Orijinalini görmek için tıklayınız : Alevi Kadın ile Alevi Olmayan Erkeğin Evliliği Doğru mudur?
yararli1 04.07.2006, 17:04 Alevi bir kadın ile alevi olmayan bir erkeğin evliliği doğru mudur?
Erkek alevi değil ve alevi olmayan bir kadınla evlendiği zaman getireceği sonuçlar ne olabilir?
Kadın zaten alevi olmayan erkeği benimsediği zaman onun yaşantısınıda benimsemiş olmaz mı? Hadi diyelim kadın ben erkeğime tâbiyim, yaşantısına tâbiyim dedi o zaman alevilikten çıkmış mı oluyor?
Görüş ve önerileriniz konu ile ilgili önemlidir...
can böyle bir konu baslıgı vardı kapandı, istersen bu topiği inceleyebılırsın
http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=10819
Bir Zeynep 04.07.2006, 17:25 böyle topik cok varr, Olgun can hangi linki verdi bilmiyom ama, sunni arkasai yada esi olan canlar var mi, veya alevi-sunni evliligi olmaz, yada ona benzer konularimiz cok var burda, tavsiyem: arama tusuna yazi ver de bak sana bi zahmet. Konu acmadan önce bunu yapmalisin aslinda, bu kazana gider yada diger konuyla yapistirilir belkide.
böyle topik cok varr, Olgun can hangi linki verdi bilmiyom ama, sunni arkasai yada esi olan canlar var mi, veya alevi-sunni evliligi olmaz, yada ona benzer konularimiz cok var burda, tavsiyem: arama tusuna yazi ver de bak sana bi zahmet. Konu acmadan önce bunu yapmalisin aslinda, bu kazana gider yada diger konuyla yapistirilir belkide.bak bu can'da senin gibi düşünüyo :),
sen varya sen bızzzzzzzzzzzz
Bir Zeynep 04.07.2006, 17:29 kimm? neee? hangi konudaa? anlamadim... heee, biz kiz aliriz ama kizimizi vermeyiz düsünceyi mii? evet yaaa, napim iste öyle düsünüyom ama bazende var yaaa bizz, bazende öyle demekle olmuyo.
kimm? neee? hangi konudaa? anlamadim... heee, biz kiz aliriz ama kizimizi vermeyiz düsünceyi mii? evet yaaa, napim iste öyle düsünüyom ama bazende var yaaa bizz, bazende öyle demekle olmuyo.neden?
çünkü bizler kızlarımıza güvenmiyoruz...
yalnışşşşşşşşşşş bir düşünce ama gercek
Bir Zeynep 04.07.2006, 17:45 güvencle alakasi yok.. neyse, görüslerimi aciklamistim diger topiklerde, bozuk pilak gibi burdada aynisini döndürmeyelim. verdigin linkten bizde gidip okuyalim düsüncelerimizi, hazir kazana giderken iyicene pissin diyon heee? ahahahha...
güvencle alakasi yok.. neyse, görüslerimi aciklamistim diger topiklerde, bozuk pilak gibi burdada aynisini döndürmeyelim. verdigin linkten bizde gidip okuyalim düsüncelerimizi, hazir kazana giderken iyicene pissin diyon heee? ahahahha...temam temam sustum,
sen olmaz desende ben olur diyorummmmmmm:p
Bir Zeynep 04.07.2006, 17:53 offf yaaa gene biz biz etmeye basladi ahahahha... aslinda olmaz ama bazende olsa iyi olur diyom ben anladinn?
Serkan_Devrim 04.07.2006, 21:22 arama butonundan sorgulatırsanız aynı topikten bir kaç tane bulacaksınız. kazan.
Ben SÜnnİyİm Ve BÖyle Bİ İlİŞkİde GerÇekten DÜŞÜnÜlerek Karar Verİlmesİnden Yanayim.eger Çİftler AnlaŞiyorsa Ve Bu Dİnİ Sorular İlerİde Sorun Olmayacaksa Problem Yok.ama YaŞanmayacaginada İnanmiyorum.dÜŞÜnÜN Bence:mahsum
|
|