corumluyum
04.07.2006, 22:07
dostlar ben bu filmin türkçe dublajını bulamıyorum .Bu kadar hareketli bir filim daha önce hiç görmedim
http://rapidshare.de/files/23064731/sueper_bi_video___corumluyum.rar.html
sifre: corumluyum
corumluyum
13.07.2006, 00:35
arkadaslar yardımcı oldugunuz için tesekkurler paylasımlarınız içinde sagolun baya kişi izlemiş heralde neyse yinede sagolun bi mesaj bile yazmadınız ama...
Alevimen
13.07.2006, 00:48
arkadaslar yardımcı oldugunuz için tesekkurler paylasımlarınız içinde sagolun baya kişi izlemiş heralde neyse yinede sagolun bi mesaj bile yazmadınız ama...
ne yazalım?
'paylaşımın için teşekkürler'
'sağol dostum'
'emeğe sağlık kardeşim'
'tşkrl'
'teşekkürlerr harika'
'dahası var mı çok güzel'
böyle şeyler bekliyorsanı derhal alo yardımı arayın ve size uygun forum bulmalarına ricada bulunun. yada şu meşhur trforum.com muydu? oraya gidin.
Bizim aleviforumda öyle furyalar yok, sizin öncelikle mesajınız hiç bir bilgi içermiyor bakınız:
ostlar ben bu filmin türkçe dublajını bulamıyorum .Bu kadar hareketli bir filim daha önce hiç görmedim
Ama kusura bakmayın sanırım hiç bir üyemiz telepati gücüne erişmemiş, dolaysıyla bu kısır bilgilerle size yardımcı olmak çok zor. rapidshare'e koyduğunuz dosya nedir neynesidir oda belli deyil. Film konusunu niye anlatmıyorsunuz eğer rapidsharedeki dosya filmin fragmanı ise neden yazınıza görsel olarak bir kaç resim eklemediniz? Yani insan bunları okulda öğreniyor hayret bişey eğitim şart ve konu kazana. :innocent: