Orijinalini görmek için tıklayınız : Balikesir / Deliklitaş Köyü
KingAlevi 30.08.2005, 14:34 Merhaba,
ben Balikesir´in Deliklitaş köylüsüyüm. Ama ben almanyada doğup büyüdügüm.Burdan bütün köylülerime ve bu platformda bulunan bütün Alevi dostlarima selamlar ederim....
:3:
selam alevi king
hosgeldin.
KingAlevi 30.08.2005, 17:26 sagol,
hosgördük...
selam kingalevi bende deliklitaştanım
kızılırmak77 02.11.2005, 23:27 arkadaşım Balıkesir Alevilerinin bende apayrı bir yeri var.Bölük astsubayımda Balıkesirliydi ve tam bir Aleviydi.Askere insanca yaklaşımı harikaydı.
KingAlevi 03.11.2005, 15:22 cok sevindim, balikesirin neresinden ve hangi il'de di senin böluk astsubayin?
Merhaba,
ben Balikesir´in Deliklitaş köylüsüyüm. Ama ben almanyada doğup büyüdügüm.Burdan bütün köylülerime ve bu platformda bulunan bütün Alevi dostlarima selamlar ederim....
:3:
Ben Balikesir´i cok iyi tanirim. Bu Deliklitas köyü ne tarafa düsüyor.Aslen bizde Balikesirliyiz.Dedem daha sonra oradan göc etmis.
Balikesir´den kimleri tanirsin king?
KingAlevi 29.11.2005, 23:17 Cok sevindim!!!
Deliklitas Köyü merkeze bagli, yaklasik 20km felan: Köy Canakkale tarafinda.
Balikesir´den kimleri tanirsin king?
Tam anlamadim, bu Forum'da mi, yoksa?
Hayir bu forumda degil,Balikesir de cok tanidigim var.Balikesir´deki tanidiklarini sordum.
KingAlevi 29.11.2005, 23:33 "Garip"lernden tanirmisin birilerini?
Hayir gariplerden birisini tanimiyorum.Yurtdisinda nerede kaliyorsunuz?
KingAlevi burasini Chat alanina cevirdiniz filan derler,durduk yerde forum yönetiminden tepki almayalim.Zamanin varsa forumun Chat bölümüne gir ben oradayim.
kadir_y10 16.12.2005, 21:20 Bende balıkesir susurlukluyum ve danavelidenim macarlar inkaya karaman köylerine çok gittim insallah dikilitasada gelcem ...bu arada iletisim kuralım tanışırızzzz.....mesaj bekliyorum...
DaDDyCooL 08.04.2006, 13:50 Regensburgdan Merhabalar:)
Bilmem tanirmisiniz, benim ismim Sezgin Karabulut...Sayfayi tesadüfen buldum, burada "bizim" köyümüze de bölüm ayrildigini memnuniyetle karsiladim...
Hos sohbetler dilegiyle
bende deliktaştanım webde aradım memleket resmi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
alevi_eray 17.02.2007, 01:26 slm sezgin abi ben eray bilmem tanırmısın beni beysat yıldırımın torunuyum
kimdi bölük ast sb nereden
alevi_eray 25.02.2007, 15:43 bende deliktaslıyım siz kimlerdensiniz
alevi_eray 25.02.2007, 15:47 selam kingalevi bende deliklitaştanım
Bende balıkesir susurlukluyum ve danavelidenim macarlar inkaya karaman köylerine çok gittim insallah dikilitasada gelcem ...bu arada iletisim kuralım tanışırızzzz.....mesaj bekliyorum...
slm ben eray balıkesir deliklitas köyündenim bende köyümüzr gelirsen sevinirim tabi ama benn bandırmalıyım şuan orada oturuyoruz orayada bekleriz
Balikesir_Alevi 26.11.2007, 16:08 Slm ben Caner Yildirim,
bende delklitasköyündenim ama almanyada dogdum büyüdüm.
beni taniyanlara selamlar
Balikesir_Alevi 26.11.2007, 16:21 Slm alevi_eray beni tanidinmi
Balikesir_Alevi 27.11.2007, 16:49 slm ben seni galiba taniyorum
ben veli yildirim ogluyum
esiden bende schwandorda oturuyordum
napın sen yeğenim yaavvvvvvvvvvvv
ismail_10 27.03.2008, 19:48 ooooffff ooofffff ne kardeşim bunlar burası sohbet odası mı
............
|