pastoralsenfoni
05.07.2006, 01:13
mustafa kemali sevmek diye yazı göderdim ama kazan a gitti neded olduğunu öğrenebilir miyim yanlış yere mi yolladım,ya da hangi açodan yanlışlarım var.nereye gödermem gerekiyor.açıklarsanız sevinirim.hoşçakalın
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : nasıl pastoralsenfoni 05.07.2006, 01:13 mustafa kemali sevmek diye yazı göderdim ama kazan a gitti neded olduğunu öğrenebilir miyim yanlış yere mi yolladım,ya da hangi açodan yanlışlarım var.nereye gödermem gerekiyor.açıklarsanız sevinirim.hoşçakalın Bir Zeynep 05.07.2006, 01:21 konuyu iki kez acmisin bir, arama tusunu kullanip kendin arayabilirdin iki veya modlara ÖM atip sorabilirdin bunu üc.. kisacik bi soru icin topic acmaya ne gerek var? kazana birisi! hatta ikiside belki.. Bir Zeynep 05.07.2006, 01:40 hatta kendi profiline tiklayip "tüm mesajlari göster" den dolayi bile arayabilirdin madem ki kendi yazini aradin. aha link: http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=13924 kazana gitmis evet. Lamekan 05.07.2006, 02:20 1. kopyala & yapıştır 2. yanlış bölüm 3. yorumsuz b gerekçelerle kazana kaldırılmış konunuz. buna yakın gerekçelerlede bu konunuzun kaydırıldıgı yere yani.... PirO_62 05.07.2006, 02:22 mustafa kemali sevmek diye yazı göderdim ama kazan a gitti neded olduğunu öğrenebilir miyim yanlış yere mi yolladım,ya da hangi açodan yanlışlarım var.nereye gödermem gerekiyor.açıklarsanız sevinirim.hoşçakalın Kazan da Zaten Acıklamıs Yonetıcılerımız Can Baktınmı hıc :uhhm: :uhhm: Alevimen 05.07.2006, 02:31 bak bak başlık seçimine bak: 'nasıl' :yamukgul: 'topiğimi nasıl çabuk kazana attırabilirim?' sorusunu soranlar varsa topik başlığını okusun :D |