2 Temmuz Sivas katliamında hayatını kaybeden canların anısına "Aleviforum Radyo" yayını olmalıydı, hayatını kaybeden Ozan ,Şair ve sanatçıların eserleri ile ilgili proğram yapılmalıydı.Acaba teknik bir sorundan dolayımı yapılamadı.
Damal,
gercekten guzel bir noktaya deginmissin, ama dun, yani 2 temmuz'da ben sabahin erken saatlerinden, gece yarisina kadar 2 Temmuz anma torenlerine katildim, ayni sekilde, diger arkadaslarinda, bu tur anma torenlerine gittigini saniyorum, bu nedenle radyomuzda yayin mumkun olmadi, arti henuz deneme surecimiz bitmedigi icin, bu programi gerceklestiremedik.
Ama, sadece 2 temmuz olmasimi gerek ??
Biz sehitlerimizi, unutmadik, unutmayacagiz diyorsak, onlari Anmamiz icin illa 2 Temmuzlara gerek yok, biz her daim onlari aklimizda yuregimizde tasiyoruz...
Bu nedenle, en kisa zamanda, sivas sehitlerimiz icin derin bir program planliyoruz. Bunu bir Dj yapicakti, bir kac hafta sonra, ama hic bizim insanimiza yakismayan bir sekilde, son anda kacti, ve haftalardir ses seda cikmadi, buda ayrica uzucu bir durum.
Neyse,
en kisa zamanda sehitlerimize adanmis bir yayinla sizlerle olucaz.
Sevgiler
NAZ
mescitlibo
03.07.2006, 17:09
merhaba canlar sitenizde radyo yayını için yapılan çalışmalar çok güzel özel günlerde yayın olmasıda siteye ayrı bir renk katıcaktır
Radyo dj konusunda sıkıntımı yaşanıyor bilmiyorum ama en büyük temennim bir an önce yayınların başlamasıdır tabii bunun için devamlılık şarttır ve özveri gerekir ben hafta içi 18-20 arası yapıyorum benden sonraki arkadaş 20-22 arası canlı yayın yapıyor bunun dışında kalan zamanda dat yayın yapıyoruz ama aleviforum gerek üye çokluğu gerekse hit durumunu düşündüğümüz zaman sizlerin minümum 10 saat canlı yayın yapabileceğinize inanıyorum 5 can 2 saat yayın yapsa bu bile başlangıç için güzel olur daha sonraları gün geçtikce zenginleşen radyoda değişiklikler yapılabilir
radyonuza dj lik için başvurmuş birisi olarak aleviforumda düzenli yayınları dinlemek için sabırsızlanıyorum umarım en kısa zamanda bu güzel yayınlar başlar
bunun dışında yayın yapayım yada yapmayım hiç farketmez teknik anlamda veya başka bir konuda her türlü yardıma ve paylaşıma açık olduğumu belirtmek isterim
Damal,
gercekten guzel bir noktaya deginmissin, ama dun, yani 2 temmuz'da ben sabahin erken saatlerinden, gece yarisina kadar 2 Temmuz anma torenlerine katildim, ayni sekilde, diger arkadaslarinda, bu tur anma torenlerine gittigini saniyorum, bu nedenle radyomuzda yayin mumkun olmadi, arti henuz deneme surecimiz bitmedigi icin, bu programi gerceklestiremedik.
Ama, sadece 2 temmuz olmasimi gerek ??
Biz sehitlerimizi, unutmadik, unutmayacagiz diyorsak, onlari Anmamiz icin illa 2 Temmuzlara gerek yok, biz her daim onlari aklimizda yuregimizde tasiyoruz...
Bu nedenle, en kisa zamanda, sivas sehitlerimiz icin derin bir program planliyoruz. Bunu bir Dj yapicakti, bir kac hafta sonra, ama hic bizim insanimiza yakismayan bir sekilde, son anda kacti, ve haftalardir ses seda cikmadi, buda ayrica uzucu bir durum.
Neyse,
en kisa zamanda sehitlerimize adanmis bir yayinla sizlerle olucaz.
Sevgiler
NAZ
Naz can
2 Temmuz'un duygusallığı içerisinde .Sadece Forum radyomuzdan konu ile ilgili yayın beklentim vardı.
Açıklamalarınız için teşekkür ederim.