Orijinalini görmek için tıklayınız : Offf ki Ne offf.
Jiletli işkenceci Onat yakalandı
http://www.milliyet.com.tr/2005/09/16/guncel/resim/gun05.jpg MUSTAFA KURTARAN İstanbul / ANKARA Milliyet
Ankara'da birlikte yaşadığı 17 yaşındaki M.K'ye jiletle işkence yapan Dursun Onat (25), İstanbul Gaziosmanpaşa'da gizlendiği evde yakalandı.
Akrabasının evinde gözaltına alınarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne getirilen Onat, daha sonra Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Bu sırada, hastanede bazı kişiler Onat'a saldırmak istedi. Onat, gazetecilerin "Pişman mısın?" sorusuna "Pişman değilim. Yine yaparım. Eşimin vücudunu başka erkeklere göstermemesi için yaptım" yanıtını verdi.
Bakan Çubukçu ziyaret etti
Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukçu da, boynundan topuklarına, göğüslerinden cinsel organına kadar 28 ayrı yerinde jilet ve kızgın bıçakla işkence gören genç kızı ailesinin evinde ziyaret etti. M.K. için tüm olanakları seferber edeceğini belirten Çubukçu, SHÇEK yetkililerine talimat verdi.
http://www.milliyet.com.tr/2005/09/16/guncel/gun05.html
Söylenecek birşey, yapılacak bir yorum yok sanırsam. Halkımızı cehalete mahkum edenlerin nelere yol açtığını görüyorsunuz herhalde. Üniversiteleri, aydınları, sivil toplum örgütlerini susturanlar, düşman ilan edenler; halkın cehaletinin giderilmesi önündeki en büyük engeldir. Karanlık bir dünya, tabular ve hurafeler içinde bir yaşam.
Tüyler ürpertici buya bu nasil bir mantik adam tam bir psikopatya bu bayan bu adamla nasil evlenmis yazik!!!!!!!!!
Tüyler ürpertici buya bu nasil bir mantik adam tam bir psikopatya bu bayan bu adamla nasil evlenmis yazik!!!!!!!!!
bu kiz bu adamla kacip evlenmis galiba ailesi evlilige karsiymis.
kiz kendi basini kendisi yakmis tam anlamiyla.
tamam adam kesin psikopat onu anladik ama bence bu kadindada bir anormalik var. va cok saf ve aptal yada oda adam gibi biraz deli. yani demek istedigim bu adam bir sabah kalkip delirmemisdir, daha onceden kesin vardi garip garip haraketleri.
bu kadin bu adamla kacip evlenecek kadar seviyosa onun karakterini biraz bilmesi lazim degilmi. neye guvenip butur bir deliyle evlenmis. ikiside bence cok duzensiz insanlar.
yinede kiza olanlara cok uzuldum. gencecik yasda hayati kararmis resmem :(
TheGodfather 24.10.2005, 09:17 :3D_NG (5)
Gerçi fazla yazamayacağım derslikten yazıyorum herneyse..
Evliliklerinin daha 1.ayında kocası tarafından dövülüp hastanelik edilen gencecik kızlarda gördük biz..Bilmiyorum belkide bu hanımefendide zorla evlendirilmiştir..Veya bu sapığa aşık olmuştur cahilliği onu yanıltmış ve kaçmıştır..Her durumdada olay tüyler ürpertici..Aileler genç yaştaki kızlarına sahip çıkmazsa olacağı bu zaten..Özellikle 20 yaşına kadar kızlar mantıklarıyla değil duygularıyla hareket ediyorlar.(Tabi istisnalar olabilir)
Evlilik oyuncak değildir..Evlilik evcilik oyunuda değildir.Bu gibi sapık adamlar kızla evlenene kadar dünyanın en uysal kişileri olurlar görünüşte...Ama arada bir ağzından kaçırdıkları cümleler kendini iyicene ele verebilir..Tabi karşısındaki uyanık olmak zorunda..Duygularınla hareket edersen işte sonucunada katlanmak zorunda kalabiliyorsun maalesef...
Erkekliğin kitabına sığmayan sapıkça,hoyratça,canice suçlar(karısını döven ki bu sapık dövmekle bırakmamış jiletlemiş) işleyen bu tür soysuzlara yuh olsun..
Yazıklar olsun
amigra0296 06.11.2005, 00:42 Eğitim her şeyin çözümüdür.Kızlarımızı yeterince eğitemediğimiz için ,cahil kalan kız her şeye katlanır ve kendi ayakları üzerinde duramaz.En kısa zaman içinde hayatın içinde kızlarında yer alması lazım.Ekonomik bağımsızlığını kazanan kızlar kendini bu duruma sokmaya izin vermeZ.
slm arkadaslar,
bence bu insanin ruh hali tamamen bozuk...sorulan sorunun karsiliginda belirttigi gibi sahis tamamen kiskanclik kompleksine girmis ve biraz da deliligin rolu de olabilir.tabiki bu normal olan bir insanin ruh hali olamaz.
ya bir de Onat'in esine gelince.bu insan neden hic bir tepki gostermemis?Cunku tv de yayinlanan haberde vucuduna cizilen KALP sekli ve DURSUN ismi o kadar net cizilmiski sanki iskence goren kisi hic hareket etmeden cizmesine seyirci kalmis.diyelimki esini sandalyeye bagladi ve orada bu iskenceyi uyguladi.peki hic mi hareket etme olasiligi yoktu yada ne biliyim herhangi bir darbe olayi?acikcasi ben bu duruma bir anlam veremedim.dehset bir olay...
ya böyle cahil insanlara inanamiyorum ya, tv de linc edilenlere arada sirada aciyorum ama böleleri tam hakediyor....
slm arkadaslar,
bence bu insanin ruh hali tamamen bozuk...sorulan sorunun karsiliginda belirttigi gibi sahis tamamen kiskanclik kompleksine girmis ve biraz da deliligin rolu de olabilir.tabiki bu normal olan bir insanin ruh hali olamaz.
ya bir de Onat'in esine gelince.bu insan neden hic bir tepki gostermemis?Cunku tv de yayinlanan haberde vucuduna cizilen KALP sekli ve DURSUN ismi o kadar net cizilmiski sanki iskence goren kisi hic hareket etmeden cizmesine seyirci kalmis.diyelimki esini sandalyeye bagladi ve orada bu iskenceyi uyguladi.peki hic mi hareket etme olasiligi yoktu yada ne biliyim herhangi bir darbe olayi?acikcasi ben bu duruma bir anlam veremedim.dehset bir olay...
haklisin yah
kadinda bir kur masochist olabilir. adamin zaten sadoist oldugu belli.
yaraLiCeyLan 06.11.2005, 22:10 Korkunc insanlik disi olaylar oluyor hep yazik!
bu kiz bu adamla kacip evlenmis galiba ailesi evlilige karsiymis.
kiz kendi basini kendisi yakmis tam anlamiyla.
çok dogru:)))
Nasilmi evlenmis bunun Adina ne yazikki ask deniyor sevgi deniyor...
yaa gozum birak su aski sevgiyi yaa ne aski ne sevgisi sonucu goruyoruz istee boyle askta sevgide olmaz olsunnn.................canoooooooooooom sen daha asktan mi bahsediyorsun banaa heeeee goruyorsun neler oluyorrrr..........
özgüreren 08.11.2005, 00:15 insan olmaz bunu yapan zaten sapık ruhlu olsa gerek lanet herif
yaa gozum birak su aski sevgiyi yaa ne aski ne sevgisi sonucu goruyoruz istee boyle askta sevgide olmaz olsunnn.................canoooooooooooom sen daha asktan mi bahsediyorsun banaa heeeee goruyorsun neler oluyorrrr..........
Haha canooooooooom adamlar böyle anliyorlar asktan ondan bahsetiyorum onlar icin bu ask, sevgi:)))) Adam karisini çok seviyor çok sevdigi icinde kiskaniyor ondan dolayida zarar veriyor :)))))
TheGodfather 08.11.2005, 11:27 yaa gozum birak su aski sevgiyi yaa ne aski ne sevgisi sonucu goruyoruz istee boyle askta sevgide olmaz olsunnn.................canoooooooooooom sen daha asktan mi bahsediyorsun banaa heeeee goruyorsun neler oluyorrrr..........
Gözlerime inanamıyorum ya sizin bahsettiğiniz aşk...ancak ve ancak Timsahin avını yerken akıttığı gözyaşıdır :)))
Hiç gerçek aşk gerçek sevgi içine sindirebilirmi bu zülmü..Yanlış çok yanlış..Şartlandırmısssınız kendinizi aşk=hiç bir şey...Sevgi,sevmek çok güzel bir şeydir..Aşk bilidğimiz layloy lom çıktım evlendim cinsinden değildir..
Bu yazdığım Eda'nın yorumunada bir cevap olsun bari :)))
Bu olayı yaptıran sevgi, kıskançlık değildir,,,Aksine bunu yaptıran yobazlık,sapıklık geri zekalılılk ve ahlaksızlıktır...Bu arada bu genç kızın bu sapıkla evlenmesi pek şüpheli gibi geldi bana. Bu sapık.acaba tecavüz etmiş olamaz mı bu genç kıza evlenmeden önce..Yani sırf bu ahlaksızı sevdiği için evlenmiş olabileceğini pek düşünemiyorum açıkçası...:3D_NG (7)
Hadi öyleyse aşksız ve sevgisiz bir dünya ya merhaba. :)))..Sevmeden evlenilemiyeceğine göre elbette çürük elma çıkacaktır...
ben hangi asktan bahsediyorum can zaten aska inanmiyorum ki siz nedne bahsediyorsunuzz bu adamda karisna bie aski sevgisi olsun yapmaz zatenn adam piskopat ondan yapmiss.... sizin bahsettiginiz isee nee karisi adamin boylee oldugunu bilsee zaten evlenmezdii kim isterkii boylee bir hayatii siz istermisinizzz..... bide cok sacma bir yorum gitrmisinizzzz........canoooooooooom kiskanclik bilee olsaa bu okuzlukturr yaniiiiiiiii adam tam bir gerizekali oldugu icin anliyormusuun................ ask yada sevgiden degillllll boyle bir kavram mi vardaaa yaniiii :(((
TheGodfather 09.11.2005, 11:53 Ben elbette böyle bir hayatı istemem sevgili sıla cano.Seni çok iyi anlıyorum konu aşkın varlığı yada yokluğu değil zaten..Aşk bir akım,bir din değilki ben ona inanıyım..Size karşı kırıcı olduysam özür dilerim fakat yukarıdaki saçma bir yorum demiş olduğunuz kısıma daha dikkat etmenizi rica ediyorum...Lütfen birbirimizi kırıcı sözler söylemeyelim...
saygılar sunarım
Ben elbette böyle bir hayatı istemem sevgili sıla cano.Seni çok iyi anlıyorum konu aşkın varlığı yada yokluğu değil zaten..Aşk bir akım,bir din değilki ben ona inanıyım..Size karşı kırıcı olduysam özür dilerim fakat yukarıdaki saçma bir yorum demiş olduğunuz kısıma daha dikkat etmenizi rica ediyorum...Lütfen birbirimizi kırıcı sözler söylemeyelim...
saygılar sunarım
hayir can yanlis anlamayinnn benim kastedigimm su tecavuz olayii eger boyle bir ihtimal bile olsaa boylee piskopat bir adamla bile yasamayi gerektirmezz........ hele bide igrenc biri olduguu biliniyorsaa anliyormusunuzz zaten teczvuzu yapanlarda hayvan oldugu bilindigi icinn boyle bir ihtimal olsa bilee yasnamz yani onlaa yada evlennilmiezz bunu kimse yapmaz zatenn bu cok sacmalik olur istee kastedigim sacmalik bu... birde kirilmadim ben kusura bakmaiyin ben biraz sert yazarimm bu benim dogamda varr soryyyy....
TheGodfather 10.11.2005, 10:50 hayir can yanlis anlamayinnn benim kastedigimm su tecavuz olayii eger boyle bir ihtimal bile olsaa boylee piskopat bir adamla bile yasamayi gerektirmezz........ hele bide igrenc biri olduguu biliniyorsaa anliyormusunuzz zaten teczvuzu yapanlarda hayvan oldugu bilindigi icinn boyle bir ihtimal olsa bilee yasnamz yani onlaa yada evlennilmiezz bunu kimse yapmaz zatenn bu cok sacmalik olur istee kastedigim sacmalik bu... birde kirilmadim ben kusura bakmaiyin ben biraz sert yazarimm bu benim dogamda varr soryyyy....
Aslında dün ben baya asabiydim saçma bir yorum deyişiniz aslında kırıcı bir söz değildi ama alındım işte. :( O halde sorun kalmadı...Şu tecavüz olayına gelirsek...Bakın sıla can Anadoluda hala maalesef tecavüze uğrayan kız(her yerinde değil tabiki özelllikle doğuda) o....pu olarak görülüyor...Erkek ne yaprsa yeridir deyip suç kızda oluyor...Tecavüze uğrayan kız kimseyle evlenemiyor...Tecavüz eden piskopat ve sapıkta eğer az da olsa vicdanı varsa kızla evleniyor...Kız tarafı zaten kızı haksız buluyor..Evlatlıktan bile reddediyor....Bu durumda kızın o sapıkla evlenmekten başka çaresi kalmıyor...Ben sadece bu evliliğin bu yolla gerçekleşmiş olabilceğini düşündüm bu sadece bir tahmin..Gerçke olmayabilir tabiki..Seni incitttiysem I'm so sorry :)))
bu konuda halki olabilirsinizz ama ne olursa olsun sonuctaa bu birrr adiliktirrrrrr,, igrenclik hatta serefsizliktir yani.................................
ya arkaaşlar neyi tartışıyoruz şerefsiz pisikopatın biri çıkmış jiletle onu bunu yapmışşşş...
17 yaşında bir kız
ne bekleyebilirsiniz ki bu kızdan akıl mantık daha oturmamış herşeyiyle bir karış havada
karşısındaki erkek pisokopat galiba kızıda sevmiş tamam işte adam kendince haklı ve zaten pişmanda değişlmiş şerefsiz.....
kızda masum demiyorum ..
|