serpil_can
02.07.2006, 14:54
yaa arkadaşlar merak ettim burdaki sayımızı.hangi köylü olduğunuzuda yazarsanız seviniri.
ilk ben yazayım ben şiran güreş köyündenim eski adı hargin.hadi sıra sizde sağ baştan say:D:D:D
bende şiran/eldiğin köyündenim :):) bildin ni:):)
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
ne bildin ni duyar gibiyim:):)
ben siranin tepedam köyünden
valla ben şiran/eldiğin ve şiran/hargin köylüyüm :) iki köylüyüm ben ne mutlu banaaa:D
kızılcan
03.07.2006, 19:22
hemşerilerim benim canlar bende hemşerinizim
Selam Şiranlılar
Şiran'da mı daha çok Alevi vardır, Kelkit'te mi ? ben kelkitliyim...
Selam Şiranlılar
Şiran'da mı daha çok Alevi vardır, Kelkit'te mi ? ben kelkitliyim...
Şiran bir ilçe Kelkit Şiran'ın bi kazası.
ahaha.. Bizim aydın doğanımız var.sizin neyiniz var :)
Sayesinde vilayetimiz hava durumlarında çıkıyor :p
ahaha.. Bizim aydın doğanımız var.sizin neyiniz var :)
Sayesinde vilayetimiz hava durumlarında çıkıyor :p
sizin aydın doğan'ınız varsa bizim de duygumuz var :):)
serpil_can
05.07.2006, 20:58
Şiran bir ilçe Kelkit Şiran'ın bi kazası.
duygucum kelkit şiranın kazası değil canımın içi kelkitde gümüşhanenin ilçesi:yamukgul:
silberhaus
17.08.2006, 01:29
Ben de Gümüşhaneliyim. Bu kadar candan, dostça, samimi, bu kadar tatlı ve içten bir sayfa daha görmedim ben bu forumda. Teşekkürler Şiranlı ve Kelkitli can kardeşler. Hep böyle olmanız dileklerimle. Bu arada nüfus olarak bilemem ama köy sayısı olarak Şiran'da daha fazla var.
Gümüşhanede 50 Alevi Dedesi varmış.En çok dede sizde varmış canlar.
Gümüşhane'de Alevi Dedeler olduğunu biliyodum ama 50 tane varmıymış gerçekten vay be...
Demet Aksu
18.08.2006, 14:49
ben siranin tepedam köyünden
mrb benim dedemde tepedamlı anne tarafım yani aksu soyadında tanıdıklarınız varmı
demet çambaşı köyünden yazmışsın ama çambaşı köyünün eski bi adı varmı çıkarmadım da...
serpil_can
26.08.2006, 17:02
bu kadar gümüşhaneli olduunu bilyodm forumda kim açmışsa topiği ii akıl etmş de açmş. aaaaaaaa ben açmışım hay allah :D
alevi_18
03.09.2006, 15:45
ben gumushanelı degılım ama yakınız bende bayburt harman ozu koyundenım gumushane sıranı ıyı bılırım ve tanırım cunku bızım koye sızın oradan gecılır bacıgooo:) :) :)