Orijinalini görmek için tıklayınız : Kadın neden 'evet' der
zeynel_can 06.07.2006, 22:45 kadınların neye göre baştan çıktıklarını anlamak, verdikleri cevaplara bakınca daha da karmaşık bir hal alıyor. Mesela kimisi erkeğin zekasını beğendiği için baştan çıkıyor, kimi esprili olduğundan.
Yapılan araştırmalar ise, kadının "evet" deme nedenlerini birkaç maddede sınırlıyor sızler nedıyorsunuz.
Esprili kişiliği beni etkilediği için.
Onu arzuladığım için.
Sesi çok seksi ve heyecan verici olduğu için.
Yakınlık ve şefkat özlemi çektiğim için.
Onu sevdiğimi göstermek istediğim için.
Zeki olduğu için.
Bir Zeynep 06.07.2006, 22:46 kadýnlarýn neye göre baþtan çýktýklarýný anlamak, verdikleri cevaplara bakýnca daha da karmaþýk bir hal alýyor. Mesela kimisi erkeðin zekasýný beðendiði için baþtan çýkýyor, kimi esprili olduðundan.
Yapýlan araþtýrmalar ise, kadýnýn "evet" deme nedenlerini birkaç maddede sýnýrlýyor sýzler nedýyorsunuz.
Esprili kiþiliði beni etkilediði için.
Onu arzuladýðým için.
Sesi çok seksi ve heyecan verici olduðu için.
Yakýnlýk ve þefkat özlemi çektiðim için.
Onu sevdiðimi göstermek istediðim için.
Zeki olduðu için.barbaris can, anket olmamis.. heheh bende bi türlü becerememistim, ücüncü deneyisimde yapabildimdi anca.. Kolay gelsin. Üstelik konuyu iki kez acmissinnnnn!!!
zeynel_can 07.07.2006, 10:57 barbaris can, anket olmamis.. heheh bende bi türlü becerememistim, ücüncü deneyisimde yapabildimdi anca.. Kolay gelsin. Üstelik konuyu iki kez acmissinnnnn!!!
biiyorum yanlıs olduu
yanlıs yere acmısımhttp://www.aleviforum.com/showthread.php?t=14072 ama duzeltımm
açıkçası bence kadınların neden evet dediği kesinlikle bir kaçşeyle sınırlandırırlamaz bazısı yakışıklı bazısı zeki bazısı espirili bazısı ....... gider yani bu sınırlı değildir ama hepsinin ortak bildikleri tek şey güven verecek bir sevgili eş vb. sevebilecekleri ve sevilebilecekleri biri ok tabi bu bile kişiden kişiye değişir
...yani bu sınırlı değildir ama hepsinin ortak bildikleri tek şey güven verecek bir sevgili eş vb.
bu yazdiginiz her seyi acikliyor, tesekürler sayin ezo-24
Serkan_Devrim 07.07.2006, 12:45 kadın erkeğin değişeceğini umduğu için evet der.:yamukgul: ama erkek hiç değişmez. aynı odunlukta kalır. :p :yamukgul:
kadın neden evet der
umudu varolduğu için
belki değişicek
belki iyi olacak
düzelicek
diye umut dolu olduğu için evet der bencedeeee..
ama aliininde dediği gibi o umutlar boşa çıkar erkek hiç değişmez
reyhan22 07.07.2006, 12:59 kadınlar neden evet derler bilmem bence hemcinslerim kolay kolay evet demiyorlar ama ben herhalde gözlerinde ışık gördügüm kişiye evet derdim.....
karsılıklı sevgı ve saygı olursa tabı en önemlısı güven olursa evet
tum evet dıyenlere
kızılcan 07.07.2006, 13:59 bir alevi forumda alevilik isminin oldugu bir yere s...kelimesinin geçmesi kültürüme hakarettir aşağlamadır milyonlarça üyen ola bilir açtıgın forumda ama eger alevilik kelimesinin isminin geçtigi yerde s... kelimesinin geçmesinin kültürüne aşaglamak oldugunu bilmiyorsunsa milyonlarça üyende olsa alevilik için tek bir kişi kazanmamışsın demektir burda ana bacılarımız var burası bir aile ortamı ve alevilige hizmet misyonu olan bir forum nasıl ailemizde anne babacımla bacılarımızla yan yanaken aile içinde herşeyi konuşamıyoruzda burdada bir aile ortamı var ve en önemlisi alevilik ismi kelimesi geçiyor bir alevi forumu yani öyle cinsel içerikli kelimeler kullanılmamalı bir sünnü sitesinde yada dinayetin sitesinde böyle cinsel içerikli kelimeler kullanırmı hayır
ayrıca bir yozlaşma araçı olan chatın ne işi var burda chat forumun alevilige hizmet misyonuna en büyük darbeyi vurur bir yozlaşma araçıdır en büyük sakınsacıda şudur canlar çogu üye chat yapmak için üye olur chat yapmak için milyonlarça üyen olsa ne yazar alevilik için bir kişi kazanamamış alevilige hiç hizmet etmemiş olursun chatın en büyük sakıncası şudur chat forumun asıl misyonu olan aleviligin tartışıldıgı alevilikle ilgili çok önemli sorunların konuşuldugu tartışıldıgı konulara ilgiyi azaltır o konuları yeterince takip edemez ordaki tartışmalara katılıp faydalı fikir alış verişi içinde olamazsın
sayın site yöneticileri binlerce üyeniz olması hiç önemli degil önemli olan alevilik için ne hzmet yaptıgınızdır size söyle bir örenek vereyim bir duvar afişinde alevilik yazıyor yazının yanındada s... yazıyor bu nedir aleviligi aşaglamaktır bunu gördümü ne yapar aleviler kıyameti koparır bu sitede alevi forum aleviligin ismi geçiyor s.. ve cinsel içerikli kelimelerin kullanılmasına asla izin vermeyin kültürümüze hakaret olur umarım eleştiriye açık canlarsınız bunlar eleştiride degil kültürümün iyiligi içindir alevilige canım feda birisi çıkıp gelsin yarın gel alevilgin bekası için agır bedel ödeyerekten birşeyler yapmamız desin hemen koşarak giderim alevilik sözle degil yürekten his edilir saygılarımla
Sayin Kizilcan,
Arkadas bir konu açmak istemis yanlis dogru. Ama yanlis bölume açmis alevilikle alakasiz.
Sizin tepkinizi anliyamadim bana göre her konu konusulmali ama sevyeli bir sekilde asiriya kaçmadan..
saygilar
ezo
Not: konu dogru bölume ve anket haline getirilmistir..
Serkan_Devrim 07.07.2006, 14:21 bir alevi forumda alevilik isminin oldugu bir yere s...kelimesinin geçmesi kültürüme hakarettir aşağlamadır milyonlarça üyen ola bilir açtıgın forumda ama eger alevilik kelimesinin isminin geçtigi yerde s... kelimesinin geçmesinin kültürüne aşaglamak oldugunu bilmiyorsunsa milyonlarça üyende olsa alevilik için tek bir kişi kazanmamışsın demektir burda ana bacılarımız var burası bir aile ortamı ve alevilige hizmet misyonu olan bir forum nasıl ailemizde anne babacımla bacılarımızla yan yanaken aile içinde herşeyi konuşamıyoruzda burdada bir aile ortamı var ve en önemlisi alevilik ismi kelimesi geçiyor bir alevi forumu yani öyle cinsel içerikli kelimeler kullanılmamalı bir sünnü sitesinde yada dinayetin sitesinde böyle cinsel içerikli kelimeler kullanırmı hayır
ayrıca bir yozlaşma araçı olan chatın ne işi var burda chat forumun alevilige hizmet misyonuna en büyük darbeyi vurur bir yozlaşma araçıdır en büyük sakınsacıda şudur canlar çogu üye chat yapmak için üye olur chat yapmak için milyonlarça üyen olsa ne yazar alevilik için bir kişi kazanamamış alevilige hiç hizmet etmemiş olursun chatın en büyük sakıncası şudur chat forumun asıl misyonu olan aleviligin tartışıldıgı alevilikle ilgili çok önemli sorunların konuşuldugu tartışıldıgı konulara ilgiyi azaltır o konuları yeterince takip edemez ordaki tartışmalara katılıp faydalı fikir alış verişi içinde olamazsın
sayın site yöneticileri binlerce üyeniz olması hiç önemli degil önemli olan alevilik için ne hzmet yaptıgınızdır size söyle bir örenek vereyim bir duvar afişinde alevilik yazıyor yazının yanındada s... yazıyor bu nedir aleviligi aşaglamaktır bunu gördümü ne yapar aleviler kıyameti koparır bu sitede alevi forum aleviligin ismi geçiyor s.. ve cinsel içerikli kelimelerin kullanılmasına asla izin vermeyin kültürümüze hakaret olur umarım eleştiriye açık canlarsınız bunlar eleştiride degil kültürümün iyiligi içindir alevilige canım feda birisi çıkıp gelsin yarın gel alevilgin bekası için agır bedel ödeyerekten birşeyler yapmamız desin hemen koşarak giderim alevilik sözle degil yürekten his edilir saygılarımlakonu genel bölümde açılmıştır. alevilikle ilgisi yoktur. ayrıca bahsi geçen kelimenin kullanılışında her hangi bir art niyet göremedim. bu sebeple sorun yok. sizin kültürünüz bizimde kültürümüzdür. korkmayın. sizin kadar kültürümüze duyarlıyız.
saygılar
Sevgi Erkan 07.07.2006, 15:59 kadınların neye göre baştan çıktıklarını anlamak, verdikleri cevaplara bakınca daha da karmaşık bir hal alıyor. Mesela kimisi erkeğin zekasını beğendiği için baştan çıkıyor, kimi esprili olduğundan.
Yapılan araştırmalar ise, kadının "evet" deme nedenlerini birkaç maddede sınırlıyor sızler nedıyorsunuz.
Esprili kişiliği beni etkilediği için.
Onu arzuladığım için.
Sesi çok seksi ve heyecan verici olduğu için.
Yakınlık ve şefkat özlemi çektiğim için.
Zeki olduğu için.
Bu araştırmayı kimler yapmış Barbaris.
Ben şıkların çoğuna tek başına katılamadım.
Bence insan önce ne istediğini,ne aradığını belirler.
sonra sevgi,aşk,dostluk,güven,anlayış,beğeni,dünya görüşü vs.
galiba ben çok şey aramışım.neyse ki buldum da.anketin hayırlı olsun.
saygılar.
zeynel_can 07.07.2006, 20:42 bukadar tepkı alacgımı tahmın etmemıstım bir artniyet aramayın anketi genel boleme actım ama bazı arkadaslar yanlıs anladı neyse sorundegıl bana yardımcı olur sanız anketi kapamak istıyorum nasıl katılacagını beceremedım:)
bukadar tepkı alacgımı tahmın etmemıstım bir artniyet aramayın anketi genel boleme actım ama bazı arkadaslar yanlıs anladı neyse sorundegıl bana yardımcı olur sanız anketi kapamak istıyorum nasıl katılacagını beceremedım:)
Siz kapatamazsiniz konuyu... ikinciside kapatmaniz icin bir neden yok bence...
saygilar
ezo
izmirksk 07.07.2006, 20:59 şu kısım ilginç..
bu cümle eğer kadın seviyorsa kabul etme refleksidir..nedeni değil..yani kadın ,erkekte bir şeyden hoşlanır ,karşısındaki erkek tanışma yada ciddi niyetle teklif edince kadında sevdiğini göstermek için evet der..
yani bu diğerlerine göre bir nedenden ziyade fırsat gibi birşey oluyor..bence diğer cevaplarla paralel değil..farklı bir niyet var bunda..
tşkler can uğur bunun aslında böyle olduğunu herkes bilirde kmse kolay kolay kabullenmez
fazla kisi katilmamis, sonucunu merak ettim gercekten :D
Son Yaprağıydı 07.07.2006, 23:44 kadın erkeğin değişeceğini umduğu için evet der.:yamukgul: ama erkek hiç değişmez. aynı odunlukta kalır. :p :yamukgul:
eheheh güzeldi serkan:p :D
gözdecst 08.07.2006, 00:15 SAYIN KIZILCAN
yazını okudum bi yorum yazmadım ama ondan sonra başka bi forumu okudum ve orda bi şey dikkatimi çekti 'yav burda herkes alevimi' diyen bi arkadaşa yazılmış olan cevaplarda bi arkadaşta 'Ancak en ilginci yehova şahidi 2-3 kişiyle sohbet imkanı bulmam daha önce sadece dinler listesinde gördüğüm bu inancı daha iyi tanıyabildim ' demiş yani gördüğün gibi chat yapmanın bu sitede bi sakıncası yok sakıncadan yanı sıra bi insanda olsa ona birşeyler katmış bence gzüel olan yön bu . ayrıca bazı kelimelerin kullanımından yakınmışsın başka din sitelerinde varmı hayır demişsin, yanlız başka din sitelerinde aleviler ve sünniler şuan içinde bulunduğun ortamdaki gibi fikir alışverişinde bulunabiliyor mu? hayır , insanlar kendi mezhepleriyle ilgili gerçekleri tartışabiliyorumu?hayır... buda böyle uzar gider.bzi onlardan farklı kılan bu zaten yani başka kelimeleri kullanmak değil bunu kullanırken taşınan amaç.önemli olanda bu amaç arkadaşım. sevgiler
zeynel_can 08.07.2006, 12:22 Siz kapatamazsiniz konuyu... ikinciside kapatmaniz icin bir neden yok bence...
saygilar
ezo
ben yine de kapatılması nı istıyorum anketı kapamaya yetkınız var sanırım yaptıgım anket amacı dışına cıktı arkadaslar yanlıs anlıyor ben rahatsız oluyorum
saygılar
baris
Bir Zeynep 08.07.2006, 13:53 sesi sksii oldugu icin mi? ahahah bunun icin evet diyen kadin/kiz cok aptal olmasi gerek, ay hayatta dikkat etmedigim bisey, aman allahim buda ne? ahahhaha... Benim evet diyecegim Erkegin bana karsi sevgiden daha fazla saygi göstermesi lazim. Sevgi bi zamanlar bite bilir ama sayginin asla bitmemesi lazim. Sevgi bittiginde sagi yine insani beraber tutturur, sevgin bitmis olsa bile karsindaki insana SAYGIDAN dolayi onu üzemezsin, ona hkaret edip, onu aldatamazsin. Saygi olmadigi yerde sevgide olamaz.. Evet diyecegim erkek bana saygi gösterirse, ben ona onmislisini geri veririm. Bana bi güler yüz hediye ederse, ben ona on mislisini geri veririm, sanirim hatta yüz katini, bin katini, milyon katini.. Evet diyecegim erkek özüne bagli olmasi gerek, insan gibi insan olmasi gerek. Onun sayeinde kendim daha da iyi bir insan olabilecegime sebep olup, bir örnegim olmasi gerek. Onunla beraber dogrulari daha da kolay görmeme, benim gözümün görmedigi onun gözlerinle görmem gerek.. .. Baska bisey istemiyorum. Seksii ses de neymis??
Saygilarimla..
Serkan_Devrim 08.07.2006, 13:59 anket, konuyu açanın isteği üzerine kapatılmıştır.
|