Orijinalini görmek için tıklayınız : Sİvas-hafİk
Umudum_Sende 23.06.2006, 11:51 Hafİklİler___cumhurİyetİ
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
Merhaba hafikli arkadaşlar. ben gülpınar köyündenim hepinize selamlar
slm yılmaz ben ahmet ercanın abisi beni tanııyormusun sen hangi yılmazsın ben ilyas tosunun kayınçosuyum cvb bekliyorum
mdf_1986 28.06.2006, 13:55 selam hafik gülpınarlılar ben sitenize yeni giriş yaptım bütün site arkadaşlarla tanışmak isterim şuan askerim ama alevi denilen o kutsal kelimeyi bütün insanların diline degil ğönüllerne koymamızlazım bunuda birlik beraberlik içerisin de yapabiliriz tekrar herkese selamlar olsun kendinize iyi bakın msn adresim [email]************DEMÜREZEN herzaman bekler
Biz. aleviler Hz.ali için canımızı seveseve vermeye hazırız. ÜMRANİYE/İST
mdf_1986 28.06.2006, 14:15 merhaba ozeser kardeşim bende gülpınarlıyım adım muharrem şuan askerim soyadım demürezen ümraniyede oturuyorum ya sen nerde oturuyorsun aşşagı koylüyüm
Umudum_Sende 10.07.2006, 09:06 muharrem demürezen karabekirde oturuyon heralde. ben kayışdağındayım mehmet demirezen fatih emrah kemal bunlar akraban ozaman. zaten bizim evde oturuyolar fatih gil...
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
ya ahmet tanımam mı ben seni. daha dün kahvede görüştük ya : ))
Umudum_Sende 10.07.2006, 11:29 C:\Documents and Settings\Alim Duman\Desktop\Yeni Evrak Çantası\x1pc_jqddVOWRlkWnMZkvAUXvB07Rr6ABRr46Us2q4 WmC5H3bFGuPI5rCffSGVtcVJWR_QRuJbtC-9ip0uc_JlZUHVGYlU6XfOQVN-Ns0t60LFOYDhsJdk3r5XXRXNMCOi1MbMjyH9E_Fo.jpg
KÖY RESMİ
Hatali Mesaj Pardonnn..
Umudum_Sende 11.07.2006, 11:00 http://img137.imageshack.us/img137/9528/ky1df.th.jpg (http://img137.imageshack.us/my.php?image=ky1df.jpg)
selam nber topluyoruz ha hepsini bi arada
merhaba canlar hafik dündar lıyım ve burada yeniyim neyi nereye yazacağımı bulamadım bu tanışma faslı olsun...
slm ben de geldim böyle bi anket yapıldığını görünce şaşırdım önce.ankete baktımda çoğunluk köyün şenliklerle tanıtımını seçmiş.üzüldüm...köyün eğitimsizlik gibi büyük bir açığı varken nasıl olurda insanlar köyün tanıtımına öncelik verebilirler.daha köyümüzde bir ortaokul bile yok zavallı kardeşlerimiz zorunlu ilköğretimi tamamalamak için yuvalarından ayrılıyorlar.bence öncelik eğitim zaten köyün tanıtılacak hiçbir şeyi yok...
Umudum_Sende 17.07.2006, 08:34 merhaba canlar hafik dündar lıyım ve burada yeniyim neyi nereye yazacağımı bulamadım bu tanışma faslı olsun...
hoş geldin inşallah hemen gitmezsin :)
slm ben de geldim böyle bi anket yapıldığını görünce şaşırdım önce.ankete baktımda çoğunluk köyün şenliklerle tanıtımını seçmiş.üzüldüm...köyün eğitimsizlik gibi büyük bir açığı varken nasıl olurda insanlar köyün tanıtımına öncelik verebilirler.daha köyümüzde bir ortaokul bile yok zavallı kardeşlerimiz zorunlu ilköğretimi tamamalamak için yuvalarından ayrılıyorlar.bence öncelik eğitim zaten köyün tanıtılacak hiçbir şeyi yok...
egitim gerçekten önemli ve yapılması gereken bir öncelik ama dernegin köyde bir ortaöğretim kurumunu faaliyete geçirme ihtimali çok uzak olduğu için tanıtım daha ön plana çıkmış tabi benim fikrimce...
bu arada bizim köyün nesi meşhur valla olsa olsa pancar ı dır :)
:p
egitim gerçekten önemli ve yapılması gereken bir öncelik ama dernegin köyde bir ortaöğretim kurumunu faaliyete geçirme ihtimali çok uzak olduğu için tanıtım daha ön plana çıkmış tabi benim fikrimce...
bu arada bizim köyün nesi meşhur valla olsa olsa pancar ı dır :)
:p
sorduğun sorunda sanırım köyümüz için yapılması öncelik taşıyan şey nedir?diye sormuşsun.dernek ne yapabilir diye değil.yanlış mı anladım soruyu acaba.ama dernek biraz daha uğraşırsa ve belli kurumlara başvurup durumdan onları haberdar ederse sanırım yapılan çabalarla birşeyler değişebilir.yani benim umudum var.ama kimse okulsuzluğu,eğitim açığını problem olarak görmeyip,böyle devam eder ve birşeyler yapmazsa zannederim hiç kimse gelipte kardeşim sizin okulunuz var mı ,memnun musunuz?diye sormazlar.yalnız seçimden seçime oy toplamak için sorarlar ki laf olsun diye yani seçim sonunda birşey yapacakları da yoktur.klasik bir atasözü vardır: ağlamayan bebeğe meme vermezler.şuan derneğin yapacağı en basit şey hane hane gezip imza toplamak ve gerekli kurumlara köyümüz adına başvurmaktır.saygılar...
Umudum_Sende 18.07.2006, 11:23 tamam çok güzel diyosunda hadi diyelim kapı kapı dolaşıldı ve sonuç olarak okul yapıldı kim istemez böyle bişeyi ama ben sadece fikrimi söylüyorum çok uzak bi ihtimal. saygılar
özeser haklısın kim istemez okulu?bırakalım ortaokulu köyümüzün ilkokulu kapatılacakmış (kesin bir kaynaktan duymadım söylenti)biz bunun için çalışalım bence.birşeyler yapılmalı arkadaşım ya sence?haber doğrulandığında...
Umudum_Sende 19.07.2006, 09:34 hadi ya okul kapatılmaz ya dur bakalım dernek başkanı karşı komşumuz ben sorarım bunu akşama ama sanmam eger böyle bişey varsa çok kötü ya...
ben köyünüzü tanımıyorum anlete hepsi diye bir şık ekleseniz daha iyi olurdu saygılarımla
sanırım öğrenci yetersizliği nedeniyle 3 yıla kadar böyle birşey yapılacakmış.14 kişi varmış okul çağında.ama emin değilim.öyle olsa bile yazık değil mi o 14 kardeşimize...ya gelecek olan yeni nesile...neyse haberin doğruluğunu öğrenip bizi bilgilendirirsen sevinirim.
|