Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzondakİ Saldiriyi Kiniyorum!!!

davilos
25.06.2006, 20:56
Duyarlı bir insan olarak, trabzonda geçen sene tayadlı ailelere saldıran faşist güruhun bugün yaptığı saldırıyı kınıyorum... Hiçbir fikre tahammülü olmayan insanlar, insan değildir, medeniyetten demokrasiden , insanlıktan nasibini almamış birer hayvandırlar...

Hüseyin69
25.06.2006, 21:11
Duyarlı bir insan olarak, trabzonda geçen sene tayadlı ailelere saldıran faşist güruhun bugün yaptığı saldırıyı kınıyorum... Hiçbir fikre tahammülü olmayan insanlar, insan değildir, medeniyetten demokrasiden , insanlıktan nasibini almamış birer hayvandırlar...

kardes birsey sorabilirmiyim
saat kac ?:)

Balta
25.06.2006, 21:21
kardes birsey sorabilirmiyim
saat kac ?:)

Geçen Senenin saatini mi soruyorsun Canerzincan:p

Arkadaşım Konu topiğinin başlığı Genel Bölüm/Güncel Konular. Yani zaman kavramı kişiye göre değişsede sanırım bir yıl önceki kadar değildir.

Ayrıca genelde konularda fikirler ve sorular genel anlamda belirtilir ama biz çoğunlukla uslubumuzu bozmayız.

Konu tam kazanlık.