Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayatta 3 şeyi Doğru Seç

Ezo
09.09.2005, 21:35
İŞİNİ DOĞRU SEÇ

Doğru iş rahat iş değildir. Çok kazandıran iş de değildir. Kariyer de değildir. Klimalı büro ortamı da değildir. Doğru iş olmaktan zevk aldığın yerdir. Sabahleyin kalktığında gitmekte üşenmediğin, bıkmadığın yerdir. Tabii yanında rahatlık, para, kariyer varsa ne ala.

ARKADAŞINI DOĞRU SEÇ

Çok sayıda arkadaşın olması "iyi arkadaşın" olduğunun ispatı değildir. Güzel günlerdeki arkadaşlıklar geçicidir. Mutluluklarının yanında, acılarını da paylaşabileceğin, fikirlerine ihtiyaç duyabileceğin, her zaman yanında olmasını isteyeceğin, senin madden değil manen zengin eden, bir tek arkadaş sana çok şeyler katacaktır.

EŞİNİ DOĞRU SEÇ

Doğru eş her zaman uzun zaman flört ettiğin kişi değildir. Önemli olan kısa zamanda da olsa fikirlerinin uyuştuğu, yaşam tarzlarının benzediği, espri anlayışının yakın olduğu, Zor zamanların da hep yanında olacağını bildiğin, Dertlerini, sevinçlerini paylaşabileceğin, fikirlerine, olaylara bakış açısına güvendiğin, senin fikirlerine saygı duyan, konuşmaktan sıkılmayacağın, hayata küstüğün zaman seni kabuğundan çıkartıp eğlendirebilen, gözlerine baktığında ne söylemek istediğini anladığın, aynı zamanda iyi bir arkadaş, fiziksel görünüşün dışında da seni sen olduğun için sevebilecek ve bunu kaldırabilecek birini eş olarak seçmelisin! Dünya da böyle biri var mı? diye sorabilirsiniz şimdi. Emin ol var!! Tabii ki sayıları fazla değil. Hatta hayatta insanın karşısına ya 1 ya da 2 kere çıkar, belki de hiç çıkmaz. Önemli olan onu fark edebilmek. Eğer bu satırları okunduğunda aklından bu özellikleri barından bir isim geçirmişsen çok şanlısın. Ne olursa olsun onunla birlikte olmak için elinden geleni yap. Çünkü bir daha onun gibisini bulma şansın çok az emin ol. Bütün aptal aşıklar gibi ilk hareketi ondan beklersen çok geç kalırsın. Eğer bu satırlar sana böyle birini çağrıştırmıyorsa ya da şu an evliysen yapacak bir şey yok. Ama henüz bekarsan onu aramaya hemen başla! Onu fark edebilmek için sadece etrafına bakman yeterli olacaktır. Çünkü o da sana bakıyor olacak!!!

sila
09.09.2005, 22:21
cookkkk dogruu canimm bir insan bu uc ozelliklere sahip se daha ne isterki hattan... hayatta en onemli ozelikler bnece bunlarr ama bunlarin ucune birden sahip olan varmi ben supeliyim.... kesin bir yerde bir kopukluk bir sorun oluyorr ne yazzik ki .....cok guzel canoooo insan bunlara sahip olmak icin hevesleniyorr ....dilerim herkes bu ucune sahip birden olurr .........:36_5_6: :))))))buda ancak boyle olurr

saygilarr .......

Canan
09.09.2005, 22:44
bunlarin 3'undede dogru secimi yapmak cok zor.
birak 3'unu ben 2 tanesine bile raziyim.

silanin dedigi gibi buna buyu, fal ve ya sans lazim.

izmirksk
10.09.2005, 11:42
arkadaşlar bence her üçüde bizim elimizde.
en azından sevdiğiniz işi yapmak için alternatifler vardır.ama bunları değerlendiremezde o işleri yapamaz yada fırsatları değerlendiremezseniz bu sizin suçunuz olur.

arkadaş meselesine gelince beğenmediğiniz tavra sahip insanlarla görüşmeyin ,mesafe koyun.sizin ideallerinizi yansıtan ve size faydası olabilecek insanları seçin.

burada karakutu sevgiliniz.çünkü orada insan yanılabiliyor ve bu arkadaş gibide olmuyor.arkadaşı hemen bırakırsınız ama sevgili ruhda yara açabiliyor.
ben genede bunların her üçününde sağlanabileceğini düşünüyorum.

Erki
11.09.2005, 05:18
Izmirksk elimizde olugu dogru. ama.....
Is konusunda gözümüz hep yüksekte oldugu icin, kendimize sormuyoruz, acaba bu is tam benlikmi?
Arkadas: agaz dolu gülenler, hep göze batanlar, bunlar hep sahtekar, ama biz arkadasimiz zannediyoruz
ese gelince: Esinle nerde tanistigina bagli, discolardan bulduysan, bence umut yok.
kisaca: her sey elimizde olduguna ragmen, yüzümüze gözümüze bulastiriyoruz....

Yakapınarlı
23.11.2005, 21:00
doğru söylüyosun eda ben işimi yanlış seçtim arkadaşlarımıda bazen yanlış seçtiğim oldu.bakalım birgün evlenmeye karar verirsem eşimi doğru seçebilecekmiyim bilmiyorum

Kizilbas 66
24.11.2005, 09:30
doğru söylüyosun eda ben işimi yanlış seçtim arkadaşlarımıda bazen yanlış seçtiğim oldu.bakalım birgün evlenmeye karar verirsem eşimi doğru seçebilecekmiyim bilmiyorum

Sevgili Fatma can...

Beni bir Agabey olarak kabul edersen ,bütün kardeslerimin ve bacilarimin yasamin bizlere sunmus oldugu güzellikleri ve vermis olduklari hayatla ilgili kararlarinin gönlünce ve umut ettikleri gibi olmasini arzuluyorum.

Bir insan ücte üc yanlislik yapmaz yapamazda doganin kanununa aykiri.Umarim ücüncü secimin dogru olur,dogruda olacak bunu hissediyorum........

Yüreginden sevgi yüzünden gülücükler eksik olmasin

Sevgilerimle.......

eerkan82
24.11.2005, 10:59
İŞİNİ DOĞRU SEÇ

Doğru iş rahat iş değildir. Çok kazandıran iş de değildir. Kariyer de değildir. Klimalı büro ortamı da değildir. Doğru iş olmaktan zevk aldığın yerdir. Sabahleyin kalktığında gitmekte üşenmediğin, bıkmadığın yerdir. Tabii yanında rahatlık, para, kariyer varsa ne ala.

aslında dediklerine katılıyorum ama bu yaşam koşulları altında insanlar artık doğru bir işi bulmaya çalışmıyor,sadece iş ama her hangibir iş varmıdır doğru bir işi bulan?
ARKADAŞINI DOĞRU SEÇ

Çok sayıda arkadaşın olması "iyi arkadaşın" olduğunun ispatı değildir. Güzel günlerdeki arkadaşlıklar geçicidir. Mutluluklarının yanında, acılarını da paylaşabileceğin, fikirlerine ihtiyaç duyabileceğin, her zaman yanında olmasını isteyeceğin, senin madden değil manen zengin eden, bir tek arkadaş sana çok şeyler katacaktır.

evet bir laf vardır;bana arkadaşını söyle sana,kim olduğunu söyleyeyim. EŞİNİ DOĞRU SEÇ

Doğru eş her zaman uzun zaman flört ettiğin kişi değildir. Önemli olan kısa zamanda da olsa fikirlerinin uyuştuğu, yaşam tarzlarının benzediği, espri anlayışının yakın olduğu, Zor zamanların da hep yanında olacağını bildiğin, Dertlerini, sevinçlerini paylaşabileceğin, fikirlerine, olaylara bakış açısına güvendiğin, senin fikirlerine saygı duyan, konuşmaktan sıkılmayacağın, hayata küstüğün zaman seni kabuğundan çıkartıp eğlendirebilen, gözlerine baktığında ne söylemek istediğini anladığın, aynı zamanda iyi bir arkadaş, fiziksel görünüşün dışında da seni sen olduğun için sevebilecek ve bunu kaldırabilecek birini eş olarak seçmelisin! Dünya da böyle biri var mı? diye sorabilirsiniz şimdi. Emin ol var!! Tabii ki sayıları fazla değil. Hatta hayatta insanın karşısına ya 1 ya da 2 kere çıkar, belki de hiç çıkmaz. Önemli olan onu fark edebilmek. Eğer bu satırları okunduğunda aklından bu özellikleri barından bir isim geçirmişsen çok şanlısın. Ne olursa olsun onunla birlikte olmak için elinden geleni yap. Çünkü bir daha onun gibisini bulma şansın çok az emin ol. Bütün aptal aşıklar gibi ilk hareketi ondan beklersen çok geç kalırsın. Eğer bu satırlar sana böyle birini çağrıştırmıyorsa ya da şu an evliysen yapacak bir şey yok. Ama henüz bekarsan onu aramaya hemen başla! Onu fark edebilmek için sadece etrafına bakman yeterli olacaktır. Çünkü o da sana bakıyor olacak!!!

bu konuda yanılmıyorum doğru bir eşi bulduğuma eminim.inşallah sizlerde hepimizde bu 3 şıkta okuduğumuz sonuca ulaşırız.
herkese kucak dolusu selamlar saygılar.

izmirksk
24.11.2005, 12:25
.

Bir insan ücte üc yanlislik yapmaz yapamazda doganin kanununa aykiri.Umarim ücüncü secimin dogru olur,dogruda olacak bunu hissediyorum........

Sevgilerimle.......
selamlar.işini seçmek,arkadaşlarını seçmek ve eşini seçmek .bunlar insani boyutları olan meseleler
doğanın kanunu ile çok fazla ilişkisi yok
örneğin güneşin doğuşu ,batışı bir doğa kanunudur ve birşey yapamayız ama sosyal meseleler daha girift

fatma ile ilgili güzel temennilerine katılıyorum ,böyle güzel düşünceler beslemenden ötürü bende sana hayatında başarılar ve mutluluklar dilerim

Kizilbas 66
25.11.2005, 09:30
selamlar.işini seçmek,arkadaşlarını seçmek ve eşini seçmek .bunlar insani boyutları olan meseleler
doğanın kanunu ile çok fazla ilişkisi yok
örneğin güneşin doğuşu ,batışı bir doğa kanunudur

Sevgili Arkadasim ...

Böyle oldugunu tabiki biliyorum ... Doganin kanunu olayin ince Esprisiydi bizde bu sekilde kullaniriz....

Sana yasaminin bütün alaninda basari ve mutluluklar dilerim...gözlerinden öperim..

HIZIR YOLDASINIZ ALI KILAVUZUNUZ OLSUN

Sevgilerimle....

izmirksk
25.11.2005, 12:06
Sevgili Arkadasim ...

Böyle oldugunu tabiki biliyorum ... Doganin kanunu olayin ince Esprisiydi bizde bu sekilde kullaniriz....

bazen ince espriler gözden kaçabiliyor.
adı üstünde ince:3D_NG:
tanıştığımıza memnun oldum.

Yakapınarlı
25.11.2005, 13:42
Sevgili Fatma can...

Beni bir Agabey olarak kabul edersen ,bütün kardeslerimin ve bacilarimin yasamin bizlere sunmus oldugu güzellikleri ve vermis olduklari hayatla ilgili kararlarinin gönlünce ve umut ettikleri gibi olmasini arzuluyorum.

Sevgilerimle.......
öok teşekkürler güzel temennileriniz için umarım dediğiniz gibi olur.
sevgiyle kalın...

erkan2434
15.06.2007, 18:36
işini beğen

aşını beğen

eşini beğen

ama kendini beğenme

zazatürk
15.06.2007, 18:37
işimi ve arkadaşlarımı doğru seçtiğime inanıyorum. şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım şükür. inşallah eşimi de doğru seçerim =)

pearl
18.07.2007, 23:06
is ve arkadas secimi biraz da kendimizin elinde sayılır.ama es secimine gelince iste o cok zor.erkekler park yeri gibidir.en iyi yerler kapılır.ben o iyi yerlerden birini kaptıgımı dusunuyorum.herkes benim gibi sanslı olur insallah