Orijinalini görmek için tıklayınız : KahramanMaraş / Türkoğlu / Pınarhüyük Köyü

pazarcıklı
24.06.2006, 19:16
...Merhaba ben K.Maraş Pınarhüyük köyünden Ceyhun bizim köy eskiden Pazarcığa bağlıymış şimdi Türkoğluna bağlı durumda bizim köyün dışında o yakın çevrede benim gidip gördüğüm 5 tane daha alevi köyü var..o taraflardan olan kimse var mıı?? yoksa tek miyimm...:)

keklikoluk köyü
13.09.2006, 17:24
Merhaba. Ben Göksun Keklikoluk'tanım. Türkoğlu ile Pazarcık-Narlı arasında birçok Alevi köyü var. Elif Ana ve Narlı'da cemevleri varç Elif Ana yörede çok iyi bilinen bir yerdir.

kaxig
18.09.2006, 20:41
Merhabalar bendenizde turkoglu minehöyuk köyunden :)

kizildereli
28.12.2006, 03:55
Slm Maras Taskesen Koyunu Bilen Varsa Beni Aydinlatsin Lutfen

oylum
28.12.2006, 11:41
merhaba ben de eskiden pazarcık'a şimdi de türkoğlu'na bağlı olan eski adıyla köprüağzı yeni adıyla yeniköydenim.herkese selamlar

pazarcıklı
30.12.2006, 02:47
merhaba ben de eskiden pazarcık'a şimdi de türkoğlu'na bağlı olan eski adıyla köprüağzı yeni adıyla yeniköydenim.herkese selamlar

oo komşu köylü sayılırız yaw:rolleyes: ...bizim köyde az ilerde... giderken solda dönerken sağda...:biggrin:bu arada adı yeniköy mü oldu... :confused1 bizim köyünde asıl adı fanfas'tı ama şimdi pınarhüyük oldu...

oylum
30.12.2006, 12:38
ben biliyorum fanfası.orada akrabalarımız var. gerçi yok yakın değiller ama.hani biraz daha deşsek sanırım çook uzaktan akraba bile çıkabiliriz pazarcıklı.bu arada bizim köy uzun zamandır yeniköy olarak biliniyor

pazarcıklı
03.01.2007, 02:44
bayramda köydeydik sanırım benden başka herkes diğer adının yeniköy olduğunu biliyo:confused1 ama herkes konuşuken köprüağzını kullanıyo...ben ondan bilememişim...:innocent:...dediğin gibi araştırsak akraba bile çıkabilirz:001_rolle komşu köylüm kendine iyi bak...:) :)

kahraman76
03.01.2007, 03:50
merhaba yenikoylu ve pinarhuyuklu arkadaslar bilmem bilirmisiniz bende kuyumculardanim ben sizin koyleri biliyorum cok gittim. ozellikle pinarhuyuk koyune

oylum
03.01.2007, 11:25
merhaba kahraman76.kuyumcuları da biliriz.orada da uzak akrabalarımız var.zaten aslında tüm köyler birbirine yakın olunca yıllar boyu gelişen ilişkiler nedeniyle akrabalık da kaçınılmaz oluyor.kendinize iyi bakın

pazarcıklı
03.01.2007, 12:34
merhaba yenikoylu ve pinarhuyuklu arkadaslar bilmem bilirmisiniz bende kuyumculardanim ben sizin koyleri biliyorum cok gittim. ozellikle pinarhuyuk koyune

kuyumcuları biliyorum bende hangi kuyumculardansın aşağımı yukarımı...

Slm Maras Taskesen Koyunu Bilen Varsa Beni Aydinlatsin Lutfen

orası maraşın göksün ilçesine bağlı bir alevi köyü ama daha fazla ayrıntılı bir bilgim yok...

kahraman76
13.02.2007, 01:19
kuyumcuları biliyorum bende hangi kuyumculardansın aşağımı yukarımı...

ben yukari kuyumculardanim zaten digeride bizim koye bagli

maktunpek
15.02.2007, 11:43
bende maraş urumoğlu şimdiki adıyla sivricehöyük köyündeyim
bu arada bende mustafa

kahraman76
19.03.2007, 20:07
[evet biliyorum kardesim bende huseyin memnun oldum

garcia
19.03.2007, 23:46
merhaba arkadaşlar.k.maraş ın dağlık kesimlerinde türkoğlu ve pazarcık ilçelerinde tahtacı köyleri varmı?tahtacıların yaşadığı yerler arasında k.maraşında adı geçiyor. elbistan,nurhak,ekinözü ve afşin gibi ilçelerinde hiç olmadığını biliyorum.ancak olsada akdenize bakan merkez,türkoğlu ve pazarcık ilçelerinde olduğunu tahmin ediyorum...

dewran_baba
16.04.2007, 11:36

merhaba oylum bende köprüagzındanım sanrım sen ökees amcanın torunu olmalısın yanılıyormuyum..

CaNeR90
20.01.2008, 16:20
...merhaba canlar ben caner foruma yeni üye oldum bende Kahramanmaraşın Türkoğlu ilçesinin Pınarhüyük köyündenim...