Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayalet Sevgilim

DENİZ
30.08.2005, 18:51
Ceza mı bu?
Çektiğim çile mi?
Yıllardır tuttuğum nöbet bitmeyecek mi?
Bir küçük kartanesi gibiyim avucunda eriyen.. Dön bebeğim..
Gözyaşlarını görürsem erir kanatlarım.. Uçamam rüyalarında yanına..
Sonsuzluk senle başladı.. O küçük dünyamda..
Unutma gittiğinde yarım kaldım..
Çöllerdeyim yanıyorum.. Kutuptayım üşüyorum..
Ceza benim çekiyorum.. Ne olur dön..
Uzanıyorum tutamıyorum.. Özlüyorum ağlıyorum..
Yasak mısın anlamıyorum.. Ne olur dön..

Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen..
Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..

Bebeğim benim.. hayal et sevgilim..
Bebeğim benim.. Hayalet sevgilim..

düşünüyorum, kuruyorumda..
sanki yazınca ucuzlaştırıyorum, sanki yazınca ihanet ediyorum..
paylaşınca azalır diye korkuyorum..

Ezo
19.01.2006, 10:45
gec okudum ama cok guzel

Asli
19.01.2006, 10:47
aaaa ben bunu biliyorum. internette meşhur olan bir şarkıdır. irem adında biri söylüyor herhalde. bu şarkı için çeşitli duyumlar vardır. neyse dinlemenizi tavsiye ederim.....:yamukgul:

foodal
19.01.2006, 10:54
Evet, İrem söylüyor, güzel bir şarkı gerçekten, dinlemenizii tavsiye ederim ben de, yalnız internetteki sanırım çok net değil, çekimi amatorce sanırım.

Asli
19.01.2006, 11:01
Evet, İrem söylüyor, güzel bir şarkı gerçekten, dinlemenizii tavsiye ederim ben de, yalnız internetteki sanırım çok net değil, çekimi amatorce sanırım.

benim bildiğim kadarıyla o telefon çekimiymiş.yani telefondaki kayıtmış. pek fazla da anlaşılmıyoo zaten. hatta şarkının sonunda konuşmalar geçiyor yani amatörcedir. bunun şarkının klibi de var. izlemenizi tavsiye ederim....:yamukgul:

Azrail
19.01.2006, 12:58
evet irem söylüyor, ben dinledim, duygusal bir parça tavsiye ederim

kavakli
20.01.2006, 17:56
evettt orjinal kaset cekimini dinlemek isteyen vardir heralde iremin
www.51promil.com.tr.tc
iremin soyledigi grubun resmi sitesi orada download bolumunden orjinal studyo cekimini indirebilirsiniz net ve temiz:)

Ezo
20.01.2006, 19:59
evettt orjinal kaset cekimini dinlemek isteyen vardir heralde iremin
www.51promil.com.tr.tc (http://www.51promil.com.tr.tc)
iremin soyledigi grubun resmi sitesi orada download bolumunden orjinal studyo cekimini indirebilirsiniz net ve temiz:)

açilmiyor verdiginiz site

Asli
20.01.2006, 20:17
açilmiyor verdiginiz site

evet bende açamadım yaa acaba site adında bir sorun mu var? neyse arkadaşım tekrar ekleyebilirsen adresi sevinirim. mrk ettim şimdi....:pisman

Azrail
20.01.2006, 23:15
ben actım arkadaslar sımdı dınlıyorum tesekurler kavaklı

ISIK
22.01.2006, 21:11
Anladim hatta yaptim, sensiz gunlerime agladim. Pismanin cok pismanim, sensiz bir gunum gecer sandim. Yok yok deme, beni birkez daha dinle. Afet desen su gonlune, soz gecir yar yine yuregine soz gecir yar yuregine

Kolem ol gel desen gelmemi yar, ugrumda ol desen olmemi yar. Bir anlatsam bir dinletsem kalbim senin icin carpiyor yar... kalbim senin icin carpiyor yar...

Irem

merdan
25.01.2006, 22:08
selam canım bu sarkı internette yayılmıştı ben cok beğenıorum ve herkesın dınlemesını istıorum sarkıdan cok hikayesı ilginç geldi tabi doğruluk payı nekadar bilemem!ama ii yapmışınn

Ezo
25.01.2006, 22:53
evet bende açamadım yaa acaba site adında bir sorun mu var? neyse arkadaşım tekrar ekleyebilirsen adresi sevinirim. mrk ettim şimdi....:pisman

Kazaa dan aratip buldum ama bu orjinelmi bilmiyorum baya vardi birini seçip indirdim....

sende dinle eger dinlemediysen....

http://rapidshare.de/files/4674423/irem2.mp3.html (http://rapidshare.de/files/4674423/irem2.mp3.html)

kavakli
30.01.2006, 14:02
benim yazdigim site onlarin orjinal web sayfasi butun demolari sarkilarini orada yayinliyolar kazaa da bulamicaniz parcalarida avr sitede www.51promil.com.tr.tc

Dogan24
05.02.2006, 15:10
emeği geçenlere candan tşkler sağolun