Orijinalini görmek için tıklayınız : Tatil

seher.yeli
04.07.2006, 11:00
Arkadaslar Bu Yaz Neler Yapiyorsunuz Tatil Yokmu Bir Sorayim Dedim Bu Arada Herkesin Gunu Ve Gonlu Yaz Gibi Sicak Guzel Ve Bir Deniz Gibi Berak Derin Olsun Sizlere Guzel Bir Yaz Donemi Diliyorum

Bu Yaz Bana Tatil Yok Burdayim Peki Sizler?

seher.yeli
04.07.2006, 12:24
:36_1_47: ARKADASLAR HADI GITMIYORMUSUNUZ
SIZDE YA KALKIN TATILE GIDELIM BARI HEP BERABER

can85
04.07.2006, 12:35
milet tatilde olduğu içi yazamıyor kimse :D :D :D

genar
04.07.2006, 12:35
ben her hafta sonu bodrum a kaçacam tatilim haftada bir gün

seher.yeli
04.07.2006, 12:37
Ya Sicaktan Buraya Ugruyamiyorlardir Bak Tatili Degerlendir Can Havalarda Sicak Sicak Bir Sevgi Bulursan Ducuncelerin Degicir :)
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
ben her hafta sonu bodrum a kaçacam tatilim haftada bir gün
GENEDE KACA BILIYORSUN NE KADAR GUZEL

canugur
04.07.2006, 12:38
sizin tatiliniz bizim kisimiz....
Ben de calisiyorum, tatilcilere iyi eglenceler...

bodrum_26
04.07.2006, 12:39
zaten tatil yerindeyim ama benim tatilim kışın ne yazıkki

seher.yeli
04.07.2006, 12:42
kisin tatilide guzeldir karda gezmek ne harika olur

canugur
04.07.2006, 12:45
kisin tatilide guzeldir karda gezmek ne harika olur
evet... ama Melbourne´de kar yok ki..
yine de bisiklet turlari, balik tutmak, parklarda gezmek te bir cesit tatil iste benim icin.

seher.yeli
04.07.2006, 12:54
yine bir temmuz gunu hava sicak mi sicak
akdeniz gunesi yine biktirasiya comert
kuslarin civiltisi dogal bir senfoni sunmakta
uzun sacli dilberin basi ucuk oglanin omzunda
piyangocu sahili kolacan ediyor bagirarak

yolcular kalkisa hazir motura kosusmakta
umut dolu konusmalar yapilacak mehtapta
ruzgar oksayacak mutlu yuzlerin sevgilerin
tatil sarkilari hep bir agizdan soylenirken

sarhos olmak cokmu gerekli dostum
ayip gunah ve tabulari yikmak icin:36_1_55:
mutluluklar her yerde yakaliya bilirsen
gormek istemeyn bakar kor degilse

birde kayiga binmissek sen ve ben
fazla soze gerek varmi mutlu olunca

bodrum_26
04.07.2006, 13:05
bodruma gelen varsa beni görür

SivanA SimyacI
04.07.2006, 13:07
ben bu yaz bodrumdayım...

arslan
04.07.2006, 14:05
agostosta turkiyedeyim bir bucuk ay her yere ugramaya calisacagim

hic yapmadigim bir sey olacak, uzun sureli bir tatil

herkese de iyi tatiller bol bol eglenceler

kızılcan
04.07.2006, 14:13
yine bu yıl tatil yapamayacagım fakirligin gözü miyop olsun en vefalı tatil yerim silivrim bekle beni geliyorum beş yıldızlı konaklama çadırımı alıp geliyorum sana yakında

çadırımı kurup gündüzleri çoçukların yüzdügü yerde yüzüyorum geceleri beş yıldızlı konagımda dinleniyorum oh be yoruldum biraz uyuyayım oğğğ allah sinek git başımda beni uykumda uyandırdın nayır olamaz yıldızları görüyorum çadırıp çalmışlar allah kaçıyor bırak zalim hızsız benim beş yıldızlı konaklama çadırım oh be yetiştim aldım konagımı:))

işin mizahi yönü bir yana sürgünde sıla hasreti çeken bir şaiirin şu sözleriyle bitiriyorum mesajımı
ah nasıl geçiyor bu yaz ne kirazı gördüm dlında ne bir ırmak kıyısını kurbagalar vardı hatırlıyorum saray kabukları ahh yılanlar bile güzelmiş ah yılanları bile güzelmiş memleketimin
bekle beni güzel erzincanım iki ay sonra orda kızılcan

seher.yeli
04.07.2006, 15:01
hasretlik zor be kizilcan bu sozlerine keske elimde olsada sana soyle tatil yapa bilecegin 5 yilzidli bir otelde 10 gun tatil sansi vere bilsem neyse artik bu senede boyle oldu diyelim ne yapalim bakarsin loto sana vurur allah ne guzel tatil yaparsin artik ozaman bizide gor olurmu can :)

mercan
04.07.2006, 15:06
bende bu ayın 21de bodruma gidiyorummm 14 gün lük bi tatil yapcam:komik geçmek bilmiyo bitürlü şu günler yaa:olmadi gerçi benim tatil şimdiden başladı bile her hafta sonu havuza gidiyorum bu sıcakda yapılacak en mantıklı şeyy

kızılcan
04.07.2006, 15:32
hasretlik zor be kizilcan bu sozlerine keske elimde olsada sana soyle tatil yapa bilecegin 5 yilzidli bir otelde 10 gun tatil sansi vere bilsem neyse artik bu senede boyle oldu diyelim ne yapalim bakarsin loto sana vurur allah ne guzel tatil yaparsin artik ozaman bizide gor olurmu can :)

tşk ler can düşünmen bile yeter piyango vurursa sanada bir tatil bileti alırım söz:))

seher.yeli
04.07.2006, 21:51
sagol kizilcan ins herkesin tatili guzel gecer

kolpa
06.07.2006, 10:27
ben de seneye össye giricem böhüü.gidemiyorum hiç bir yere tatile.her sene ayvalığa gidiyodum bıkmıştım,bu yaz ona bile razıyım

PirO_62
06.07.2006, 11:10
:36_1_47: ARKADASLAR HADI GITMIYORMUSUNUZ
SIZDE YA KALKIN TATILE GIDELIM BARI HEP BERABER

Gıdıyoruz tabi Dersime
Tatilden öte
Hasret gidermeye
Ay sonu Festivallerde
Bulusmak üzere

Ablacığım birde Forumda Büyük harfle yazmak kurallara aykırı Dikkat edersen
Dostçakal

Naci
06.07.2006, 12:38
[QUOTE=PirO_62]Gıdıyoruz tabi Dersime
Tatilden öte
Hasret gidermeye
Ay sonu Festivallerde
Bulusmak üzere

piro şu an varya gitmek istediğim yerlerin en başında geliyor, hele festival zamanı, tam benlik, nasıl gidilir, senin bilgin vardır.

seher.yeli
08.07.2006, 23:33
Gıdıyoruz tabi Dersime
Tatilden öte
Hasret gidermeye
Ay sonu Festivallerde
Bulusmak üzere

Ablacığım birde Forumda Büyük harfle yazmak kurallara aykırı Dikkat edersen
Dostçakal
keske gie bilsek ne guzel olur du sen artik bizim yerimise katil sonrada bildir bize olurmu sayende gitmis kadar oluruz

Ezo
09.07.2006, 01:08
Bende bugun gidiyorum saat 5te havalaninda olacagim... Herkese hayirli yolculuklar diliyorum.. Bugun aldigim bir haber butungun morelimi bozdu gurbetcilerden gidenlerden bulgaristanda kaza yaptiklarini 5 kisilik aileden 2 kiz cocugunun comda oldugu digerlerin mefat ettigini duydum:(((((((... Bizi bir gerginlik sardi enistem gillerde arabayla gidiyorlar:(((((....

Butun canlara kazasiz belasiz bir tatildilerim

saygilar
ezo

ONU®
09.07.2006, 15:38
Ben de geçen hafta Kocaeli'nde Kefken diye şirin bir kasabaya gittim.Babamın arkadaşının bir yazlığı var orada.Çok sakin bir yer.Etrafı çam ormanlarıyla çevrili.Genelde sığ ve berrak bir denizi var ama karadeniz bu tabi.Bizim tatilimiz sırasında sakindi ama gideceğimiz son gün bir rüzgar esti,günübirlik gelen 5 kişi karadenizin coşmasıyla boğuldu.Aman ha arkadaşlar özellikle denize giden arkadaşlar çok dikkatli olsun.Çok açılmasınlar öyle :)
Herkese iyi tatiller