Orijinalini görmek için tıklayınız : 4 temmuz canlı yayınlar
Alevimen 04.07.2006, 19:13 Merhaba
Bugün tanıştığım sevgili arkadaşımız mescitli İbo (dj nicki mescitlibo) radyo yayını yapıyor, kendisine burdan lütfen 'feedback' verelim. Ayrıca kendisi istekleride değerlendirecektir.
Saygılar ve sevgiler
Alevimen
Gerçekten güzel bir radyo ve güzel dj ler...Ellerinize ve emğinize sağlık...
Hüseyin69 04.07.2006, 19:19 Merhaba
Bugün tanıştığım sevgili arkadaşımız mescitli İbo (dj nicki mescitlibo) radyo yayını yapıyor, kendisine burdan lütfen 'feedback' verelim. Ayrıca kendisi istekleride değerlendirecektir.
Saygılar ve sevgiler
Alevimen
hehe sms te mescitli ibo yazinca biraz sasirdim demekki
radyomuzun yeni dj siymis
sevgilerimi sunuyorum dj mescitli siradaki türkü yada deyis forumun yönetiminden en son üyesine kadar herkese gelsin
Bir Zeynep 04.07.2006, 19:22 dinledim hemsomun yayinini yüregine saglik, güzeldi. ne tez bitti böyle :(((
Alevimen 04.07.2006, 19:23 sanırım TR'de elektrikler kesildi :) birazdan öğreniriz
mescitlibo 04.07.2006, 19:30 hat kopması sonucu yayınımız kısa bir süre gitti herkesden özür dilerim şuan yayın vardır dostlar güzel mesajlarınız için tşk ederim
Alevimen 04.07.2006, 19:33 Güzel tekrar yayına hadi :) şu an çok iyi gidiyor. eğer emre saltıkdan bir türkü çalarsan memnun olurum. Tüm Djlere armağan ediyorum :)
ibo arkadasim, yayininda basarilar diyorum...
gercekten guzel yayin yapiyorsun, senin azmine guveniyorum...
Basarilar...
sevgiler NAZ...
Siya Saperen 04.07.2006, 19:38 Emegine saglık can;
Yaptıgın yayın ve türküler hakkında söylediklerin çok güzel ve dikkate deger.
Başarılar diliyorum.
mescitlibo 04.07.2006, 19:38 aranızda yeniyim canlar yinede bu güzel aileye beni kabul ettiğiniz için başta naz ve alevimen forumun diğer canlarına tşk ederim
teşekkürler hemşo her zmn aramızda olursun kısmetse....son çaldığın türkü içinde ayrıca teşekkürler yayının güzel gidiyor...
mescitlibo 04.07.2006, 19:49 sevgili canlar arka fonda duyduğunuz korna sesleri istanbul trafiğinin armağınıdır :) kusura bakmayın dostlar :)
arkadaşım foruma üyeliğinle beraber iyi bir giriş olmuş bu dj lik... siteye faydan olacağı konusunda hiç şüphem yok.. iyiki geldin ... bu arada yayın iyi gidiyo.. başarılar dilerim.. sevgiyle kal..
Alevimen 04.07.2006, 19:52 sevgili canlar arka fonda duyduğunuz korna sesleri istanbul trafiğinin armağınıdır :) kusura bakmayın dostlar :)
bir ara yeni jingle mi diye düşündüm :sas
Yaprak... 04.07.2006, 20:05 merhaba mescitlibo can
yayın çok güzel gidiyor :)
sıradaki türkü benden tüm forum sakinlerine gelsin :)
sevgiyle kalın ....:)
oy oy Emre Saltik...Hemde en guzel turkulerden biri...Dj arkadasim hos geldin aramiza..Yuregine emegine saglik...iyi yayinlar..
hemserim,yayinin cok iyi gidiyor.basarilar dilerim
sonra ki parca butun forum uyelerine gelsin
sevilkipirti 04.07.2006, 20:18 Türkülerin hepsi çok güzeldi. Dinledik o kadar teşekkür etmeden gitmeyelim.
Emeğin için teşekkürler arkadaşım.
Ben yine bütün türküleri kendime istiyorum :)
Bir Zeynep 04.07.2006, 20:19 siradaki türkü benden tüm insan olan insanlara gelsin, saygilar.
Alevimen 04.07.2006, 20:25 fransız kişi kim? merak ettim.
Bir Zeynep 04.07.2006, 20:30 oyooyoy arzum caliyo arzummm. yüregin dert görmesin ibo can. benden tü arzu sevenlere gelsin..
mescitlibo 04.07.2006, 20:30 francoise kalan plakdan albümlerini çıkarıyor
Fransa, Almanya, Belçika, İspanya ve Tunus'ta verdikleri konserlerde başka ünlü sanatçı ya da yazarlarla düzenlenmiş olan muhabbet gecelerinde büyük ilgi ve şöhret kazandılar. Saz ustası Mahmut Demir hem bağlamalarda ve kemanlarda (kabak kemaniye) hem de türkü söylemekte üstün yetenek gösterirken, Fransız
asıllı eşinin Anadolu kültürünü içten duyması ve kendi özüyle yaşatması büyük alkış kazanmaktadır. Müzikte önce duygu, öz ve kalite arayan sanatçı çift, Türkiye'de iki kaset, Fransa'da iki CD'yi çıkarttı. 1988'den itibaren Paris Pompidou Kültür Merkezi, Aixen-Provence Cite du Livre'sı ve Saint-Malo Festivali
gibi güzel yerlerde ünlü yazar Jacques Lacarriére'in yanında çeşitli şiir gecelerine katılan Mahmut-Françoise
Demir, ayrıca 1993'te Avignon Tiyatro Festivali'nde gösterilen Ayşe Emel Mesci'nin "Un en a travers le
monde"-"Dünya'da duyulan bir çığlık" oyununun müziğini yaratıp canlandırdılar. 1995-1997 senelerinde
Paris Toulose'da ve Cenevre'de Mahmut Demir, Lue Martin Meyer'le beraber, büyük yazar Alberl Camus'un
"Yaz" ve "Düğünler" adlı kitaplarından esinlenerek düzenledikleri "Un eternel été" tiyatrosunda büyük
şöhrete ulaştı.
meymane_usari 04.07.2006, 20:58 öncelikle iyi yayınlar ibo kardesim radyonun dj kuruluna hosgeldin can umarım yıllar boyu dj liğin devam eder..sıradaki türkü/deyiş benden Naz a ,Kemal abime,Onur VE Naci abime ayrıca ismini sayamadığım bütün canlara ve sokakta kalmış kimsesizlere gelsin...
mescitlibo 04.07.2006, 21:02 güzel mesajlarınız için tüm canlara tşk ederim sağolun canlar bir dahaki yayınımızda görüşene kadar kendinize iyi davranmayı ihmal etmeyin
Bir Zeynep 04.07.2006, 21:16 yayin zaza can kardesimize gecmis ve cok güzel bir acilis yapti kardesim yüregine saglik Özcan dost. Gözlerinden öpüyorum canim kardesim. Iyi yayinlar.
sanada sagol ibo can emegine saglik, güzel yaiyn yaptin.
ibo arkadasimiza tekrar burdanda tesekkur ediyorum, guzel yayini icin...
ZAZA ALEVI yayinda...
bundan sonraki mesajlarimizi zaza kardesimize yazalim...
Zazam,
guzel bir acilis yaptin ablasi...
sirada ezgi benden tum forumdaki canlara gelsin.
sevgiler.
Serkan_Devrim 04.07.2006, 21:24 emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürler. gerçi şuan dinleyemiyorum:(
KURŞUNveli 04.07.2006, 21:47 zaza can herşey çok güzel müzikler güzel yayın güzel işimi bıraktım sizleri dinliyorum elinize ağzınıza sağlık.....
seher.yeli 04.07.2006, 21:54 kolay gelsin can ellerine saglik
kolay gelsin kuzen başarılar.. :D
Bir Zeynep 04.07.2006, 22:08 birbirinden güzel türküleri bize sundugun icin tesekkür ederim. siradaki türkü benden naz a gelsin. sevgiler saygilar sana canim.
seheryeli 04.07.2006, 22:13 iyi yayınlar...
ibrahim arkadaşımıza da hoşgeldin aramıza diyorum.yayını dinleme şansım olmadı ama çok iyi gittiğine eminim.zaten yorumlardan da anlaşılıyor.
sıradaki ezgiyi tüm dinleyenlere armağan etmek istiyorum.
iyi yayınlar can,güzel gidiyosun emeğine sağlık
iyi yayınlarrr dilerim ki gördüğüm kadarıylabu temennimede gerek yok
çok iyi gidiyoo:komik türküler süper nediyim...harikaaa
ZAZA ALEVI kardesimizin yuregine saglik.
Zaza kardesimin programi sona ermistir.
DJ Cengawer sizlerle olacak.
Çok güzel bir yayındı. jenerik müziği ise ayrı bir güzeldi gene... Teşekürler yüreğine sağlık...
Bir Zeynep 04.07.2006, 22:49 iyi yayinlar dilerim cengawer can. dinliyorum, yüregine saglik.
ayyyy bul getiri caliyosun, coktandir dinlemedim, sagol yaaa. benden tüm ozanlara gelsin :) umarim hepisi sazi bu kadar etkilici calarlar, aramizdaki ozanlar.
izmirksk 04.07.2006, 22:51 evde büyük bir ilgi ile dinledik-dinliyoruz-ailede herkesin selamları var ,dj lerimize...
Sevgili Cengawer,
yayin icin tesekkurler.
tekrar gorusmek uzere....
Evet bu aksamki anonslu programlarin sonuna geldik, ama cok guzel, ozgun muzik agirlikli 4 saate yakin bir liste hazirladim sizler icin canlar... 3 DJ'mizinde yureklerine saglik, dinleyip bizi yanliz birakmayan tum canlara saygilar sevgiler.
NAZ.
|