Orijinalini görmek için tıklayınız : Açılış Parçası-2
meymane_usari 23.06.2006, 14:39 26-06-2006 Ptesi günü Dost Sesi programımızın açılış türküsünü beraber seçelim.Oylama da birinci olan parça radyoda anons edilecektir...
ankete katılan ve yorum yazan herkese teşekkürler katılamayanlar 3 ü beklesin....:yamukgul:
hepsi çok güzel ama içlerinden birini seçmem gerekirse tabiki sabahat akkiraz kerbela derim ben
ya acaba sabahat akkırazmı dedim yoksa kardeş türkülermi ikisnide çok beğeniyorum bende kardeş türküler dedim ama aklım sabahat akkirazda kalddıııı
ama ikisinden biriside olursa güzelll olacak
gerçektende zaza güzel parçalar pazartesini bekliyorummm
zulfikar_orak 23.06.2006, 15:13 Aşık Mahsuni Şerif dedim ama Sabahat Akkiraz dan Kerbela da olsa fena olmaz hani.
muhlis akarsuyu cok begenerek dinliyorumm bendeee ve allahtan kendisi icin rahmet diliyorum yattigin yer nur olsunn muhlis akarsu...:(
Hepsi cok degerli sanatcilar; secmek öyle zor ki.
Ruhu Su´ya verdim.....
musatafa özarslan olsun ,canım zaza
Ben de sabahat akkiraz-kerbela diyorum.
KızılBant 23.06.2006, 17:19 Kardeş türküler- şah-ı merdan, yektir ali
bir ay doğar akşamdan olsun....
Bir Zeynep 23.06.2006, 18:36 hepsi cok güzel, karar vermek zor. mahzuni baba mii Sebahat mio dedim, karar veremedim. daha neutral (türkce mi buu) bisey sectim, Cem korosu olsun dedim, acilis olarak Koro iyi gider diye düsündüm, yayinin daha sonrasinda Mahzuni, Sebahat, Akarsu vs.. gibi sesler dinlemekde cok hos, acilisi daha bi anonym degilde dahada bi güclü bi birlik duygusu verir koro sandim, nasil biz "gelin canlar bir olalim" dersek, korodaki tüm seslerde onca cok cesitli agizdan cikip, BIR ses oluyo, o yüzden gelin canlar bir olalim diyipde koro gurubunu sectim. Saygilar.
zaza sana desem muhlis akarsu nedeni neden dersen sivası hatırlayalım madımakı ok mi ?
muhlis akarsu -- hızır paşa
mustafa özarslan demi demi
meymane_usari 23.06.2006, 19:17 bu haftaki yayınımda değişik projelerim var güzel bir program hazırlıyorum hazır olun....
Şahı merdan cüşa geldi sırrın aşikar eyledi
Hem sakidir hem bakidir Nuri rahmanım Ali
Tabiki Kardeş Türkülerin farklı yorumuyla Şah-ı Merdan....
TAbi Sabahat Akkiraz Ablanın yeri de ayrı....
gizemli7575 24.06.2006, 02:47 ben Sabahat Akkiaraz Kerbela derim.
müthiş bir ses,müthiş bir yorum.
bencede Sabahat Akkiraz olabilir -kerbela
Bir Zeynep 24.06.2006, 16:29 :36_1_44: bitek koro diyen benmiyim??? :34:
Erkan Sevgi 24.06.2006, 16:43 Böylesine kardeşçe bir ortamda kardeş türküler söyleyen Kardeşler Türküler çok uygun diye düşündüm
heviznur 24.06.2006, 16:45 kardeş türküler şahı merdan olursa iyi olur sanırım
iyi forumlar:)
guzel parcalar komussun secmek zor ama bakalım
divrigli 25.06.2006, 20:26 bence sabahat akkiraz doğru tercih olur ses ve yorum mükemmel
seheryelikiz 25.06.2006, 21:49 Bence açılış parçası Kardeş Türküler-şah-ı merdan olmalı.yayında başarılar can..
arkadaslar bence acılıs parcası kurtce olsun ajıra jıan olabılır mesela
KızılBant 26.06.2006, 16:44 Kürtçe olabilir ama listede yok o yüzden Kardeş türküler dedim
sabahat akkiraz kerbala ilk parca olur her zaman
|