arap kız ela
01.07.2006, 22:10
gönlümdeki yara sızlar
içimdeki sevgi azar
sen bilmezsin senin için
kalbim gece gündüz ağlar!! :)
içimdeki sevgi azar
sen bilmezsin senin için
kalbim gece gündüz ağlar!! :)
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Aleviforum 3. Mani Maratonu arap kız ela 01.07.2006, 22:10 gönlümdeki yara sızlar içimdeki sevgi azar sen bilmezsin senin için kalbim gece gündüz ağlar!! :) Mirioglu 01.07.2006, 22:18 miroğlu sen ne diyosun 3 milyara ev kiralıyosun galiba baban sabancı parayı bol buldun harcıyosun hayır kardeş burası adana soyguncu ev sahipleri bize dadana en ucusu 3 milyaradır hiç acımazlar öğrenci adama :( serpil_can 01.07.2006, 23:44 hayır kardeş burası adana soyguncu ev sahipleri bize dadana en ucusu 3 milyaradır hiç acımazlar öğrenci adama :( orası adana burası istanbul biraz ara ucuz ev bul ben olmuşum Ali'ye kul yolumuzdan döndüremez bizi ne para ne pul Mirioglu 02.07.2006, 00:19 orası adana burası istanbul biraz ara ucuz ev bul ben olmuşum Ali'ye kul yolumuzdan döndüremez bizi ne para ne pul Ali yoluna feda canımız bu uğurdadır tüm malımız kanımız yollarda geçtiyse bütün haftamız uygun ev bulmaktı tek amacımız ama gel görki kalmamış vicdan el oğlunda vicdan olmuş cüzdan başka çare bırakmadılar bize Allah sonumuzu hayır eyleye serpil_can 02.07.2006, 00:31 el oğlunda vicdan ne gezer vicdan olsa senin şu halini sezer inşallah önümüzdeki seçimde tekrar cumhurbaşkanı olur ahmet nejdet sezer:D:D:D Lamekan 02.07.2006, 00:46 İnsanlar maske takıp gezerler Birilerini gözlerine kestirirler Yaptıkları su yüzüne çıkınca Çamur atıp kaçıp giderler Mirioglu 02.07.2006, 00:59 devlet zindan etmiş hayatı öğrenciye çevirdiler herkesi birer dilenciye bu halkın halini gören yokmu teslim etmişiz kaderimizi bi gericiye Ecen 02.07.2006, 08:57 sabahın sekizinde kalktım birde foruma baktım yine kimseler yok şimdi ben ne yapayım serpil_can 02.07.2006, 12:55 devlet zindan etmiş hayatı öğrenciye çevirdiler herkesi birer dilenciye bu halkın halini gören yokmu teslim etmişiz kaderimizi bi gericiye öğrenci olmak zor zanaat üç kuruş parayla geçiniyoruz kıt kanaat bütün bunlara gülüp geçmeli yoksa bize bakırköy hastanesinde gerek bi yatak Ecen 02.07.2006, 15:06 bugün acı bir gün neylesin yüreklerdeki hüzün 35 canımızın intikamını alma günüdür bu gün MADIMAK müze olsunmu diyince akp hayır demiş neden hayince ister kabul et ister etme unutmadık canları unutturmayacağız sizede Sedef 02.07.2006, 15:56 İnsanlar maske takıp gezerler Birilerini gözlerine kestirirler Yaptıkları su yüzüne çıkınca Çamur atıp kaçıp giderler Lamekan can hic deme Her insani kendin gibi bilme Dili tatli yuregi karaysa:24: Ona hic guvenme Sedef 02.07.2006, 16:32 Nasil insanlik bu riyakarlik dolu hirs,cikar,ugruna Dostluklar yalan oldu:36_1_44: serpil_can 02.07.2006, 16:55 Nasil insanlik bu riyakarlik dolu hirs,cikar,ugruna Dostluklar yalan oldu:36_1_44: sedef dünya hali bu insan insana vermez oldu bir yudum su durup düşünmeli kim bunun sorumlusu dünya ne halde olur ölünce insanın sonuncusu duygu_m 02.07.2006, 17:12 sedef dünya hali bu insan insana vermez oldu bir yudum su durup düşünmeli kim bunun sorumlusu dünya ne halde olur ölünce insanın sonuncusu dünya hali bu doğrudur canlarımıza sahip çıkalım n'olur hiç çözüm yolu yok mudur beraber arayalım belki bulunur serpil_can 02.07.2006, 17:17 ara ara nereye kadar ne bulursan bul sağlamaz yarar insanlar hep birbirine veriyor zarar bi düşünelik nedir alınacak en doğru karar ergin 02.07.2006, 17:25 evet duygu sana katılıyorum.Lütfen canlarımıza sahip çıkalım..... duygu_m 02.07.2006, 17:28 ara ara nereye kadar ne bulursan bul sağlamaz yarar insanlar hep birbirine veriyor zarar bi düşünelik nedir alınacak en doğru karar ön yargılı davranma beyaz bayrak kaldırma emek olmadan yemek olmaz bu sözü hiçbi zaman unutma! serpil_can 02.07.2006, 17:37 sözüne diyecek lafım yok ama sendede mani bayağı çok bu kadar üretken olduğunu bilmezdim bu derde düşmeen önce:D:D:D:D Lamekan 02.07.2006, 17:42 İnsanların gerçek yüzleri zamanla anlaşılır Anlaşılana kadarda yalandanda olsa dost kılınır Gün olup devran dönüpde maskeler düşünce Herkes kendi yoluna gidiverir. 'Su akar yatagını bulur' ecem_m 02.07.2006, 17:58 amanında amanın kim gelmiş tabiki de ecus.bucus gelmiş topiğe mani ekleyince buralar baya bi şenlenmiş:) ecem_m 02.07.2006, 19:45 bakıyorum topik bomboş topiğin tadı pek mayhoş ben sizi bekliyorum canlar haydi hep birlikte topiğe koş:) Mirioglu 02.07.2006, 21:48 benide mi görmezsin yeşil armut yemezsin etrafına iyi baksan yalnız kaldım demezsin :P:P Mirioglu 02.07.2006, 22:01 el oğlunda vicdan ne gezer vicdan olsa senin şu halini sezer inşallah önümüzdeki seçimde tekrar cumhurbaşkanı olur ahmet nejdet sezer:D:D:D el oğlu kendi derdine yansın fani dünyadan uçacak hazırlık yapsın kefenin cebi yoktur ama zavallı parasını götürebileceğini sansın Sedef 03.07.2006, 01:11 foruma klima takilmas cok ta guzel yakismis Eminim bunu takan Sicaklardan bunalmis:36_1_55: Ya foruma girince "Aleviforum klimalidir" panosunu gorunce gulmekten karnima kramplar girdi..:11: Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) Foruma klima takilmis (olacakti) pardon!! reyhan22 03.07.2006, 08:58 foruma klima takilmas cok ta guzel yakismis Eminim bunu takan Sicaklardan bunalmis:36_1_55: Ya foruma girince "Aleviforum klimalidir" panosunu gorunce gulmekten karnima kramplar girdi..:11: Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) Foruma klima takilmis (olacakti) pardon!! valla bende farkettim gülmeden edemedim baska hangı forumda var bir numaralar hizmette olmadı ama idare edin :) sertur 03.07.2006, 18:02 klimamız hayırlı olsun burası hep serin olsun terletmeyen tek forum cümle forumlara örnek olsun Bir Zeynep 03.07.2006, 19:08 klimayi bende gördüm ve güldüm, neyki o? Tiklamadim bakmadim nedense... neyse, gelek bakam maniye.. :) vay vay vay kimler gelmis Zeyno hepizi özlemis Gecmis seinavini pek iyi Size söylim mi biseyi?? Üc hafta sonra tekrar bi sinavim var :( öf yaaa simdide ona gel calis :( sertur 03.07.2006, 19:15 sen çok zekiymişsin sınavları vermişsin yolun açık ola soruları doğru bilmişsin ecem_m 04.07.2006, 18:12 yine geldim topik bomboş bu forumda bolbol eğlen,coş kaç gündür kimseyi göremiyorum ışığı görünce hemen topiğe koş!!!:) ecem_m 04.07.2006, 18:43 bu aralar bu topik çok sessiz herkes birbirinden habersiz nereye gitti bütün can lar heralde can lar keyifsiz:) ecem_m 04.07.2006, 19:30 yok yok bu sessizlik iyi değil maniler çok değil nereye gittiniz ey ahali mani maratonu bazı bazı:) serpil_can 04.07.2006, 19:44 yok yok bu sessizlik iyi değil maniler çok değil nereye gittiniz ey ahali mani maratonu bazı bazı:) kimsenin bir yere gittiği yok bizde mani istemediğin kadar çok ali'nin aşkı yüreğimizde bir ok bize bizden başka dost yok mani bu ya bakmayın başka dost yok dediğime önemli olan insanlık darılmasın kimse sölediğime ne güzel demiş mevlana ne olursan o gel duymazdan gelmekten vazgeçip kulak verin sölediğine:D Mirioglu 04.07.2006, 21:45 yemek yapmışım miss gibi yemek değil ilaç gibi yiyen pişman birde yemiyen mümkünü yok tutmaz dibi :D Bir Zeynep 04.07.2006, 22:12 artik pek ugramiyorum nedense radyoya gelin, canlariniz dinlense cozsa hep beraber canlarimiz Güzel calar bizim zaza gardasimiz Aze 07.07.2006, 17:54 bir gün daha akşam oldu naz sana ne oldu hüzün kapladı içini bir gün daha akşam olduuu bir gün daha akşam oldu evlere ışık doldu akşam olunca evlerde buluştu neşe sertur 07.07.2006, 18:10 akşam hüzün verir gece hemen gelirverir hele güneş doğunca sabahlar neşe verir hsn 07.07.2006, 18:32 Ben Aliyi anarim Bir od düser yanarim Mey icer kanarim Ben kavustum sanarim Bu ilk mani dörtlügüm. Ara sira ugrarim artik... hsn 07.07.2006, 18:43 Sabahdan kalma nese Yanar gider sanki mese Is, as, keder, peder Dertler gelir pes pese Konu dagilmasin diye sertur dostun dörtlüsüne uyumlu 4lük... Azrail 11.07.2006, 15:21 Dostuna can düşmana arı, Çeker yüreğinde ahüzarı, Türküsünde Nazlı Yari, Söyler Adı Güzel Ali'm Asla ilk adımı atmaz, Uzasın tartışma O bıkmaz, Sanmayın Zeynep darılmaz, Küser Adı Güzel Ali'm Evlenmem desede sünniyle, Sever hepsini gönlüyle, O'nun derdi gericiyle, Kızar Adı Güzel Ali'm Kimini sevdi can etti, Kimine kızdı yezid etti, Şiirinde ehli-beyt_i Yazar Adı Güzel Ali'm Bitmedi sözlüsü yazılısı, Gururlandırır bizi başarısı, Her sınavda başağrısı, Ceker Adı Güzel Ali'm Almanya'da bulmuş aşını, Unutmuş yazını kışını, Cem'e girerse başını, Örter Adı Güzel Ali'm Candır O, desede bana sinek, Maksat gülmek, biraz eğlenek, bazen erkeği kız, kızı erkek, sanar Adı Güzel Ali'm Adı güzel kendi güzel, Yüreğinin özü , güzel, Olgun kardeşinde yeri cok özel, Bilir Adı Güzel Ali'm.... borcumu ödedim dimi Zeyno CAN, kendine iyi bak :) Bir Zeynep 11.07.2006, 15:30 Dostuna can düşmana arı, Çeker yüreğinde ahüzarı, Türküsünde Nazlı Yari, Söyler Adı Güzel Ali'm Asla ilk adımı atmaz, Uzasın tartışma O bıkmaz, Sanmayın Zeynep darılmaz, Küser Adı Güzel Ali'm Evlenmem desede sünniyle, Sever hepsini gönlüyle, O'nun derdi gericiyle, Kızar Adı Güzel Ali'm Kimini sevdi can etti, Kimine kızdı yezid etti, Şiirinde ehli-beyt_i Yazar Adı Güzel Ali'm Bitmedi sözlüsü yazılısı, Gururlandırır bizi başarısı, Her sınavda başağrısı, Ceker Adı Güzel Ali'm Almanya'da bulmuş aşını, Unutmuş yazını kışını, Cem'e girerse başını, Örter Adı Güzel Ali'm Candır O, desede bana sinek, Maksat gülmek, biraz eğlenek, bazen erkeği kız, kızı erkek, sanar Adı Güzel Ali'm Adı güzel kendi güzel, Yüreğinin özü , güzel, Olgun kardeşinde yeri cok özel, Bilir Adı Güzel Ali'm.... borcumu ödedim dimi Zeyno CAN, kendine iyi bak :)ayyyy bizzz cok sagol yaaa, bu da ne güzel böyleeee? ayyyyyyyyy vallahi aglicam simdi... cok sagol, nede dogru yazmisin, güldürdün beni vallaha.. sanmayin darilmaz küser adi güzel alim, ahahah gercekten öyle mi kiii? eyvahhh... ahahah sinavlarimi felan hatirlattin bana yine, ayy ben en iyisi kacip dersimi caliim, bugün 14 gün sonra ayvayi yedim... megersem beni ne kadar iyi taniyomusun, farkinda olmadigim seyleri nasil da yazmisin Olgun can, sagolasin yaaaa... Tüm "Key word" ler icinde massllah, cemden tut, ilk adimdan, yezidlik edene yezid diye kizmam, yurt disina göc etmem, sinavlarim, ehlibeyt siiri, alevi-sunni evliligi, nazli yarim, ne bilim yani hersey icinde masllah vallahi taktir ederim seni. ayrica bu konunun ne kadar güzel oldugunu basta da söylemistim (forum siirin yani), sayende kalplerimizi güzelliklerle besliyosun bak iste, burasi mani maratonuna dönmpüs. hsn ve sertur canlar burda manilesiyo, bak iste senin güzelligin bu. sagol can. tsk ler. yüregin dert görmesin insallah. saygilar. Azrail 15.07.2006, 15:48 ayyyy bizzz cok sagol yaaa, bu da ne güzel böyleeee? ayyyyyyyyy vallahi aglicam simdi... cok sagol, nede dogru yazmisin, güldürdün beni vallaha.. sanmayin darilmaz küser adi güzel alim, ahahah gercekten öyle mi kiii? eyvahhh... ahahah sinavlarimi felan hatirlattin bana yine, ayy ben en iyisi kacip dersimi caliim, bugün 14 gün sonra ayvayi yedim... megersem beni ne kadar iyi taniyomusun, farkinda olmadigim seyleri nasil da yazmisin Olgun can, sagolasin yaaaa... Tüm "Key word" ler icinde massllah, cemden tut, ilk adimdan, yezidlik edene yezid diye kizmam, yurt disina göc etmem, sinavlarim, ehlibeyt siiri, alevi-sunni evliligi, nazli yarim, ne bilim yani hersey icinde masllah vallahi taktir ederim seni. ayrica bu konunun ne kadar güzel oldugunu basta da söylemistim (forum siirin yani), sayende kalplerimizi güzelliklerle besliyosun bak iste, burasi mani maratonuna dönmpüs. hsn ve sertur canlar burda manilesiyo, bak iste senin güzelligin bu. sagol can. tsk ler. yüregin dert görmesin insallah. saygilar.he he he tamam sımarttın beni :) senin yüregine saglık can ne demek lafı bilem olmaz :) bu arada mani bölüne ilgi kalmamıs, nerdesınız ey maniciler, gönül sizi görmek ister, hsn 15.07.2006, 16:06 ilham olsa cözülür dilim bu is benzemez bir ilim güzel sözü paylasmazmiyim demek ki asktan sefilim sertur 15.07.2006, 16:06 beni manisiz bırakman olun derdime derman bak yapayalnızın maniler yazın aman Ecen 15.07.2006, 16:12 bende yoktum bayadır geldim işte hayırdır şu köşe başında bekleyen benim yarım mıdır?? hsn 15.07.2006, 16:18 ararsan derde derman etme kula ferman bunda olmaz peyman gelir birgün sana selman duygu_m 15.07.2006, 16:55 bende yoktum bayadır geldim işte hayırdır şu köşe başında bekleyen benim yarım mıdır?? yokluğun farkedilmedi köşedeki yarin değildi sanma ki mani maratonu sensiz hiç çekilmedi :) sertur 15.07.2006, 16:57 söz düşer mani olur elma dürer hak olur sevda düşerse kalbe herdert harman olur duygu_m 15.07.2006, 17:04 söz düşer mani olur elma dürer hak olur sevda düşerse kalbe herdert harman olur elma düşünce kafaya sevda düşünce başa keşke her dert harman ola sen mani yazınca foruma :) sertur 15.07.2006, 17:14 elma düşünce kafaya sevda düşünce başa keşke her dert harman ola sen mani yazınca foruma :) duygu dilin ne söyler aşk adamı deleyler ateşi narda köz edip savurur duman eder hsn 15.07.2006, 18:35 Sertur yandi kavruldu Bu hayattan kurtuldu Yari baska er buldu Söyle yanman iyi mi oldu duygu_m 15.07.2006, 21:49 duygu dilin ne söyler aşk adamı deleyler ateşi narda köz edip savurur duman eder yüreğimde ne varsa dilimde onu söyler aşk hakkında bildiğim aşığın gözünü kör eyler sertur 21.07.2006, 09:53 yüreğimde ne varsa dilimde onu söyler aşk hakkında bildiğim aşığın gözünü kör eyler yürek gizler yangını gizleme o sancını hara yanar gidersin çöz dilin bağını duygu_m 21.07.2006, 14:32 derdimi ben bilirim kimselere diyemem derman olcak yarama merhem bile süremem sertur 21.07.2006, 14:57 dermansız derd olmaz aşk dilde durmaz çöz gönlün dilini susmak merhem olmaz duygu_m 21.07.2006, 16:14 derdime derman canım onun yeridir benim yanım sabrım sonuç verecek böyle yazılmış yazım sertur 21.07.2006, 16:24 sabır taşı çatlamasın sevğin sararıp solmasın beklediğin yarini aman eller kapmasın duygu_m 21.07.2006, 16:37 adı üstünde yariM sade ve sadece benim kapacak biri varsa bi kaşık suda yerim :) FaLLeN 24.07.2006, 18:19 azin nesin kaderimizi sölemiş.. bir yar seversen el alır ev yaparsan sel alır türkün kaderi BU demiş sertur 24.07.2006, 18:21 adı üstünde yariM sade ve sadece benim kapacak biri varsa bi kaşık suda yerim :) yarin seni bilmezse gelecek yol bilmezse aşkının ipi ellerinde ya sana gelmezse Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) azin nesin kaderimizi sölemiş.. bir yar seversen el alır ev yaparsan sel alır türkün kaderi BU demiş bir yazar varmış sevdiğin el almış sele kaptırmış evini nesin evsiz kalmış Aze 24.07.2006, 18:31 maniler bensiz kalmış ah nazın işi başından aşkınmış ondan uğrayamaz olmuş maniye canlar saat yine geldi yediye ah yarım yarımm gözlerim yollarda kaldı yarım artık çık gel foruma konuşalım narin narin sertur 24.07.2006, 18:37 mani garip kalmıştı nazz hemen yetişti fazla söze gerek yok maniler yarım kalmıştı Aze 24.07.2006, 18:40 mani garip kalmıştı nazz hemen yetişti fazla söze gerek yok maniler yarım kalmıştı maniler yarım kalmaz yürek sewdasız durmaz ben geldim maniye işim kalsın seneye :clown: sertur 24.07.2006, 18:53 maniler yarım kalmaz yürek sewdasız durmaz ben geldim maniye işim kalsın seneye :clown: neşem yerine geldi sanki gönlüme değdi mani benim ilacım şifa elime geldi duygu_m 24.07.2006, 18:58 yarin seni bilmezse gelecek yol bilmezse aşkının ipi ellerinde ya sana gelmezse elbet yarim gelecektir günler çabuk geçecektir sabredipte beklemek benim için tek seçenektir reyhan22 24.07.2006, 18:59 yaz günü oldum grip garip haldeyim garip içersin buzlu suyu galip gelir grip duygu_m 24.07.2006, 19:14 bu havada grip olunur mu içmeseydin buzlu su çabuk iyileşmen için görmen gerek doktoru Lamekan 25.07.2006, 03:11 Geceler gündüz olmaya muhaaçdır Sewdalı gönül sewdiğine açtır Mani yazan yürekler işte buradadır Lamekan bu güzel yüreklere minnattardır... sertur 25.07.2006, 08:59 Geceler gündüz olmaya muhaaçdır Sewdalı gönül sewdiğine açtır Mani yazan yürekler işte buradadır Lamekan bu güzel yüreklere minnattardır... vaay lamekan gelmiş maniyi hemen dizmiş bizlere iltifat edip minnetini bildirmiş Naci 25.07.2006, 09:08 merhaba arkadaşlar yoktum bir aralar nasılda özlemişim iyimi bizim canlar sertur 25.07.2006, 09:18 toprağım hoşgemişsin kendini özletmiştin tatilin nasıl geçti iyi ki foruma gemişsin Aze 25.07.2006, 09:50 günaydın olsun size bugün mutlu oldum hep işte can suyum burada bugün neşe içindeyim ben işte maniler dizilir sıra sıra canlar toplanmış maniye manilere yazmadan gülelim yeni güne hep neşe ile merhaba arkadaşlar yoktum bir aralar nasılda özlemişim iyimi bizim canlar ooo nacom gelmiş bize inciler getirmiş hepimize nerdesin nacooo can gözlerimiz hep seni süze Naci 25.07.2006, 10:10 toprağım hoşgemişsin kendini özletmiştin tatilin nasıl geçti iyi ki foruma gemişsin hoşbulduk toprağım kokunu hemen aldım gelecem oralarada dur biraz çalışayım ooo nacom gelmiş bize inciler getirmiş hepimize nerdesin nacooo can gözlerimiz hep seni süze __________________ nazz ne var ne yok senide özledim çok anlatacaklarım var sana önce al bir çikolata Lamekan 25.07.2006, 10:16 Döne döne hakka varanlar Sewa ile hakkı arıyanlar İnsanlar Sewdasına kavuşalar Yürekler dolsun sewdalar Aze 25.07.2006, 10:19 yürek dolu sewda verdim size ama içinizde can suyuma tek hece başlar sewdam ile biter sewdam ile Lamekan 25.07.2006, 10:23 Bitmesin Asla mutluluklar Sewdalara konmasın sınırlar Dar gelir bize bu mekanlar Yüreğim herdem seni arzular sertur 25.07.2006, 10:33 bu forumun delisiyim canı gönülden birisiyim severim tüm canları alimin pak varisiyim Mirioglu 25.07.2006, 11:41 ben bir garip öğrenciyim soğuk su içer makarna yerim öğrencilik kolaydır desenizde çamaşır yıkar ev temizlerim :( sertur 25.07.2006, 11:49 ben bir garip öğrenciyim soğuk su içer makarna yerim öğrencilik kolaydır desenizde çamaşır yıkar ev temizlerim :( öğrencilik zordur bilirim ilmin kapısıdır bilim ilim çindede olsa giderim demişdir efendim Alim duygu_m 25.07.2006, 13:54 öğrencilik zordur bilirim ilmin kapısıdır bilim ilim çindede olsa giderim demişdir efendim Alim Maniyi okudun mu Ali Ne demiş sertur abi okulunu bitir ki çekmeyesin bu çileyi... Lamekan 25.07.2006, 19:34 Maniyi okudun mu Ali Ne demiş sertur abi okulunu bitir ki çekmeyesin bu çileyi... Ben bir Ali yim okudum maniyi Sanırım yazılan Ali ben değilimdi gerçi okulu bitireli hayli olmuştu sadece diplomanın faydası olmamışdı duygu_m 25.07.2006, 21:57 Ben bir Ali yim okudum maniyi Sanırım yazılan Ali ben değilimdi gerçi okulu bitireli hayli olmuştu sadece diplomanın faydası olmamışdı Mani sana değildi Mirioğlu cana idi Kim olursa olsun dikkat çekmesi güzeldi sertur 26.07.2006, 09:20 günaydın olsun herkese bu sevgi hiç tükenmese forumun müptelası oldum can-ı muhabbetler herkese Aze 26.07.2006, 09:44 günaydınnlar size nazda geldi yine sewdası yüreğinde umutları hep içinde Naci 26.07.2006, 10:04 günaydınnlar size nazda geldi yine sewdası yüreğinde umutları hep içinde kız sevdalı sevdalı nerde nacinin çikolatası yakında düğün var çekecen mi halay başını Aze 26.07.2006, 10:24 kız sevdalı sevdalı nerde nacinin çikolatası yakında düğün var çekecen mi halay başını hay maşallah sana nacii nasılda uydurdun hemen manii bak düğün olunca alcan bana baldız hediyesi:001_tongu sertur 26.07.2006, 10:25 kız sevdalı sevdalı nerde nacinin çikolatası yakında düğün var çekecen mi halay başını naci düğün seninmi söyle bende gelemmi halayın alasını çekeriz üç ayak diki çekemmi Naci 26.07.2006, 10:49 hay maşallah sana nacii nasılda uydurdun hemen manii bak düğün olunca alcan bana baldız hediyesi:001_tongu bende var dört baldız seni ne yapalım naz kız sensiz düğün olur mu hiç kalır yoksa halay başsız naci düğün seninmi söyle bende gelemmi halayın alasını çekeriz üç ayak diki çekemmi __________________ daha zamanı var toprağım yaklaş bir kokunu alayım çekeriz beraber halayı ben sana söylerim zamanı Umudum_Sende 26.07.2006, 10:50 Ben bir Ali yim okudum maniyi Sanırım yazılan Ali ben değilimdi gerçi okulu bitireli hayli olmuştu sadece diplomanın faydası olmamışdı aldım diplomayı elime geldim istanbul iline girdim şirketin birine çay getir çay götür ne geçti ki elime.. Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) alevi forumu buldum web de ne güzel canların hepsi bi yerde ne alevide ne sunni de özümüz de sözümüz de sevgide... Aze 28.07.2006, 08:26 gün başladı yine yürek amansız sewdalara dalmışım deli gönlüm zamansız güneş hep aynı yerde tepemde doğsada umut perilerim sewdamla şuan yatmakta buarda günaydınn diyelim herkese naz uyanmış işte bile kalkın hadi sizde gelin manilere çiftleyelim kimse olmasada naz yazar mani yürek sewdası okadar büyükkki dinmez aşkı özlemii yazar yazar yazarda susmaz kalemi dili Naci 28.07.2006, 08:52 geldim işte merak etme uyumadın mı dün gece yine sevdan girmiş gönlüne boşver yaz sen manini sertur 28.07.2006, 08:56 naz hoşgelmiş manimize şeref vermiş forumumuza hoşgeldin şiirin kızı sefa geldin gönlümüze Aze 28.07.2006, 09:01 geldim işte merak etme uyumadın mı dün gece yine sevdan girmiş gönlüne boşver yaz sen manini ya sorma nacom benim uykusuz geceler bulmadı bir türlü son valla ben yarasa oldum geceleri hep dolaşır oldummm bana bak naptınn sen bakım gözlerinde bir anlam bir sevinç sankim hep mutlu ol sen en iyisi hak ettin hep canım benim naz hoşgelmiş manimize şeref vermiş forumumuza hoşgeldin şiirin kızı sefa geldin gönlümüze maniler hep dizelerimizde sertur can sende hoşgelmişsin içimize sabah oldu ya yine naz hep iş peşinmde Umudum_Sende 28.07.2006, 09:13 sabahın sekizinde yeni geldik işimize günaydınlar benden size aşk-ı muhabbetler cümlemize sertur 28.07.2006, 09:29 sabahın sekizinde yeni geldik işimize günaydınlar benden size aşk-ı muhabbetler cümlemize biz gönül erleriyiz sevgi eker biçeriz hoş muhabbetir işimiz aleviforumun neferiyiz Naci 28.07.2006, 10:28 bana bak naptınn sen bakım gözlerinde bir anlam bir sevinç sankim hep mutlu ol sen en iyisi hak ettin hep canım benim oooo ne yapmadım ki çok mutluyum şimdi sende mutlu olsan daha ne dilerim ki FaLLeN 28.07.2006, 17:01 oooo ne yapmadım ki çok mutluyum şimdi sende mutlu olsan daha ne dilerim ki mutluluk gelir naci abimden bize ucuda denk gelmiyor zman ne gösterir öğlen yemeğinde kaldı aklım :D Umudum_Sende 28.07.2006, 17:37 vay canım vay ne güzeldir gece ay bir göl kenarında gelin canlar içelim çay...:) ben demlerim... ecem_m 28.07.2006, 18:03 vay canına ben de geldim birden bire manilendim kendi kendime mani yazıp kendi kendime dellendim!!:) Umudum_Sende 29.07.2006, 08:46 vay canına ben de geldim birden bire manilendim kendi kendime mani yazıp kendi kendime dellendim!!:) dellenmen niyedir ki şu dünya fanidir ki ye, iç, eglen biraz muhabbetten güzel varmıdır ki.... Lamekan 29.07.2006, 09:15 Koyverdin gittun beni Allahundan bulasun Kimse almasun seni Yine bana kalasun Sevdiğim senin aşkın cigerlerimi dağlar Hiçmi düşünmedin sen sewdugün böle ağlar ( Gelavera Deresi ) reyhan22 29.07.2006, 09:25 Koyverdin gittun beni Allahundan bulasun Kimse almasun seni Yine bana kalasun Sevdiğim senin aşkın cigerlerimi dağlar Hiçmi düşünmedin sen sewdugün böle ağlar ( Gelavera Deresi ) hehehe lamekan geldin maniye şarkı yazmışsın nediye teşekkürler sağolasın yine bekleriz ama maniyle Lamekan 29.07.2006, 09:32 hehehe lamekan geldin maniye şarkı yazmışsın nediye teşekkürler sağolasın yine bekleriz ama maniyle Bu ilk yazdıgım mani değildir Dogrudur sewdiğim parçadır Sadece paylaşmak istediğimdendir Arada uğramak gerekir..... sertur 29.07.2006, 09:52 Coştum coştum duruldum mani yazarken yoruldum Gayri şiirden vazgeçtim Ben manilere vuruldum Naci 29.07.2006, 09:57 aşkın beni del eyledi seni sevdim seveli gözlerim görmüyor kimseyi sevdana düştüm düşeli Umudum_Sende 29.07.2006, 10:00 sevdadır çeken bilir güzelmidir çirkin midir ama şu bir gerçektir hayat sevince güzeldir reyhan22 29.07.2006, 10:02 aşkın beni del eyledi seni sevdim seveli gözlerim görmüyor kimseyi sevdana düştüm düşeli gözlerin görmez kimseyi bunu bilirim ben en iyi gelicekmisin beni almaya gidip alalım hediyeyi sertur 29.07.2006, 10:03 mani olup çağlarım ben derdime ağlarım yarin hasretiyle kalbime zincir bağlarım Naci 29.07.2006, 10:05 gözlerin görmez kimseyi bunu bilirim ben en iyi gelicekmisin beni almaya gidip alalım hediyeyi sen hediyeyi al yiğenim ben bir ara size gelirim bak güzel olsun ama beğenmezse dayağı yersin reyhan22 29.07.2006, 10:05 süt içtim ılık ılık yudumladı lık lık lık ne alaka diycen ama zor iştir sevdalık komik oldu yaaaa.... sen hediyeyi al yiğenim ben bir ara size gelirim bak güzel olsun ama beğenmezse dayağı yersin sanki sevgili benim hediye almaya gideyim gelir gezersin benimle beğenmezse neyleyim........ Aze 29.07.2006, 10:07 maniler dize dize selam söyleyin yarıme yar hasretiyle yanmışım söyleyin gelsin artık bize reyhan22 29.07.2006, 10:10 maniler dize dize selam söyleyin yarıme yar hasretiyle yanmışım söyleyin gelsin artık bize yar size gelecekmiş seni büyüklerden isteyecekmiş lakin adres vermemişsin nazom nerden bulup gelecekmiş o dedi valla bak hehehe...... Aze 29.07.2006, 10:16 yar size gelecekmiş seni büyüklerden isteyecekmiş lakin adres vermemişsin nazom nerden bulup gelecekmiş o dedi valla bak hehehe...... benii babamdan isteyen daha çıkmamış babam elinde satır balta hazırlamışş eğer gelen olursa ecelinemi susamış babam beni alıp turşuya basacakmış hehheee:lol: Naci 29.07.2006, 11:33 benii babamdan isteyen daha çıkmamış babam elinde satır balta hazırlamışş eğer gelen olursa ecelinemi susamış babam beni alıp turşuya basacakmış hehheee:lol: amca amca yapma böyle ama bulacağız biz nazza koca hem o sana bakar evlendikten sonra da sertur 29.07.2006, 11:37 benii babamdan isteyen daha çıkmamış babam elinde satır balta hazırlamışş eğer gelen olursa ecelinemi susamış babam beni alıp turşuya basacakmış hehheee:lol: bir prens çıkar gelir elde çiçek kalpde sevgi verir baban da beğenir belki düşnmeden seni verir:stuart: Erkan Sevgi 29.07.2006, 13:17 Buda kızımız Türkü den bir mani siz dostlarla paylaşmak istemiş... On liram var vereyim, Bornova ya gideyim, Muradımı ereyim, Evime döneyim... sertur 29.07.2006, 14:31 adı belli ama demem güzelliği her dem alime aşıktır kendisi zeyno bir ali aşığı Bir Zeynep 29.07.2006, 18:43 adı belli ama demem güzelliği her dem alime aşıktır kendisi zeyno bir ali aşığı sensin asil Ali Yolcusu en cok olan yüregi dolu renk katarsin Foruma tesekkür eder Zeyno sana umarim aramizdan gitmezsin rabbim seni korusun sertur 31.07.2006, 12:34 sensin asil Ali Yolcusu en cok olan yüregi dolu renk katarsin Foruma tesekkür eder Zeyno sana umarim aramizdan gitmezsin rabbim seni korusun teşekürler zeyno sana iltifat olmuş bana Alimi ömür boyu sevmek nasip olsun sana Aze 31.07.2006, 13:12 ooo neler oluyor bakım burda vermişler beni hemen zoka arkdaşlar neoluyooo babamıda herkes tanıyooo Bir Zeynep 31.07.2006, 13:17 gel nazom hos geldin ama niye eli bos geldin hani bana patik yok mu banada ör yksa istedigim cok mu? ahaha, lagalugayi okuyan anlar, ahahah sertur 31.07.2006, 14:03 bu yaz günü ne patiği kışa hazırlık mı yaptığı bende eldiven isterim kargoya veririm ipliği Naci 31.07.2006, 14:29 ne oluyor orda bakim nerde benim patiğim nazz anlar hesap kitaptan zeyno ben sana örerim nazz dalmış hesap kitaba hiç bakmıyor bu yana hep çalış hep çalış olmaz çabuk gel mani yazmaya sertur 31.07.2006, 14:33 can hemşo hoşgelmişsin sen patik örmeyi bilirmisin karizma gitmesin aman hemşo bu kararında kesin misin? Naci 31.07.2006, 15:14 hemşom boşver karizmayı önemli olan gönül rızası bilmezdik dostu arkadaşı sizin gibileri olmasaydı sertur 31.07.2006, 15:22 gönül ırmağın coşmuş yine dosta vefa budur işte sevilirsin seversen can hemşomsun işte Aze 31.07.2006, 15:49 ne oluyor orda bakim nerde benim patiğim nazz anlar hesap kitaptan zeyno ben sana örerim nazz dalmış hesap kitaba hiç bakmıyor bu yana hep çalış hep çalış olmaz çabuk gel mani yazmaya çalışmaktan oldum delii napım yoksam bulamam ben ipi çalışımde ip alım sizlere patikleri sıralım ay bennmi örcem muhahhaa hemde ben gel nazom hos geldin ama niye eli bos geldin hani bana patik yok mu banada ör yksa istedigim cok mu? san patik değil can feda aman bende de yok ki papatya sizlere patik örecem içinede adımı ilşleycemm ah işler ah işler bırakmaz nazzıki dizsin maniler parmaklarım hesap makinasında gözlerim sizleri dikizler Naci 31.07.2006, 17:44 buralar çok sıcak tatile mi kaçsak gidemiyoz bir yere yar koydu yasak Umudum_Sende 31.07.2006, 17:53 ey kaşı gözü kara, yüregi yara arasam da bulamam derdime çare artık kar etmez ne gülüş nede eda haydin dostlar bu gecelikte elveda... Bir Zeynep 31.07.2006, 21:19 ne oluyor orda bakim nerde benim patiğim nazz anlar hesap kitaptan zeyno ben sana örerim sari ceketli gülen yüz budur dostluk yüzde yüz zahmet etme sen güzel can Örsün hepinize Zeyno can Naci 01.08.2006, 09:33 sari ceketli gülen yüz budur dostluk yüzde yüz zahmet etme sen güzel can Örsün hepinize Zeyno can tamam sen ör o patiği sözde dur yapma nazz gibi dört çikolata borcu var kaç senedir almadı gitti Aze 01.08.2006, 12:01 bugün yok bende neşe işler geldi peş peşe bir de canım sıkkınki aklım ermedi bu işe sertur 01.08.2006, 12:07 bugün yok bende neşe işler geldi peş peşe bir de canım sıkkınki aklım ermedi bu işe neşe olup kalbine dolam manine cevap olam kabinde huzur bitmesin sana mani olup varam Aze 01.08.2006, 12:08 of yüreğimde sancı var yarimde ilacı var yani beni unutmuş yüreğimde dinmez acı var reyhan22 01.08.2006, 12:09 bugün yok bende neşe işler geldi peş peşe bir de canım sıkkınki aklım ermedi bu işe nazom sen hiç neşesiz kalma kendini işlere kaptırma bak benimde canım sıkıldı sakın ha morelini bozma umudum 01.08.2006, 12:12 nazom sen hiç neşesiz kalma kendini işlere kaptırma bak benimde canım sıkıldı sakın ha morelini bozma kızlar canınız sıkılmasın yüzünüz hep gülsün asılmasın naz şimdi bi şiir yazar neşeniz yeniden doğar Aze 01.08.2006, 12:14 kızlar canınız sıkılmasın yüzünüz hep gülsün asılmasın naz şimdi bi şiir yazar neşeniz yeniden doğar yazarsam şiiri olur sewgi seli siz sevin hep birbirinizi nazda yazsın hep mani sertur 01.08.2006, 12:15 durun kızlar ne oluyor bak benimde canım sıkılıyor mutlu olmak varken neden böyle oluyor Aze 01.08.2006, 12:22 bana sadece geldiler günü gün ettiler bazen gelip bazen gidenler arkasından naz hep izler reyhan22 01.08.2006, 12:22 durun kızlar ne oluyor bak benimde canım sıkılıyor mutlu olmak varken neden böyle oluyor benim canımı naz sıktı çünkü onunkide sıkkındı arkadaşım sıkılırken gülemem inanın canım acıdı sertur 01.08.2006, 12:26 benim canımı naz sıktı çünkü onunkide sıkkındı arkadaşım sıkılırken gülemem inanın canım acıdı ne güzel birlikte yaşamak acıyı ve tatlıyı paylaşmak Allah dotluğumuzu bozmasın budur işte dost olmak reyhan22 01.08.2006, 12:30 ne güzel birlikte yaşamak acıyı ve tatlıyı paylaşmak Allah dotluğumuzu bozmasın budur işte dost olmak abicim dostluk bambaşka farklı bakıyorsun hayata aman onun suratı asılmasın dayanamam hayatta Aze 01.08.2006, 12:40 abicim dostluk bambaşka farklı bakıyorsun hayata aman onun suratı asılmasın dayanamam hayatta oy canım canımcım neşeli ol sen sewdalıcım bana bazen böle gelirler canımı burnuma getirirler reyhan22 01.08.2006, 13:43 oy canım canımcım neşeli ol sen sewdalıcım bana bazen böle gelirler canımı burnuma getirirler getirtmesinler benı oraya kovalarım sopayla canom sen keyfıne bak döverim hepsini vallaha Aze 01.08.2006, 13:47 getirtmesinler benı oraya kovalarım sopayla canom sen keyfıne bak döverim hepsini vallaha oy canım iyiki varsın sen sinirlerini bozma iiyimben bak bi çikolata yedim geçti bende sinir geldi neşem reyhan22 01.08.2006, 14:06 oy canım iyiki varsın sen sinirlerini bozma iiyimben bak bi çikolata yedim geçti bende sinir geldi neşem ohh işte buna sevindim seni neşeli görmek isterim ama böle dostluk olmaz bende çikolata isterim hehehe hani bana .... Aze 01.08.2006, 14:09 ohh işte buna sevindim seni neşeli görmek isterim ama böle dostluk olmaz bende çikolata isterim hehehe hani bana .... yollarım ben sana kurban olsun çikolata yoluna ama kara sewdamdan vermem o benim çikolatam ya Naci 01.08.2006, 14:13 çikolata mı dedin bak nasıl geldim kokusunu alıyorum inandın mı şekerim reyhan22 01.08.2006, 14:13 yollarım ben sana kurban olsun çikolata yoluna ama kara sewdamdan vermem o benim çikolatam ya senin sevdan senin olsun benim sevdam benim olsun benim canım arkadasım ömür boyu mutlu olsun çikolata mı dedin bak nasıl geldim kokusunu alıyorum inandın mı şekerim dayı sen girme araya bırak bizi başbaşa canın çikolata istiyorsa alsın söyle deryaya Aze 01.08.2006, 14:18 çikolata mı dedin bak nasıl geldim kokusunu alıyorum inandın mı şekerim ooo nacom geldin ya nasıl bıraktı seni sewda aman kızma sen alırız sanada bir çikolata senin sevdan senin olsun benim sevdam benim olsun benim canım arkadasım ömür boyu mutlu olsun sewdalar dizildi yanyana bakalım neolacak bu yangınlarla bizim iş döndü aşk masalına hadi reyhom sewdalara koşmaya Naci 01.08.2006, 14:24 nasıl olsa almıyon habire söz veriyon hem ben sana kızmam sevgi şefkat kokuyon Aze 01.08.2006, 14:26 nasıl olsa almıyon habire söz veriyon hem ben sana kızmam sevgi şefkat kokuyon oy canom ben sana ne diiiim yoluna güllermi serim valla alcam sana tonca çikolata ye dur nazın hayrına Lamekan 01.08.2006, 14:27 sewdalar dizildi yanyana bakalım neolacak bu yangınlarla bizim iş döndü aşk masalına hadi reyhom sewdalara koşmaya Yürekler dumuş karşı karşıya Seyrediyorlar alemi sessizce Surarak özleyen yürekler Kavuşur nasıl olsa sonunda Aze 01.08.2006, 14:29 Yürekler dumuş karşı karşıya Seyrediyorlar alemi sessizce Surarak özleyen yürekler Kavuşur nasıl olsa sonunda kavuşur yürekler elbet burda sewdasına doyulmaz orda burda benim yarim canımda aşkı sarmış her damlada Lamekan 01.08.2006, 14:42 Yara benden yara benden Ok senden yara benden Ne sende ok tükenir ne acı yara benden bu mani beni bitiriyor. böylesi maninin nasıl yazılıyor Bildiğim tekşey sewda çekdiğim sewdamla umutlu ve mutlu oldugum reyhan22 01.08.2006, 15:49 bu mani beni bitiriyor. böylesi maninin nasıl yazılıyor Bildiğim tekşey sewda çekdiğim sewdamla umutlu ve mutlu oldugum mani yazılmış aşkla çünkü yar düşmüş akla bilirim hiç çıkmaz ama yari getir aklına umudum 01.08.2006, 16:44 mani yazılmış aşkla çünkü yar düşmüş akla bilirim hiç çıkmaz ama yari getir aklına yar hiç çıkmaz akıldan kavuştur bizi yaradan bugüne kadar gülmedik bari güldür sonradan Lamekan 01.08.2006, 16:46 Su olup taşabilsem Dağları aşabilsem ne kadar sewinirdim Sana yaklaşabilsem sertur 01.08.2006, 16:49 Su olup taşabilsem Dağları aşabilsem ne kadar sewinirdim Sana yaklaşabilsem aşk insana mani bile yazdırır sevda yürek yangının azdırır hasret te varsa arada vallahi destan yazdırır umudum 01.08.2006, 16:51 yeterki aşk olsun gönüller sevgiyle dolsun bu sayfadaki maniler aşk koksun sevda koksun Aze 01.08.2006, 16:53 aşk kokusunu aldım geldim yürekte tekti manim sewdam gelmiş buraya nazına mani yazmakta umudum 01.08.2006, 17:13 mesaim bitti ben gidiyorum yarını sabırsızlıkla bekliyorum gönlünüzden sevgi eksik olmasın diyorum hepinizi çok seviyorum reyhan22 01.08.2006, 17:24 mani yazdırır askından negüzel yaratmış yaradan sen sevenleri ayırma hasretliık çıksın aradan duygu_m 01.08.2006, 23:02 Tanrı sesini duysun Reyhan Hasretlik çektirmesin yaradan şimdiki aşklar sıradan varmı daha güzel bir duygu dostluktan.. umudum 02.08.2006, 09:39 Tanrı sesini duysun Reyhan Hasretlik çektirmesin yaradan şimdiki aşklar sıradan varmı daha güzel bir duygu dostluktan.. duygu sana katılmıyorum her aşk sıradan olmaz diyorum gerçek sevenlerde var dünyada bir gün erecekler murada Aze 02.08.2006, 11:47 yine ben geldim işte karşınızda naz manileri teker teker yaz bugün işler yogun ama maniler bensiz duramaz Aze 02.08.2006, 15:37 valla kimse yazmamış maniiyi aaa neden yazan olmamış bugün meraklar içinde bırakmayın beni hadi döktürün ya manileri Naci 02.08.2006, 15:42 gel barışalım nazzım sensiz zindandayım al anahtarı eline kurtar beni kurbanın olayım reyhan22 02.08.2006, 15:43 nazom geldim burdayım msj hakkım bitmiş yazamadım napalım bizim kurdelemiz yok ara sıra kalırım yarım Aze 02.08.2006, 15:44 ben sana küsermiyim nacom sensin benim canımda canom ama bir daha beni ortada bırakma yoksa sıkarım kafama reyhan22 02.08.2006, 15:52 nazom naci dayım olur bilirsin sık sık aşık olur benden söylemesi nazom sana bugünkü olay sık sık olur duygu_m 04.08.2006, 14:54 duygu sana katılmıyorum her aşk sıradan olmaz diyorum gerçek sevenlerde var dünyada bir gün erecekler murada katılmamakta özgürsün sende doğru bildiğini düşünürsün muradlarına ermezlerse işte o zaman görürsün:) umudum 04.08.2006, 15:07 katılmamakta özgürsün sende doğru bildiğini düşünürsün muradlarına ermezlerse işte o zaman görürsün:) benim temennim murada ermeleri eripte her zaman gülmeleri ömür boyu ayrılmadan mutlu hayat sürmeleri duygu_m 04.08.2006, 15:16 benim temennim murada ermeleri eripte her zaman gülmeleri ömür boyu ayrılmadan mutlu hayat sürmeleri temennilerine lafım yok aradığını bulmaya çalışan çok kimsenin sevmeye gönlü yok aşk bazen aldatıcı bir ok umudum 04.08.2006, 15:27 temennilerine lafım yok aradığını bulmaya çalışan çok kimsenin sevmeye gönlü yok aşk bazen aldatıcı bir ok herkesin sevmeye gönlü varda doru insanı bulan yok araya girenlerin yüzünden sevipte ayrılanlar çok duygu_m 04.08.2006, 15:30 herkesin sevmeye gönlü varda doru insanı bulan yok araya girenlerin yüzünden sevipte ayrılanlar çok suç sevenlerde araya kimseyi sokmasınlar konuşup anlaşmadan yolu çıkmaza sürmesinler Umudum_Sende 04.08.2006, 16:12 bırakın aşkı sevgiyi kim sevdi de güldü ki hep gülmek isterseniz sizde tutun feneri ............:) Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) yada bırakın gs yi fb yi sevin gönülden sevilmeyi hak edeni.. her kalbin vardır bi vazgeçilmezi... duygu_m 04.08.2006, 16:17 bırakın aşkı sevgiyi kim sevdi de güldü ki hep gülmek isterseniz sizde tutun feneri ............:) Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) yada bırakın gs yi fb yi sevin gönülden sevilmeyi hak edeni.. her kalbin vardır bi vazgeçilmezi... dünyada kalmasa kimse yine sevmem feneri ÇARŞI mekanımızdır bırakmayız hiç BJK yi Naci 18.08.2006, 19:26 mani mani mani sana ne oldi on dört gün geçti unutulduğundan beri duygu_m 18.08.2006, 19:39 unutmadık maniyi çıkmadı kimsenin sesi teşekkürler naci hatırlattın topiği :) Umudum_Sende 21.08.2006, 09:52 sabah oldu geldim yine merhabalar erenlere aşı-ı muhabbetler osun hiç bıkmadan sevenlere... umudum 21.08.2006, 10:58 mani mani mani sana ne oldi on dört gün geçti unutulduğundan beri valla naci ben yoktum işe bugün başladım kimsecikler yazmamış manisiz kalmış forum sertur 21.08.2006, 13:38 yoktum on gündür gün kavuşma günüdür hayat çok tatsızdı neşe ol beni güldür hsn 22.08.2006, 04:27 Kara zülüflerinde bir telin olayim Ördügün göz nuru dantelin olayim Ne olur yanindan ayirma beni Yollarina gül seren delin olayim hsn 22.08.2006, 17:29 Kalbine hapset beni kölen olayim Sofrada uzattigin ekmegimizi bölen olayim Ne olur bi sefer olsun gör beni Göz göze gelip ugruna ölen olayim Bir Zeynep 22.08.2006, 17:36 hamza can gelmis buraya zeyno kosar aglaya aglaya diger site kitlenmis yapiyolar temizlik is olduk artik 61 can hepsi gelmis korkmadan ben buna sahsen mutluyum alevilige cok tutukluyum sertur 22.08.2006, 17:37 ah manim yetim mi kaldın hiç murad alamadın her fırsatta yazacağım sana yoksa yazmaz mı sandın duygu_m 27.08.2006, 01:02 sen yazmazsan biz yazarız topiği manisiz bırakmayız adaptasyon açılırsa daha güzel maniler yazarız sertur 28.08.2006, 08:52 ah yarim, nazlı yarim gurbette şimdi yarim daha üç ay var vuslata çok özledim seni yarim umudum 28.08.2006, 10:27 ah yarim, nazlı yarim gurbette şimdi yarim daha üç ay var vuslata çok özledim seni yarim üç ay dediğin nedir ki çabucak geçer sertur allah bütün sevenleri mutlaka kavuşturur sertur 28.08.2006, 10:34 bu mani bir alıntıydı benim yarim yanımdaydı hasret çekenlere itafen yazılmış bir maniydi umudum 28.08.2006, 10:51 bu mani bir alıntıydı benim yarim yanımdaydı hasret çekenlere itafen yazılmış bir maniydi ozaman bu mani benim için olsun çabucak kavuşmak nasip olsun allah bütün ayrı olanları en kısa zamanda kavuştursun meryem demir 29.08.2006, 23:26 yazam dedim bir mani eşim geldi oldu bana mani hanım nerde yemek dedi olsaydı kurusoğan bari hihihihihi yav sakın alay etmeyin he baya derin anlar içeren bir mani yazdığımı düşünüyorum sakın alay edip kırmayın hevesimi devamını getirmeyi düşünüyorum Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) odamda sandık vardır sandıkta altın vardır yazamazsam bir mani forum bana haramdır ben öğrendim bu işi gelsin sıradaki mani Urfalı 29.08.2006, 23:34 Ben bu işte yeniyim Canlarla güvendeyim Acemilik bahane Gönülden sizinleyim umarım olmuştur dostlar... meryem demir 29.08.2006, 23:43 birde baktım burdayım hani nerede benim çayım açım açım dedim anlatamadım ben bir diyet hastasıyım Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) Ben bu işte yeniyim Canlarla güvendeyim Acemilik bahane Gönülden sizinleyim umarım olmuştur dostlar... benim yazdıklarım kadar olmasada sizin yazdıklarınızda idare eder:) Urfalı 30.08.2006, 00:13 Hadi öyle olsun can Öğrenmişiz ustadan Haddimizi bilmeyi Bir el bana uzatsan Heh he he, nasıl ama Meryem?! sertur 30.08.2006, 11:21 mühür gözlüdür yarim özü sözü birdir yarim sen gülsün ben diken az bana gül yarim meryem demir 30.08.2006, 12:34 Hadi öyle olsun can Öğrenmişiz ustadan Haddimizi bilmeyi Bir el bana uzatsan Heh he he, nasıl ama Meryem?! mani yazmak size ve bana göre değilmiş yekercan 31.08.2006, 17:18 harikasınız gerçekten öldüm valla gülmekten iki cihan bir olsa vazgeçmem sizleri sevmekten sertur 31.08.2006, 17:20 Mani deyip geçme iyilerini seçme şiirle karıştırıp maniyi biçme Umudum_Sende 01.09.2006, 08:57 ey mani güzel mani yazayım derdimi bari ben birine vurulmuşum nasıl kandırsam o yari... sertur 01.09.2006, 09:01 gözle değil kalp ile gör her daim mutluluk ör incitme bir pak canı açı fakiri mazlumu hep gör Umudum_Sende 01.09.2006, 09:13 kalem aldım kitap aldım kaç gün oldu derslere daldım çok bunaldım çok daraldım sınavda ne b.... yicez bakalım... arkadaşlar yarın aöf bütünleme sınavlarına girecek tüm kader arkadaşlarıma saygılar. Allah yardımcımız olsun... sertur 09.09.2006, 13:27 ah manim garipmi kaldın senki ne gamlar aldın yoldaş oldun,sırdaş bana şimdi yapayalnız mı kaldın Naci 11.09.2006, 09:32 mani mani canım mani kızma yazmadık deyi işler müsaade etmez ama bil ki seviyorum seni Aze 11.09.2006, 10:24 istanbul parçalı bulutlu yüreğim de var yar umutlu nacooo artık evlende düğününde oynayalım mutlu mutlu sertur 11.09.2006, 10:28 maniye can gelmiş aze ile naci gelmiş yalnızlık bitti artık maniye neşe gelmiş Aze 11.09.2006, 10:30 sertur can maniden ayrılmaz nazın işlerinden başı kurtulmaz mani mani olalı canlar canından ayrılmaz Naci 11.09.2006, 10:39 az kaldı naz oynamaya dün tanıştık kayınbabayla ilgilenemiyorum sizinle sakın kalmayın kusura sertur 11.09.2006, 10:39 işler baştan aşsada zaman dolup taşsada iki satır maniyle gönül sevinip çoşsada Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) az kaldı naz oynamaya dün tanıştık kayınbabayla ilgilenemiyorum sizinle sakın kalmayın kusura can hemşo düğün mü var ozaman dünya bana dar çağırırsan gelirim bende halayın alası var Naci 11.09.2006, 10:53 çağırmak ne demek toprak o düğün sizin için olacak ama biraz zamanı var herhalde ilkbaharı bulacak sinan cemgil 11.09.2006, 11:02 bahçeye girdim adımı derdim beni bilmedin beni tanımayan sendin Aze 11.09.2006, 13:38 düğün var bu bahar burda naco evlenir bizim kızla zor olsada nacoyu vermek düğününde atarız göbek sertur 12.09.2006, 14:12 hey ahali bilesiniz dününümüze gelesiniz naci hemşo evleniyor manilerle gelesiniz Umudum_Sende 12.09.2006, 14:18 baktım karşı dağlara düştüm ıssız yollara yarimi bulacaksam kanamaz yaram bir daha.... sertur 12.09.2006, 14:33 derdi bana derd oldu iki gözlerim doldu yari gurbette olanın gönlü yana yana köz oldu Umudum_Sende 12.09.2006, 14:51 ceylan gözlüm kaldı geride işte gidiyorum askere beklesin nazlı yarim elbet alırım teskere.... sertur 12.09.2006, 15:01 ceylan gözlüm kaldı geride işte gidiyorum askere beklesin nazlı yarim elbet alırım teskere.... sende gidersin askere bekleme hemen teskere sayılı gün tez geçer, hele teslim ol birkere Umudum_Sende 12.09.2006, 15:16 sende gidersin askere bekleme hemen teskere sayılı gün tez geçer, hele teslim ol birkere teskere dediğime bakma askerlik çok uzakta sınavlar kötü geçti ayrı kalcam yarimden en az 2 yıl daha... sertur 12.09.2006, 15:21 Hasretlik zor iş bilirim ben dört sene bekledim murada erdim amma acısını bir ben bilirim Umudum_Sende 12.09.2006, 15:26 Hasretlik zor iş bilirim ben dört sene bekledim murada erdim amma acısını bir ben bilirim sen almıssın muradı acıymış olmuş tatlı şimdi ben çekerim bilir misin hasretle geçen heranın acısını... sertur 12.09.2006, 15:40 hasret olmasa mutluluk bilinmez sevdalık olmasa hasret bilinmez sevdalı olup hasret çekmeyince aşkın kıymeti bilinmez Aze 12.09.2006, 15:45 bende geldim maniye yine manileri dizmeye yerim varmı bilmem ama bir minder oturdum içinizde Umudum_Sende 12.09.2006, 15:48 hasret olmasa mutluluk bilinmez sevdalık olmasa hasret bilinmez sevdalı olup hasret çekmeyince aşkın kıymeti bilinmez düşünmek çare olmadı bana vuruldum sinemde açıldı yara sevdigim yardan ayrı kalırsam yaşamak haram olur yalan dünyada... sertur 12.09.2006, 15:51 bende geldim maniye yine manileri dizmeye yerim varmı bilmem ama bir minder oturdum içinizde aze kız hoşgeldin gülleri döke geldin manilerin peş peşe niye eli boş geldin sertur 12.09.2006, 15:53 düşünmek çare olmadı bana vuruldum sinemde açıldı yara sevdigim yardan ayrı kalırsam yaşamak haram olur yalan dünyada... inşallah kavuşursun ilelebet mutlu olursun birbirinizi severek bir ömür mutlu olursun Umudum_Sende 12.09.2006, 16:01 inşallah kavuşursun ilelebet mutlu olursun birbirinizi severek bir ömür mutlu olursun saolasın abicim allah herkesi mesut etsin resim için çok saol beni çok mutlu ettin... Aze 12.09.2006, 16:18 pek te yogunlaştı işlerim ah benim şu çürük dişlerim napsam ne etsem bu işlerden başımı alıpta nere gitsem Lamekan 12.09.2006, 19:39 pek te yogunlaştı işlerim ah benim şu çürük dişlerim napsam ne etsem bu işlerden başımı alıpta nere gitsem İşlerim bu aralar çok rütun Sabah gidip oturuyorumm Akşamın olmasını bekliyorum.. Akşam olunca koşarak gliyorum Biliyorumsewdam bekliyor duramıyorum...:) Umudum_Sende 13.09.2006, 09:20 dün yazmıştım aze cana mani gayette güzel idi ne oldu da silindi bu ne biçim iştir anlamadım vallahi.... espiriyi bırakalımda yazdığım mani nasıl silinir ya... kimler ne yapıyo bi anlayamadım ya... Aze 13.09.2006, 10:37 dün yazmıştım aze cana mani gayette güzel idi ne oldu da silindi bu ne biçim iştir anlamadım vallahi.... espiriyi bırakalımda yazdığım mani nasıl silinir ya... kimler ne yapıyo bi anlayamadım ya... ben okumadım hiç maniii yazdın kaydetmedin belki neyse anlamadım ama bir daha yazarsın sende maniiii:biggrin: sertur 13.09.2006, 10:58 :)Aze kız bir tane mani yazdım bak sane hoşuna gider mi bilmem senin adın gül dane:) Aze 13.09.2006, 11:05 :)Aze kız bir tane mani yazdım bak sane hoşuna gider mi bilmem senin adın gül dane:) çok güzell olmuş manin be valal neşe doldum yine dostlar canda dolmuş ne mutlu bu aze ye sertur 13.09.2006, 11:44 beğendiysen ne mutlu bende oldum mutlu bir gülümseme yeter olasın hep umutlu efekaya 13.09.2006, 11:49 ne de güzel şeyler yazılmış sevda üstüne sevda yaşanmış tattı yüreğim ayrılığı ben yanarım, o yanmazmış sertur 19.09.2006, 15:55 bu mani neden tekliyor kimse mani yazmıyor bak üzülürüm yoksa diye mani beni zorluyor efekaya 19.09.2006, 16:00 mani yazmak için yazılmaz bunu yazdım, ama sayılmaz daha iyi yazacaksan aha da meydan .bakacaz :):):) sertur 19.09.2006, 16:04 efekaya sen nedersin maniler senden gelsin maarifet yazmak ise maniciyi herkes bilsin;) efekaya 19.09.2006, 16:45 efekaya sen nedersin maniler senden gelsin maarifet yazmak ise maniciyi herkes bilsin;) ustamsın eywallah bu ne güzellik ah senden sonra ben buralarda durmam wallah sertur 19.09.2006, 17:36 ustamsın eywallah bu ne güzellik ah senden sonra ben buralarda durmam wallah usta kim ben kim herkes halı ben kilim aciz bir kulum bunu doğru söyler dilim efekaya 19.09.2006, 17:40 usta kim ben kim herkes halı ben kilim aciz bir kulum bunu doğru söyler dilim ustada sen çırak da sen böle olsun, ben dediysem hem kilim deyip geçme emek var her ilmeğinde, bilirsen sertur 19.09.2006, 18:02 ustada sen çırak da sen böle olsun, ben dediysem hem kilim deyip geçme emek var her ilmeğinde, bilirsen ben çırağın cerağı bu saça ilham tarağı vurmadıkça dökülmez daldan ağaç yaprağı Aysu_Can 19.09.2006, 19:19 Maniler hep sirada Bende yazayim arada Canlarin dili guzel soyler Ayrilamam artik burada efekaya 21.09.2006, 14:49 ben çırağın cerağı bu saça ilham tarağı vurmadıkça dökülmez daldan ağaç yaprağı dün gitmek zorunda kaldım ama aklımı burda bıraktım şu işler peşimi bırakmaz oldu bu notu ben sana yazdım :) Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) yaprak düşer ,gelir hazan ne olurdu biraz daha yazsan şu başındaki saçlarına ne olurdu sadece tarak vursan sertur 21.09.2006, 14:55 dün gitmek zorunda kaldım ama aklımı burda bıraktım şu işler peşimi bırakmaz oldu bu notu ben sana yazdım :) işler işler ah işler, inci gibi dizilmiş dişler gülüşü manidar gece gündüz onu düşler efekaya 21.09.2006, 15:01 işler işler ah işler, inci gibi dizilmiş dişler gülüşü manidar gece gündüz onu düşler gecemle gündüzüm bir oldu bak saçlarım ak doldu ben giderim o gelmez ben sevdim o el oldu * * * kafanı şişirdim Sertur ben yazayım sen dur elin olursa işlerden sen manileri yazadur sertur 13.10.2006, 16:35 kara bir kedidir gözleri üzerimdedir bırak derim bırakmaz çünkü gönlü bendedir Aze 13.10.2006, 16:41 yanmış yüreğim aşkatn yana töbeliyim artık sewdalanmaya yalan yanlış sewdalar olmaz bilirim derde çare meymane_usari 13.10.2006, 16:48 keder keder keder adamı deli eder bir iddaa kuponu yaptım en az 400 ytl eder :D:D:D lila 13.10.2006, 17:12 Ben de denemek istedim. İki satır yazam dedim. Ama sanırsam olmadı. Ben en iyisi gidiyim.:sad: Aze 13.10.2006, 17:14 yok sen gitme mani bu herkeste olur ya hepimiz dizeriz art arda mani olur burası mani şöleni |