Orijinalini görmek için tıklayınız : alevilige atılan karalamalar

volkan
01.07.2006, 01:20
sevgili canlarım gecenlerde başıma gelen bir olayı anlatıcam.sünni bir bayan arkadaşım bana şöle bi soru sordu 'gerdek gecesi muhabbeti' var sizde, bende o ne oluyo dedim baba şöyle dedi; gerdek gecesinde önce senin babanla beraber olucakmışım dogru mu bu dedi. Bende ona şöle bir yanıt verdim biz elimize, dilimize, belimize, ve namusumuza düşkün bir toplumuz. Degil babam allahın hangi kulu olursa olsun böle birşeye yeltenemez. canlar böle sorunlarla karşılaşan varsa paylaşsın teşekkürler...

Azrail
01.07.2006, 01:23
milletin agzı torba degıl ki büzelim kapatalım, iftiracı ahlaksızlar

Yilmaz_Can
01.07.2006, 01:25
Sevgili volkan can..
Can alici bir noktaya deginmisin,malesef kendini bilmez insanlar bu tur camur atma,karalama niyetiyle olmadik rezil yakistirmalar yapabiliyorlar.Mantik çalistirmadan koru korune inanan boyle zihniyete yaziklar olsun !!!

MetinK
01.07.2006, 01:28
Degil babam allahın hangi kulu olursa olsun böle birşeye yeltenemez. canlar böle sorunlarla karşılaşan varsa paylaşsın teşekkürler...

Kimsenin karsilastigini zannetmiyorum...
Daha mantikli konulari paylasirsaniz sevinirim.Kisisel bir durum.Geneli kapsamiyor.

Konu Kazanlik.

Iyi forumlar...

Azrail
01.07.2006, 01:28
neyse konu kazana atıldı, tesekkürler yönetim

Bir Zeynep
01.07.2006, 01:30
Olgun Olgunn bana bunu oku diyip bana gene Yezid mi derdirtecen, evet aynen öyle iste, gene diyorum cünkü gene bi ahlaksiz bir Yezid gene yezidlik etmis, Allah belasini versin. Sen nasil böyle bi cevap verirsin o kiza yaaa. Kiza bak kiza, bide KIZ sana gelmis bunu söylüyo, vay seni bilmem ne vayyyy..... Yezid iste resmen Yezid... Cakardim ben tokati yaaaa..

Volkan can, bence söyle cevap verseydin kiza: gel seni alayim, gerdek gecemizde görürdün noluyomus bizim gelinlere diye... Yawwwwwww saflik da degil bu ya, böyle biseye hayvan bile inanmaz, saflik degil bu resmen kara calma bile bile bicak saplamak bize, provoke etmek, kin yaratmak baska bisey degil. Bunu bu kiza anlatan kim? Babasi mi, hangi ciftin gerdeginde bulunmus ta bunlari görmüs acaba?? yada her neyse artik. ay sinirlendim yaaa.... böyle yezidlere var ya INADINA evet demek lazim, inadina evet biz cemlerde söyle gerdeklerdede böyle ederiz demek lazim, o zaman bizim degil onlarin agizlari acik kalir hic olmazsa.. Lanetler..

izmirksk
01.07.2006, 01:40
tokatlı nın tokadı...(ya zeynep sen tokattan ayrısın yani elin bu zaman içinde yumuşamasın..):)

Bir Zeynep
01.07.2006, 01:57
yezidligi gördümmü tas olur vallahi Özgür can :)

MetinK
01.07.2006, 02:03
yezidligi gördümmü tas olur vallahi Özgür can :)

avartarindan belli zaten.Eli havada.Cakti cakacak tokati.:)

Bir Zeynep
01.07.2006, 02:08
Volkan can, bence söyle cevap verseydin kiza: gel seni alayim, gerdek gecemizde görürdün noluyomus bizim gelinlere diye... hatta üstüne bi tane daha katip: rahmetli dedemizi bile mezardan kaldirip onuda gelinle muhabbete davet ederiz deseydin. böyle namussuzlara namussuz cevap vermek lazim iste.. yaw ben kafayi edim bu kiza yaaa, yazid kizzz, farkindasiniz dimi? sinirlerim tepemde gece gece, uykum da kacti. dövsem su kizi..

Azrail
01.07.2006, 02:10
hatta üstüne bi tane daha katip: rahmetli dedemizi bile mezardan kaldirip onuda gelinle muhabbete davet ederiz deseydin. böyle namussuzlara namussuz cevap vermek lazim iste.. yaw ben kafayi edim bu kiza yaaa, yazid kizzz, farkindasiniz dimi? sinirlerim tepemde gece gece, uykum da kacti. dövsem su kizi..pişşşşt yeter bak uyarı alacaksın benden sölemesi tepkini verdin yeterince aaaaaaaa

Bir Zeynep
01.07.2006, 02:15
evet olgun haklisin dedigim ayip ama onun dedigi ne ya peki? kizin?

Azrail
01.07.2006, 02:18
evet olgun haklisin dedigim ayip ama onun dedigi ne ya peki? kizin?konu kazana atıldı uzatma istersen

Bir Zeynep
01.07.2006, 02:19
o kizi atmak lazim kazana, ahahaha.. neyse evet uzadi, ben kaciyom sinirimi alip kizi uykuda dövecem simdi tokat zopasiyla. iyi geceler.