Orijinalini görmek için tıklayınız : İyi Ki Yaptım!...

ecem_m
25.06.2006, 18:00
Küçük bir kasabanın 4 ayrı mahallesi varmış.

Birinci mahallede''EVET AMA'' lar yasıyormuş. Evet ama'lar her zaman ne yapılması gerektiğini bildiklerini düşünürlermiş. Yapma zamanı geldiğinde ise''evet ama'' diye yanıtlarlarmış.Yanıtları hep yanlış olurmuş. Suçu'da başkalarına atmakta ustaymışlar.

İkinci mahallede''YAPACAĞIM'' lar yasarmış. Ne yapacaklarını bilirlermiş. Kendilerini yapacakları şeye adim hazırlarlarmış ama yapacakları sırada şanslarını kaçırdıklarının farkına varırlarmış. Bu mahallede insanların dizleri dövülmekten yara bere içindeymiş. Yasamı ertelememek için verdikleri kararı bile ertelerlermiş.

Üçüncü mahallede yasayan ''KEŞKE'' çilerin hayati algılama güçleri mükemmelmiş. Neyin yapılması gerektiğini daima en iyi şekilde bilirlermiş ama... maalesef her şey olup bittikten sonra.''Keşke'' cilerin de basları hep kanarmış, duvara vurmaktan !..

Kasabanın en yeşil bölgesinde, en güzel evlerin olduğu mahallede ise''IYI Kİ YAPTIM''lar otururmuş. ''Keşke''ciler bu mahallede yürüyüşe çıkar, etrafa hayranlıkla bakarlarmış. ''Yapacağım''lar ''Keşke''ciler ile birlikte bu mahallede yürüyüşe çıkmak ister ama bir türlü fırsat bulamazlarmış.''Evet ama''lar ise mahallenin güzelliğini görmek yerine, ağaçların gölgelerinin yeterince geniş olmadığından,günesin erken saatte dogması gerektiğinden şikayet ederlermiş.

''İyi ki yaptım'' mahallesinde ki insanların kusuru da beyinlerinde mazeret üretme merkezlerinin olmamasıymış.Bu yüzden yasadıkları ortam her zaman güzel, düzenli ve huzurluymuş.

Bu hafta hep beraber ''İyi ki yaptım'' mahallesine taşınmaya ne dersiniz ?

duygu_m
25.06.2006, 21:29
paylaşımın için tşkler kardeşim gerçekten güsel bi yazı!:komik

Ayfer_A
25.06.2006, 21:44
bu konuyu söyle sürdürelim bari: siz hayatinizida yaptiginiz hangi seye "iyiki yaptim" diyorsunuz ?

ecem_m
27.06.2006, 19:21
valla ben şu konuyu iyi ki açtım:D

serpil_can
27.06.2006, 20:08
valla ben şu konuyu iyi ki açtım:D

afern güseell cvppp ecoşkoo kim tutar senii:)::) iyi ki cvp yazmışım:D:D

agareiş
27.06.2006, 20:57
valla bu mahalle tam bana göre.

cancan60
27.06.2006, 22:08
exaşkım'la yollarımızı iyiki ayırmışız! herşeyi yeniyeni tartabiliyorum!

ecem_m
28.06.2006, 09:52
afern güseell cvppp ecoşkoo kim tutar senii:)::) iyi ki cvp yazmışım:D:D

hadi ya bak sana da aferin güsel yazmışsın:D demek ki hem sen de hem de bende bi gelişme var:D

PirO_62
28.06.2006, 10:01
euhhuu bende iiiki bu foruma üye olmuşum

ecem_m
28.06.2006, 10:11
euhhuu bende iiiki bu foruma üye olmuşum

aferin iyi yapmışsın gerçekten güzel bi forum;)

ecem_m
29.06.2006, 10:33
arkadaşlar valla güzel bi konudur:D

pazarcıklı
05.07.2006, 01:05
mini can gerkçekten seni kutluyorum diğer yazılarınıda okudum çok güzel hikayeler bulup paylaşıyorsun teşekkür ederim sana böyle paylaşımlarının devamınıda bekliyorum eline sağlık..........herkese saygılarımla:3:

PirO_62
29.08.2006, 19:25
İyi ki arama Butonu kullanmayı biliyorum hehehehehe

duygu_m
29.08.2006, 23:10
iyi ki Onur yayınlanmış konuları buluyo yoksa forumda her konudan bi kaç tane açılır tarlaya dönerdi burası :):)

ecem_m
03.09.2006, 10:19
heheh:)bak yazdım nasıl devam etti hemen:D...bak iyi ki bu cvbı ben yazdım:)

ezo.24
03.09.2006, 12:37
valla arkadaşım çok güzel çok sevdim açıkçası sağolasın

crewchif
03.09.2006, 12:38
evet çok güzel özellikle dogan cüceloğlunun bu yaşama dair konu ile ilgili güzel litapları vardır. okumayanlara tavsiyemdir.

astare_dersim
03.09.2006, 12:45
bende varsa böle bi mahalle hemen taşınmak istiom konu çok güzel teşekkürler arkadaşım

ecem_m
04.09.2006, 16:45
yorumlarınız için çok teşekkürler...

özgürf
04.09.2006, 16:51
emeğine sağlık ecüşcüm... paylaşımın için teşekkürler...

ecem_m
04.09.2006, 16:55
rica ederim özgürf abi!seninde yorumun için çok teşekkürler...

stalwart
05.09.2006, 13:37
güzel paylaşım ecem eline sağlık... iyiki okumuşum:)

ecem_m
06.09.2006, 15:58
yorumun için çok teşekkürler aydın abi!:D...

adem_58
06.09.2006, 22:14
Küçük bir kasabanın 4 ayrı mahallesi varmış.

Birinci mahallede''EVET AMA'' lar yasıyormuş. Evet ama'lar her zaman ne yapılması gerektiğini bildiklerini düşünürlermiş. Yapma zamanı geldiğinde ise''evet ama'' diye yanıtlarlarmış.Yanıtları hep yanlış olurmuş. Suçu'da başkalarına atmakta ustaymışlar.

İkinci mahallede''YAPACAĞIM'' lar yasarmış. Ne yapacaklarını bilirlermiş. Kendilerini yapacakları şeye adim hazırlarlarmış ama yapacakları sırada şanslarını kaçırdıklarının farkına varırlarmış. Bu mahallede insanların dizleri dövülmekten yara bere içindeymiş. Yasamı ertelememek için verdikleri kararı bile ertelerlermiş.

Üçüncü mahallede yasayan ''KEŞKE'' çilerin hayati algılama güçleri mükemmelmiş. Neyin yapılması gerektiğini daima en iyi şekilde bilirlermiş ama... maalesef her şey olup bittikten sonra.''Keşke'' cilerin de basları hep kanarmış, duvara vurmaktan !..

Kasabanın en yeşil bölgesinde, en güzel evlerin olduğu mahallede ise''IYI Kİ YAPTIM''lar otururmuş. ''Keşke''ciler bu mahallede yürüyüşe çıkar, etrafa hayranlıkla bakarlarmış. ''Yapacağım''lar ''Keşke''ciler ile birlikte bu mahallede yürüyüşe çıkmak ister ama bir türlü fırsat bulamazlarmış.''Evet ama''lar ise mahallenin güzelliğini görmek yerine, ağaçların gölgelerinin yeterince geniş olmadığından,günesin erken saatte dogması gerektiğinden şikayet ederlermiş.

''İyi ki yaptım'' mahallesinde ki insanların kusuru da beyinlerinde mazeret üretme merkezlerinin olmamasıymış.Bu yüzden yasadıkları ortam her zaman güzel, düzenli ve huzurluymuş.

Bu hafta hep beraber ''İyi ki yaptım'' mahallesine taşınmaya ne dersiniz ?

paylaşım için saol can

ecem_m
08.09.2006, 15:38
yorumun için çok teşekkürler adem_58...