Orijinalini görmek için tıklayınız : Alevilik Bir Düşünce Sistemidir
EŞİTLİK PARTİSİ 16.09.2005, 00:56 Alevilik bir düşünce sistemidir dedik,evet insanlığın başalngıcından beri var olan bu düşünce,bu gün bizi hapsetmeye çalışan kendileri gibi '' küçük '' ama kendi kendilerine aldıkları,doğru hiç bir esas ALEVİ hizmeti olmayan PROF.lar,ALEVİ kelimesini ön ad alarak dernek kuranlar,(Geçimi bu yolda olan zavallılar ) kendi kendilerine türlü ünvan uyduranların sonu geldi artık,geldi diyorum,çunki yalanın da biliyorsunuz bir süresi vardır,o yalan bitti,AB destekleme fonlarıyla,ABD sömürü fonlarıyla,hiç bir alakası olmadığı halde ALEVLİĞİ SAĞ-SOL siyasette kullanmaya çalışmalarıyla bu süre bitti.
Be hey gafiller siz ki,başlangıç diye yutturduğunuz KERBELA olayında bile ALEVİLİĞİ yok etmeye çalıştınız,o vicdan azabınız ki,gerçi vicdanlı her canlı o tarih kesitini kabul ediyor...
Acemler çıktı ortaya,sanki MÜSLÜMANLIKTA mezhep denen ucube varmış gibi farnsız ajanı HUMEYNİYİ getirdi o da tutmadı...ANADOLU ALEVİLİĞİ denen bir ZIRVA ATILDI ortaya,görevlerini yapacaklarya,O DÜŞÜNCEYİ ANADOLUDA BOĞACAKLAR...yok efendim oğuz boyundan filan gelenekleri ALEVİLİKLE ANADOLUDA BİRLEŞTİRECEK LER hoppala,o devşirme TÜRKEŞ BİLE CAN SİMİDİ GİBİ BUNA SARILDI AMA OLMADI...ömrü vefa etmedi ALLAH bu ya..
Peki neden DÜNYANIN her köşesinde varlığı ve tarihi kalıntıları bilindiği halde ALEVİ özlü bir MAYA kültüründen bahsedilmiyor,DÜNYADA tek bir insan,SOYU VE YOLU ALEVİ OLAN ATATÜRK bahsediyor,ama gelin görünkü,hem ATATÜRK ü zehirlediği bilinen ermeni asıllı İSMET İNÖNÜ,RUM ASILLI CELAL BAYAR bu çalışmaları ilk fırsatta yok ediyorlar, o anlı şanlı TSK da bunu saklamaya devam ediyor,yüreğiniz varsa AÇIN GENELKURMAYDA SAKLADIĞINIZ,KISMEN KALAN BU ÇALIŞMA NOTLARINI...nerde sizde o yürek...eh saklamaya devam edin,nasıl olsa o belgeler sizi yok edecek.
Neydi o belge biliyormusunuz, onu tesadüfen bir yabancı kanaldan alıntı yapan TRT,AMERİKA KITASININ BİR BÖLGESİNDE BİR YER KEŞFEDİLİYOR,BU BÖLGEDE İNSANIN YAŞADIĞI HER KALINTI VAR OLMASINA RAĞMEN,ne bir mezara ne bir mabede rastlıyorlar,ama her şey yerli yerinde...be zavallılar,DÜNYADAKİ diğer bölgelerde de var olan,o bölge tarihte yaşamış ALEVİ ÖZLÜ VE KÜLTÜRLÜ MAYALARA AİT...GERİ ZEKALI KADDAFİ BİLE KIZILDERİLİ SAPIKLARIN İSMİNİ KULLANARAK- Kİ,BİZCE O KÜLTÜRÜ ORADA KIZILDERİLİLER YOK ETTİ-SAHİPLENMEYE KALKTI BİZ HALA CEDDİMİZİ İNKAR ETMEYE ÇALIŞIYORUZ...( HAŞA ) ( Devam Edecek )
Bektaş ÇELEBİ
EŞİTLİK PARTİSİ GENEL BAŞKANI
Alevimen 16.09.2005, 01:12 Anketler bölümüne taşındı.
Yeni tanıştım ama açıklama yazısını okuyunca tüylerim diken diken oldu. Saldırgan, sağa sola hakaret eden ve komik iddialarla dolu bir yazı. Yeni bir parti adını duyurmak için sansasyonel çalışmalar içine girmiş olabilir. Uzak durmak lazım.
EŞİTLİK PARTİSİ 16.09.2005, 13:23 Sayın CcGunal...
Her uyuyan uyandırıldığında,önce bir şaşkınlık geçirir,biz de bu konuları öğrendiğimizde şaşkınlık geçirmiştik,ön yargınıza gelince bir düşünce dir...bizim sansasyonel bir yaklaşımımız olamaz,buna ne soy ağacımız,ne aldığımız ALEVİ kültürü nede bu kültürün ilkeleri böyle bir yaklaşımı içerir,bilirsinizki niyetiyle eylemi,zikri ile fikri bir olmayan önce ALEVİ sonra insan olamaz,uzak duralım çağrınıza gelince,gelin canlar bir olalım diyoruz,yanı başınızdaki düşünceyi bırakıp AMERİKA kıtasından isim almış olmanız ilginç,ÖZELLİKLE BENİ TANIMADAN böyle bir yargıya varmamanızı tavsiye ederim,bir araştırın bakalım,sanal ortamda herşeyi yazmak kolay,yargıya varmakta kolay,önemli olan boş laf değil elbetteki denileni yapmaktır,tekrar yazışmak dileğiyle SAYGILAR sunarım.
Bektaş ÇELEBİ
burası tam siyasetin arenasına benzedi... ismin altına eşitlik partisi genel başkanı yazınca bakış açımız düşüncelerimiz yazdıklarımız değişecek değil mi? burası siyasi partilerin formumu merak ettim
EŞİTLİK PARTİSİ 16.09.2005, 18:28 Sevgili polata
Bu yargıya nasıl varıyorsunuz gerçekten hayret ediyoruz,aslında anlıyoruz da,hayatı bu denli siyasetsiz olmaya zorlamak ama siyasetin tüm insanlığı iyi yada kötü dizayn ettiğini düşünmemek...
EŞİTLİK PARTİSİ YETKİLİSİ
Her uyuyan uyandırıldığında,önce bir şaşkınlık geçirir,biz de bu konuları öğrendiğimizde şaşkınlık geçirmiştik,ön yargınıza gelince bir düşünce dir...bizim sansasyonel bir yaklaşımımız olamaz,buna ne soy ağacımız,ne aldığımız ALEVİ kültürü nede bu kültürün ilkeleri böyle bir yaklaşımı içerir,bilirsinizki niyetiyle eylemi,zikri ile fikri bir olmayan önce ALEVİ sonra insan olamaz,uzak duralım çağrınıza gelince,gelin canlar bir olalım diyoruz,yanı başınızdaki düşünceyi bırakıp AMERİKA kıtasından isim almış olmanız ilginç,ÖZELLİKLE BENİ TANIMADAN böyle bir yargıya varmamanızı tavsiye ederim,bir araştırın bakalım,sanal ortamda herşeyi yazmak kolay,yargıya varmakta kolay,önemli olan boş laf değil elbetteki denileni yapmaktır,tekrar yazışmak dileğiyle SAYGILAR sunarım.
Elle tutulur bir tane laf yok yazınızda, ben ne yapayım? Hep soyut şeyler söylüyorsunuz. Bir tek somut eleştiri var o da Amerika kıtasıyla ilgili mesele. Benim ismimin Amerika kıtasıyla ne ilgisi var? Türkçe bir isim. Yakın sıralarda kullandığım Che avatarından bahsediyorsanız; siz daha felsefeyi bile anlamamışsınız demektir. İnsanlar düşünceleriyle, yaptıklarıyla, insanlığa katkılarıyla değerlendirilir; doğduğu yerle, diliyle, diniyle, mezhebiyle değil. Dolayısıyla Che Amerika kıtasında doğup büyümüş ölmüş olabilir ama dünyanın 5 kıtasında insanlar 40 yıl sonra hala onun resimlerini taşıyorsa; bu bir kıtaya, bir milliyete sığmayacak kadar büyük bir felsefeyi temsil etmekte olduğunu gösterir. Mesele Amerikalı olmak, Anadolu'lu olmak, Hindistan'lı olmak meselesi değil; mesele Che olabilmek meselesidir. Mesele Amerika'da doğmuş ve ölmüş bir insanı neyin 5 kıtada dünyanın en çok sevilen insanı yaptığını anlama meselesidir. Bundan öte siyaset olmaz; bundan öte felsefe olmaz. İşte klasik partiler ne zaman; sansasyonlarla gündeme gelmeyi bırakır, ne zaman oy kaygısını ana kaygı yapmaktan uzak durur, ne zaman günlük işler yerine evrensel düşünceleri önüne koymaya başlar, ne zaman soyut nutuklar yerine somut öneriler üretmeye başlar; o zaman dünyanın başka ucunda bir insanın, başka bir politikacının resmini neden kullandığını anlayabilir. Ve bunu anladığı zaman belki de siyaset arenasının gelip geçici bir piyonu değil; başka kıtalarda saygıyla anılan, resmi kullanılan önemli bir şahsiyet haline dönüşür. Dili, dini, kıtası, yaşamı, kültürü, geleneği benden farklı bir insanın resmini kullanıyorsam; bu onun bu saydığım özelliklerinden değildir. Düşüncesindendir. İşte bu konu ülkemiz siyasetçilerine üzerinde düşünmeleri gereken birşeyi ifade ediyor.
EŞİTLİK PARTİSİ 17.09.2005, 00:09 Sevgili CcGunal...
Yazınızda elbette eleştirel yan olmakla birlikte biraz kişiselliğe kaçıyorsunuz,sınava tutmanı saygıyla karşılarım,çunki her bilinçli yurttaş kendisininde içinde bulunduğu ülkeyi idare edeceğini söyleyen bir insanı test etmelidir,bu taktirle karşılanır,biz herşeyi açık açık tartışmaktan çekinsek böyle bir işe,hemde EŞİTLİK adına yola çıkmazdık...bu işin bir tarafı,benimseyerek kullandığınız resme gelince,öz geçmişimi tekrarlamak istemiyorum,o düşünceyi herkes korkarak kullanmakta çekindiği dönemlerde biz hemde çok ağır bir bedel ödeyerek,taktirle karşılanarak anlımızda taşıdık,biz şimdi 2005 yılındaki sonuçları tartışıyoruz,TÜRKİYEDE siz sanıyormusunuz ki herşey öyle kolay,görev resmen alınmadan bu bilinmez,ama ben ve arkadaşlarım,hiç bir aşamada ALEVİLİĞİ arka plana atarak mücadele etmedim,yaşadım gördüm ki,zaman zaman kendini en hızlı devrimci sanan arkadaşlarımdan dahi bu konuda ağır eleştriler aldım,ama bizim çizgide olanları tarih yanıltmadı,haklı çıktık,yoksa akşam yatıp,sabah kalkıp iş olsun diye parti kurulmaz,kurulsa da kişisel tatminden öteye gitmez,neyse bunlar geçti,geldik bu güne,bu sitede yazılanları kibarca ret etmenizi yine saygıyla karşılarım,yine diyorum bu yönde yine biz kazanacağız,çunki hepsi doğru,Deniz Baykalın,12 eylül öncesi İMAM HÜSEYİN EFENDİMİZİ anmasına benzemiyor...Sevgili dostum,elbette biliyoruz ki bu yazdıkalrımız birileri tarafından bizim arşivlediğimiz gibi arşivlenip bekleniyor,ama ısrarla bize medyayı yasaklamalarınıda anlıyorum,bu zaten partiyi kurduğumuzu ilan ettiğimiz günkü basın toplantısın da biraz da tehtitkar biçim de bana söylediler,tabi ağızlarının payını verdik o ayrı mesele,bu topluluklara ancak bu şekilde ulaşıyoruz,başka bir yöntem de yok,biz halkı pazarlayarak bir yerlere gelmeyi asla kabul etmedik,o bu gün gizli ve açık '' lider '' bozuntuları beni çok iyi tanırlar,hemde çok iyi,alabildiğince engellerin nerden geldiğini de biliyoruz,ama ULU ÖNDERİMİZ ATATÜRK ün dediği gibi,paramız da olacak,teşkilatımız da olacak,düzeni de değiştireceğiz,İKTİDARA DA GELECEĞİZ bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın,ama nasıl ? o işte farklı bir anlayış...SAYGILARIMLA.
BEKTAŞ ÇELEBİ
Benim
<<<burası tam siyasetin arenasına benzedi... ismin altına eşitlik partisi genel başkanı yazınca bakış açımız düşüncelerimiz yazdıklarımız değişecek değil mi? burası siyasi partilerin formumu merak ettim >>>
sözüme verdiğiniz cevap
Sevgili polata
Bu yargıya nasıl varıyorsunuz gerçekten hayret ediyoruz,aslında anlıyoruz da,hayatı bu denli siyasetsiz olmaya zorlamak ama siyasetin tüm insanlığı iyi yada kötü dizayn ettiğini düşünmemek...
EŞİTLİK PARTİSİ YETKİLİSİ
Eşitlik partisi rumuz veya niki alıp partisel düşüncelerinizi aktarmak acaba burayı siyaset arenasına çevirmek değil mi?... Benzer davranışları başka partilerinde yaptığını düşünürsek ki yapmalarına engel olmadığına göre burası tam bir siyaset arenası olmayacak mı?.. Siyasetsiz bir hayatı istediğimi veya zorladığımı yazmak ise başka bir hata. Siyasetin hayatın içinde insanların yaşadığı her anda olduğunu bilecek durumdayım, helede siyasetsiz bir hayatın zaten olamayacağınıda biliyorum...Benim vurgulamak istediğimle sizin yazdıklarınız ki pek uyuşmuyor...
Yazıyı yazan "Eşitlik Partilisi Yetkilisi", rumuz "Eşitlik Partisi" ondan önceki yazıları yazanda partinin genel başkanı, demek ki tespitim doğru siyasi arenaya dönüştürüyoruz...
Eşitlik partisi rumuz veya niki alıp partisel düşüncelerinizi aktarmak acaba burayı siyaset arenasına çevirmek değil mi?... Benzer davranışları başka partilerinde yaptığını düşünürsek ki yapmalarına engel olmadığına göre burası tam bir siyaset arenası olmayacak mı?.. Siyasetsiz bir hayatı istediğimi veya zorladığımı yazmak ise başka bir hata. Siyasetin hayatın içinde insanların yaşadığı her anda olduğunu bilecek durumdayım, helede siyasetsiz bir hayatın zaten olamayacağınıda biliyorum...Benim vurgulamak istediğimle sizin yazdıklarınız ki pek uyuşmuyor...
Yazıyı yazan "Eşitlik Partilisi Yetkilisi", rumuz "Eşitlik Partisi" ondan önceki yazıları yazanda partinin genel başkanı, demek ki tespitim doğru siyasi arenaya dönüştürüyoruz...
Öncelikle adı geçen partinin siyasi yaklaşımını çok içiboş ve politik olarak soyut gördüğümü; klasik düzen siyasetinin vaat politikasını ve "rakip gördüğü partiye yüklenme üzerinden güçlenme stratejisini" izlediğini söyleyebilirim. Ayrıca başka partilerin de benzer davranışlar sergilemesi eleştirinize de katılıyorum. Böyle bir durum görüntü ve içerik itibariyle olumsuz etkileyecektir forumu. Fakat. Bunun yanında hepimizin birçok konuda keskin siyasi yönelimler içinde olduğumuz da aşikardır. Çoğu konuda yeterince tarafız. Ben açıkcası gizli kapaklı niyetler altında siyasi emellerin uygulanmaya çalışılmasından; parti adıyla ve partili kimliğiyle açıkca kendi propogandasının yapılmasına taraftarım. Okuyanlar da buna göre değerlendirecek ve düşüncelerini buna göre şekillendirecektir. Söylediğim gibi ismi geçen partiyi genel politikası itibariyle (ki sadece burada tanıdım kendilerini) onaylamadığımı belirtmekle beraber; sinsi tavırlara girmeden, kendi isimleriyle, açıkca yazmalarında da bir sakınca görmüyorum. Tabi ki bunlar benim kişisel görüşlerim.
Öncelikle adı geçen partinin siyasi yaklaşımını çok içiboş ve politik olarak soyut gördüğümü; klasik düzen siyasetinin vaat politikasını ve "rakip gördüğü partiye yüklenme üzerinden güçlenme stratejisini" izlediğini söyleyebilirim. Ayrıca başka partilerin de benzer davranışlar sergilemesi eleştirinize de katılıyorum. Böyle bir durum görüntü ve içerik itibariyle olumsuz etkileyecektir forumu. Fakat. Bunun yanında hepimizin birçok konuda keskin siyasi yönelimler içinde olduğumuz da aşikardır. Çoğu konuda yeterince tarafız. Ben açıkcası gizli kapaklı niyetler altında siyasi emellerin uygulanmaya çalışılmasından; parti adıyla ve partili kimliğiyle açıkca kendi propogandasının yapılmasına taraftarım. Okuyanlar da buna göre değerlendirecek ve düşüncelerini buna göre şekillendirecektir. Söylediğim gibi ismi geçen partiyi genel politikası itibariyle (ki sadece burada tanıdım kendilerini) onaylamadığımı belirtmekle beraber; sinsi tavırlara girmeden, kendi isimleriyle, açıkca yazmalarında da bir sakınca görmüyorum. Tabi ki bunlar benim kişisel görüşlerim.
Merhaba dost,
Elbetteki her insanın gerek politik gerekse yaşamsal anlamda siyasi görüşleri olacaktır.Siyaseti sadece politik, yönetim açısından da ele almakta yanlıştır.Siyasi tercihler hayata bakış açımızın, felsefelerimizin, dinsel inanışlarımızın ve hatta kişiliklerimizin etkisi ile oluşan tercihler,düşünceler, yöntemler v.b. oluşumların bir bütünüdür.
Benim eleştiride vurgulamak istediğim ana tema, Aleviformun'un içinde yer alan iç-dış siyaset başlığı altında düşüncelerini -ki bence bunlarda Alevilik konusu üzerine olmak üzere- aktarmalarıdır. Bunu yaparken de bir propaganda oluşumun dışında yer almaları daha doğru olacaktır. Bir partinin burayı resmi sitesi gibi kullanması, burada yer alan Alevi inancındaki kimi arkadaşlarımızın kafasında bulanıklık oluşturmaları. İlk baştan itibaren yazılarını okuduğumuz zaman karşımıza Alevilikle ilgili gerçekçi, doğru ve bilimsel tabirler veya oluşumlar vermedikleri görülmekte.
EŞİTLİK PARTİSİ 05.10.2005, 13:49 EŞİTLİK PARTİSİNİN AÇIKLAMASI
Sayın polata
Gerçi site ilkeleri yönünden CcGunal nikli üye arkadaş yeterince cevap vermiş ama biz,'' siyaset arenası '' tanımınıza elbette katılmamız mümkün değil,bakın şahsınızı tanımadığımız için,sadece mesajlarınızdan yola çıkarak,siyasete bu denli karşı çıkmanızın,SİYASETSİZLİK SİYASETTİR anlayışının hangi düşünceye ait olduğunu,bu termonolıjinin başka siteler de karşımıza çıkması nedeniyle de,günlük hayattaki tecrübelerimizle de biliyoruz,sanal dünya belli bir disipline,en azından kimin ne olduğunu açıkça görebileceğimiz şekle kavuşmadığı için,aynı kişilerin,başka sitede başka nikle,bu sitede başka nikle yazılar yazdığını biliyoruz,bunun örneklerini belli kurallarla öğreniyoruz,ayrıca ve elbette,eleştri hakkınızı kullanmak vaz geçilmez bir hak,buna da saygı duyarız,ama şunu da unutmayın ki hayatın kendisi bir siyasettir,o halde yaşamı mekanik anlamda kesin çizgilerle ayırarak,şurda şu yapılmaz,burda şu yapılır anlayışı da yine belli görüşü yansıtıyor,yada,efendim ünvan belirtiyor vs...gibi,bakın bizler ünvan kullanmayı egomuzu tatmin için yapmayız,ama kesin olmamakla birlikte,bu tür yazıları,diğer sitede yazı yazan aynı kişi yazıyor gibi geliyor,bu denli benzerlik olmaz,yine de tabiki kendinizi bizden iyi bilirsiniz,ama şuna da inanın ki,kendim ALEVİ olduğum için değil,yazı yazdıklarımız tüm siteler içinde,bir kaçı hariç,en demokratik anlayışlı site,
SAYGILARIMLA.
BEKTAŞ ÇELEBİ
EŞİTLİK PARTİSİNİ
-TANIYORMUSUNUZ
-TANIMIYORMUSUNUZ
-İYİMİ BULUYORSUNUZ
-KÖTÜMÜ BULUYORSUNUZ
Anketi tekrar tekrar okuyorum acaba ben mi anlamıyorum diyorum.Şimdi bu anketin sorusu ne cevap şıkları ne?Yani cevapların her biri evet ya da hayır cevabı gerektiren sorular sanki...Cevapların kendisi soru...Anlayamadım gitti...
EŞİTLİK PARTİSİ 07.10.2005, 21:47 EŞİTLİK PARTİSİNİN CEVABI
En başta belirtilen yazımız üzerine,olumlu yada olumsuz görüşlerini belirten tüm arkadaşlara teşekür ederiz,eylemsiz söylemin etkileri kısa sürer,cevap verme gereği duymamız,hem sizlere saygımız nedeniyle,hemde biz böyle düşünüyoruzu tekrarlamak için,diğer eleştiri konusu konulara gelince,biz her siteye,site yöneticilerinin ilkelerine sadık kalmak kaydıyla yazı yazıyoruz,şu anda(07/10/2005-saat:21:43 itibariyle) teknik bir çalışma yapılması nedeniyle devreden çıkan partimiz sitesinin ilgili bölümünde hangi sitelerde yazı yazıyorsak listesi var,tekrar ilginize için teşekür eder saygılar sunarız.
Bektaş ÇELEBİ
Candacan 15.11.2005, 22:35 Sevgili Canlar,
Böyle yazılara nasıl yanıt veriyosunuz? Nasıl ciddiye alıyorsunuz? Bırakın kendisiyle başbaşa kalsın.
EŞİTLİK PARTİSİ 17.11.2005, 16:08 candacan tarafından yazılan ve aşağıya alıntısını aldığımız
Sevgili canlar
Böyle yazılara nasıl yanıt veriyosunuz? Nasıl ciddiye alıyorsunuz? Bırakın kendisiyle başbaşa kalsın.yazıya aşağıda cevap verilmiştir
Biz heryeri ziyaret ediyoruz ama,bu denli ''bilmişlikle'' hakarete uğradığımızı ilkez bu site de esefle görmekteyiz...hey insanlar bir tüzel kişiliğin örgütlenmesin de acaba el attınızmı,atmadıysanız nerden bu önyargı,NE YAPALIM SİZİN KUYRUKÇULUNUZUMU YAPALIM,bırakın allah aşıkına...efendim niye kızıyorsunuz,biz daha kızmadık,provakte ederek kızdırdığınızı sanıyorsanız o sizin hüsnü kuruntunuz.
Bektaş ÇELEBİ
partiyi yeni duyyuyorum siyasetle pek ilğim olmadıgından galiba... ama sayın Bektaş Çelebi nin girişte yapmış oldugu tanıtım yazısı ya da konuşma metini bana Sayın Dogu perinçek in konuşmalarını hatırlar gibi oldum birden.....
ne diyim başarılar.....
kişisel görüşüm ise herkes almış eline bir balta solun tabanındaki oyları parçalamaya devam ediyo işte....
dostca kalın
EŞİTLİK PARTİSİ 20.11.2005, 15:25 EŞİTLİK PARTİSİ
Sevgili Lamekan...
Bazı sözler birileri tarafından telafuz edilmesi,benzer sözleri doğru zeminde söyleyenin tıpatıp yanlış zemindeki yanlış kişilere benzer yargısına varmanız,bizleri bütün içinde tanımak zahmetine katlanmadığınız anlamını çıkarıyoruz,her insanın nasıl DEVRİMCİ olacağı,nasıl ALEVİ olacağının kriterleri belli isteyen bu kriterleri öğrenebilir,biz dün ne isek,bugünde aynıyız,birilerinin haddi olmadan DEVRİMCİLİĞİ,ALEVİLİĞİ kullanılmayacağını bile bile kullanmaya kalkması o insan yada kurumu gülünç duruma düşürür,ilk başta ATATÜRK ilkelerini ret edeceksiniz,sonra bu ilkelere sarılacaksınız,İnsanlığın her anlamda temel,değişmez gerçeği ALEVİLİĞE çamur atacaksınız,sonra bu ilkelere sarılacaksınız...binlerce örneklerini tekrarlayacağımız ilkesizliği elbette kabul etmemiz mümkün değil,bizi bağlayan hangi belgemizde bu tür çelişkiler var,söylermisiniz,yazarmısınız,önceleri devletin ona sunduğu önemli istihbarat belegelerini,doğru yada yanlış,o iyi niyetli insanları adeta ihbar edercesine açıklayıp çoğunun canına kıyıldığını bilmeyen varmı,şimdi güven yitirmenin telaşı içindeler,80 öncesi ve sonrasın da binlerce örneği var.
Bakın dostlar,böyle çelşkilerle dolu,ihbarcılıkla dolu siyaset olmaz,kullanılmaya müsait siyasette olmaz...her genel başkana olduğu gibi bana da bu belgeler geliyor,biz şunu biliyoruz ki,T.C.nin tüm önemli kurumları natoya girdikten sonra G-8 ülkeleri tarafından işgal edilmiştir,buralara alınacak en alt düzeydeki eleman bile bu ülkelerin onayından geçer,onlar kulları olduklar merkezlerin izni olmadan eşleriyle bile yatmazlar,bıraksınlar '' bağımsız '' hareket etme numaralarını,demin dediğim gibi bu belgeleri bir okusanız,en komik seneryodan daha komik...kimse Bektaş ÇELEBİ'yi kandıracağını da sanmasın,elbette insanın bir yaşama zamanı var,bu ilke tüm arkadaşlarım tarafından benimsenmiş,bizden sonrada gelişerek uygulanacaktır,bizde kişi değil sistem ve ilkeler önemlidir,öyle gidip Türk olmadıkları halde Türklüğü kullanmaya kalkarak Cinayet örgütü MHP ve türevleri ile,Müslüman olmadıkları halde Müslümanlığı kullandığını sanan MGV ve türevleri ile işbirliği yapıp sonra,diğerlerinin ter temiz Türk,Müslüman ilkelerini kirlettiği gibi,bunlarda ATATÜRK ve DEVRİMCİLİK ilkelelerini kirleteceğini sanmasın...birileri sen nasıl bunları söylüyorsun,korkmuyormusun diyebilir,evet korkmak insani bir duygu değildir,korkmak için bu insanlık düşmanlarıyla gizli açık işbirliği içinde olunması gerekir,ilişkiniz yoksa hiç bir şey yapamazlar,yapmayı denerler ama başaramazlar...KORKMA,SÖNMEZ BU ŞAFAKLARDA YÜZEN AL SANCAK...Diye başlayan İstiklal marşımızda ki,KORKMA sözcüğüyle başlamasının bir anlamı yokmu siz canlarca...diyor,Saygılar sunuyorum.
Bektaş ÇELEBİ
|
|