tercanli
05.07.2006, 13:03
canlar ben bu konuyu tam kavrayamadım.siz abi ve ablalarımın benden daha bilgili oldugunuzu dusunerek size sormaya karar verdim. beni aydınlatırmısınız?
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : alevilik,bektaşilik,kızılbaşlık ve caferiliğin farkı nedir? tercanli 05.07.2006, 13:03 canlar ben bu konuyu tam kavrayamadım.siz abi ve ablalarımın benden daha bilgili oldugunuzu dusunerek size sormaya karar verdim. beni aydınlatırmısınız? Serkan_Devrim 05.07.2006, 13:20 canlar ben bu konuyu tam kavrayamadım.siz abi ve ablalarımın benden daha bilgili oldugunuzu dusunerek size sormaya karar verdim. beni aydınlatırmısınız?konuyu yalnış yerde açmışınız. ayrıca konu ile ilgili topikler bulunuyor. arama butonundan sorgulatırsanız bulabilirsiniz. benden size bir link. www.aleviforum.com/showthread.php?t=9296&highlight=alevi+%FEii PirO_62 05.07.2006, 16:51 canlar ben bu konuyu tam kavrayamadım.siz abi ve ablalarımın benden daha bilgili oldugunuzu dusunerek size sormaya karar verdim. beni aydınlatırmısınız? Sevgili tercanlı bakıyorum kazana gelmekte cok meraklısın hep burdasın falla her sey sorarak deil biraz da arastırılarak öğrenilir deilmi acılan topiklerdede sorabilirsin Hadi Bir dahaki kazan topiğinde görüsmek üzere :mahsum :mahsum |