahim kaypakkaya,hüseyin inan ,yusuf arslana gelsin ve onların kavgalarını savunuyoruz her zaman destekleyeceğiz.ve anma günü yaklaşan madımak olayındada yanan 37 canımıza tekrar rahmet diliyorum.he bide sıradaki türkü uğur abiye gelsin UĞUR BORAL'a.YIKILACAK KAHPELERİN DEVRANI!!!
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
naz saol ya ağzına sağlık bu çaldığın türküler senin arşivinmi oluyo bunu merak ettim ama ne zaman cevap yazarsın__hem tekrardan ben bi istek mesajı yapamazmıyım bunu merak ettim kolay gele
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
bide mikail aslandan bi türkü çalabilrmisin mümkünse
Koyun Beni Hak Aşkına Yanayım
Dönen Dönsün Ben Dönmezem Yolumdan
Yolumdan Dönüp Mahrum Mu Kalayım

Benim Pirim Gayet Ulu Kişidir
Yediler Ulusu, Kırklar Esidir
On İki İmamın Server Başıdır
Koyun Beni Hak Aşkına Yanayım
Yolumdan Dönüp Mahrum Mu Kalayım

Benim Pirim Gayet Ulu Kişidir
Yediler Ulusu, Kırklar Esidir
On İki İmamın Server Başıdır

PİR SULTAN ABDAL

GürkO
23.06.2006, 01:18
Tanımadıgım Ten...
Yanlızca bir kırıntıydın içime düştüğünde
Vakitsiz zamanda..
Bilmediğim bir nedenden alıp götürdüğünde..
O yerlere...
Keder ve budalalıktan başka yaşamın anlamı var mıydı ?
Aradığım aşkı bulduysam sendedir...
Ya bu benim içimde dolaşanda kimdir..
Ya bu benim içimde mekan tutanda kimdir..
Adem evvelinden beri bir yanımız isyandır ..
Neylersin...
Beni bu alemde divane gibi gezdiren sen degil misin ?
Geriye kalan yanlızca tanımadığım bu tendir..
Bu tenindir...
Aradığım aşkı bulduysam sendedir...
Ya bu benim içimde dolaşanda kimdir..
Ya bu benim içimde mekan tutanda kimdir

AHMET ASLANIN SÜPER YORUMU

Hayal@
23.06.2006, 01:28
Nazcın yayın yine çok güzel.. şiirleri de çok güzel yorumluyosun canım yüreğine sağlık.. sıradaki türküyü chat odasındaki herkese istiyorum..özellikle rokiye , sana ve alevimene gelsin.. iyi yayınlar canım..

bu arada konuya ilk yorumu ben yapayım.. ama benimki daha çok felsefik olucak (:ee okuduğum bölüm saolsun..doğrular, yaşadığımız hayat süresince olaylara , kişilere ve olgulara karşı deneyimlerimiz sonucu edindiğimiz yargılardır.. kafamızda oturttuğumuz şekildir.. dolayısıyla dünyada kaç tane insan varsa o kadar doğru vardır..ama her doğru gerçek midir?? (: neyse ben bu kızla sayfalar dolusu felsefe yaparım size.. ama felsefik bir yorum istemiyorsanız şunu söyliyim..doğrularımız bizim rotamızdır..kimi zaman mutluluğa götürür bizi; kimi zaman acıya.. durum her ne olursa olsun doğrularımıza göre davranmamız içimizde tatlı bir duygu yaratır.. çünküü kendimize ters düşmemiş oluruz.. canlar umarım doğrularınız sizi hep mutluluğa ve gerçeğe götürür.. sevgiyle kalın

Siya Saperen
23.06.2006, 01:28
Merhaba Naz;

Yayın ve şiirler çok güzel emegine yüregine saglık.

Bende dogrular, dogrularımız hakkında bir kaç şey söylemek istiyorum. Dogrular göreceli olabiliyor. Kimi zamanda kati. Önemli olan bu dogruların bize ne kazandırdıgı, bizim için ne ifade ettigi. İnsanlık için iyi yönde olan tüm dogruların evrenselleşmesi, önyargıların dogrulardan sıyrılması dilegiyle...

Ayrıdaki sıradaki parça Sultan'a sana ve forumdaki tüm canlara gelsin..

Can Yücel'in bir şiirini paylaşmak istedim okursan memnun olurum...

YA'U

Elektrikler sondu dun gece,
Zorbela toplayip satrancin taslarini
M E C B U R E N yattik

Simsiyah kediler gibi dolasiyor kogusta
Uyuyan dostlarin nefesleri.
D O L A S S I N L A R azicik !

Tam ben de eve dogru aciliyordum
Sipirdatmadan hic kurekleri,
Yanmaz mi o tepemdeki yuz mumluk isik!

Bir kurek mahkumunu Bogazda sandal sefasina
Haklilar, birakmazlar tabii ama...
Ya'u ne guzel seymis meger K A R A N L I K !

CAN YUCEL

Yilmaz_Can
23.06.2006, 01:54
Naz ablasi..yuregine, gonlune, sesine saglik...Harika siirler ve turkulere gark ettin yine bizi...Dogrular deyincede..Isterimki tum dogrular diger bir dogrunun onunu kesmeden,yapici,birlestirici olsun...Siradaki parcamiz tum canlara benden gelsin...Sevgilerimle ablasi....

ALBAY_KAWA
23.06.2006, 01:56
Iyi yayinlar naz, madem yayinina bir katki sunacaksa birseyler yazmak isterim...

Ben, sonunu tahmin edebildigim ve edemdigim, herseyi uygularim taviz vermeden, cogu zaman hayatimi büyük etkileyen kararlarda aldim, bundan doalyi, gelecegimi bile bir kac sefer tehlikeye attim, herkezin kendine göre dogrulari olur, benim dogrularim, hic kendimden yana kullanmadim, baskalrina karsi kullandim, iste ya sinif arkadasiydi, ya kiz arkadasiydi, yada baska biri, ya mahallenin genclerin ve mahalle geneline karsi... üstü kapali anlatmaya calistim ama insanin dogrulari kendini gösterir ve suna inandin ben , Başarının gerçek olup olmadığını anlamak için karşılığında neler verdiğine bak.

Basariszliklarda dersini alamk cok önemlidir, bir sonraki dogrunun, karekterimdeki etkisi....

Saygilar !

FaLLeN
23.06.2006, 01:57
kaybolurken saat diilimlerinde
erirken güneşin sıcaklığında,
Bir sen olursun yanımda
Unuturum işte o an varlığımı
çevremdeki kalabalığı
Sen olursun o koskoca hayatımın en büyük uğraşı...

sıradaki ezgi
,geceye gelsin..
bana gelmesin
geceye gelsin
yıldızlara gelmesin

ALBAY_KAWA
23.06.2006, 02:01
istek istemeyi unuttum, erkan ogurdan, pencereden kar geliyor... parcasini, kalbi hasreti ile atan hekese gelsin...

Alevimen
23.06.2006, 02:42
sıradaki türkü bizi bu saat'te halen türküylü besleyen sevgili Naz diijeyimize gelsin :D

GürkO
23.06.2006, 02:43
sıradaki türkü sana gelsin naaaaaaaaaz

ALBAY_KAWA
23.06.2006, 02:48
Rüzgarin kemanini caldigi,
ve damlalarin pencereye vurdugu
soguk ve yagmurlu birgecede
yatagima uzanip hayallerini kurdugum.
ve keske dedigim tüm güzellikler sizlerin olsun....

siradaki parca, naza ve tüm forumculara gelsin....

Lamekan
23.06.2006, 03:07
Çok güzel bir yayındı yüreğine sağlık cano....

PirO_62
23.06.2006, 09:41
tüh bee yetişemidikmi naz yayınına kesinlikle cok güzel geçmistir yine ne diyelim yüreğine , pc ne , mic ine sağlık :p

oNuR_58
26.06.2006, 02:40
arkadaslar ben radyo topıc ını bulamıyorum

ibrahimbulut
09.07.2006, 00:45
Merhabalar,

ilk defa dinledim Radyoyu ve programınızı;Cok keyifli ve renkli bir aktivite üstelikte canlı tek kelime Süperrrrrrrrrrr.

iyi çalışmalar,