rizagulmez
07.07.2006, 14:56
hey tokat artovalı yokmu
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Tokat / Artova rizagulmez 07.07.2006, 14:56 hey tokat artovalı yokmu n_havin 10.07.2006, 22:23 slm ben artovalıyım sen artovanın hangi köyündensin bebekderesini bilir misin hagat 25.07.2006, 20:32 merhaba canlar ben de artova evlideresi ndenim.Havin can, geçen sizin koydeydim zaten barajın fotosunu koymuşsun kenara.BAraj buyuk avantaj sizin koy için...Bi de Rıza can sen hangi koydensin? muharrem karaca 05.08.2006, 03:49 Selam can, ben turhallıyım ama annem Artova'nın Sivri köyünden. azır 09.08.2006, 01:18 slm bende tokat dodurga köyündenim eşim evlidere köyünden aynı zamanda benim kaman karaoluk sivri köylerindende akrabalarım var sayılır ama ben bilmiyorum ben tokatta oturuyorum sizler? n_havin 10.08.2006, 19:52 merhaba canlar bizim oraları bilenleri burada görmek ne güzel...evet baraj bize ve yakın çevremize büyük bi avantaj.... rizagulmez 11.08.2006, 22:40 arkadaslar benım annem artova aktaş köyünden babamda gazipınar köyünden bebekderesindede halam var dodurgayı felan bilirim hagat 12.08.2006, 19:03 Azır can,eşinizin onceki soyadı neydi acaba?Bi de dodurga ne tarafa duşuyodu,komşu koyleri nerelerdi oranın?BEn evlidereliyim. azır 17.08.2006, 00:50 hagat kardeş eşimin önceki soy adı güleryüz benim kayın pederimin adı mustafa güleryüz ama peder beye genelde kasım hoca derler kendisi turhalda ikamet ediyor bizim köy tokattan çamlıbele gelip sağa dönünce yeşilyurt tarafına doğru yani behrem arap köyü avşarağzı köyünden sonra bizim köy geliyor en yakın bize sivri köyü geliyor Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) hagat can sizin adınız soy adınız nedir benimkisi rıza fındık Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) n havin can bizim arkadaş var bebek deresinden adı duran süder tanırmısın kendisini Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) muharem can seninle köyümüz yakın biyorsun sen nerede oturuyorsun hagat 19.08.2006, 21:19 Azır can,kasım hocayı hiç gormedim ama adını çok duydum.Kendisinin yegenlerinin koydeki evleri bizimle duvar duvara,YAni kardeşi Osman'ın oğulları.Eşi de dodurgalıymış,tahminlerime gore siz de hastanede çalışıyorsunuz.Benim soyadım AĞAT,Musagil derler bize. azır 26.08.2006, 22:04 hagat sen sarı gazidemi oturuyorsun sen sami güleryüzü tanıyormusun aynı mahallademi duruyorsunuz benim evlidere köyünde sefer ve ağgül güleryüz bacanağim ağgül baldızım olur onları bilirsin sanırım ağgül baldızımın en küçük kardeşi benim eşim olur hagat 28.08.2006, 21:34 Evet aynı mahalledeyiz,aynı sokak sayılır,sarıgazide. muharrem karaca 21.09.2006, 00:46 ben şu an İstanbulda oturuyorum. Ama Turhalda yıllardır kaldım. Kasım hoca ismi pek yabancı gelmedi ama şimdi çıkaramadım. Yavşanlık'ı bilirmisin? kazimbabacan@at 21.09.2006, 02:11 canlar bende tokatlıyım artova bebekderesinden kazimbabacan@at 22.09.2006, 01:18 hey tokat artovalı yokmu ARTOVANIN HANGİ KÖYÜNDENSİN diablo21 23.09.2006, 17:15 SLM ARKADASLAR BEN TOKAT SİVRİ KÖYÜNDENİM.Ayrıca bir cok arkadas sivrili dodurgalı bebekdereli gazipınarlı tanısmayı cok ısterım sızlerle.3 senedır memlekete gidemedim cok özledim memleketimi. İnsan Ölünce Unutulmaz. UNUTULUNCA Ölür...:cool: :cool: :cool: fehat60 23.09.2006, 21:25 slm ben zileliyim ama koyumuz yakın artovaya belkı bılırsınız kurucay koyunu azır 25.09.2006, 01:41 evet yavşanlığı bilirim fotğrafcı cemal var belediye sitesinde dükkanı var evide yavşanlıkta kavaklıkların altındada haydar erdoğan varıdı benim teyzemim eşi oluyor evi rayların altında kavaklığın köşesinde oluyor bazı akrabalarımda var yavşanda ve ray mahallesinde ve yeni şehirde Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) kazım & diablo ve fehat kardeşler hoş geldiniz hepiniz diablo21 28.09.2006, 13:45 azır can saolasın. benımde teyzemler yavsanlıkda oturuyolar.soyadları guler tanıyanınız varmı? Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) canlar bende tokatlıyım artova bebekderesinden Kazım kardesım soyadın babacanmı? Mustafa kemal de bır cok babacan soyadlı akrabalarım var.Yılmaz babacan Zeki babacan tanıyormusun? İnsan Ölünce Unutulmaz. UNUTULUNCA Ölür...:taz: :gun_banda :taz: kazimbabacan@at 02.10.2006, 01:22 kardeşim ben dediğin şahısları tanımıyorum senin dediğin kişiler hangi köyden sergin60 02.10.2006, 14:17 hey tokat artovalı yokmu kardeş artovalı yokmu diyorsun artova gümüşyurt köyünden im. köyde oturuyorum ticaretle ugraşıyorum ismim SÜLEYMAN ERGİN silopya 06.10.2006, 15:06 ben artova yağmur köylüyüm herkese selam yeni üye oldum ısınacam sanırım bu siteye hadi hayırlısı diyelim poyraz60 09.10.2006, 00:51 selam canlar bend e artovalıyım yağmur köyünden sizleri burda gormekden buyuk sevinç duydum herkese bolbol sevgiller Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) silopya sen yağmur köyünden kımlerdensın ben özüpeklerdenım muharrem özüpek seninle tanışmak isterım mümkünse poyraz606_60@hotmail.com kayıt edersen sevınırırm poyraz60 14.10.2006, 11:52 hey tokat artovalı yokmu selam arakadaşım ben artovalıyım yağmur koyunden azır 09.11.2006, 21:16 artık kimse girmiyormu acaba hiç kimse yazışmıyor aslında bu sayfalar 3 de kalmazdı yeni katılan arkadaşlarda oldu ama sayfa yürümüyor hepinize saygılar çiğerparem 09.11.2006, 22:44 tuzla köyünden kirvelerimiz var... silopya 10.11.2006, 13:51 burda yazılan çoğu köyü biliyorum. yağmur köylüyüm, annem herisli, tuzlada, sivride, gunduzda, göçenlide, dodurgada, fecirgende, karaolukta, ... çok akraba tanıdık var. yağmurköyünde salihbağın sadığın heriste ağüsüyünün torunuyum:-)) lakaplar çok ilginç demi daha çokları var bilen bilir:-))) azır 13.11.2006, 02:11 aranızda tokatta oturanlar varmı acaba birgün görüşüp tanışsak daha iyi olmazmı başka şehirdede oturn arkadaşlarda birbirlerini görebilirler sonuçda dimi yani ben tokatta ikamet ediyorum dev hatanesinde şirkette çalışıyorum en azından insanlar birbirine ihtiyaç duya biliyor maddi olmasada manevi olarak birbirimize yadımımız olabilir diablo21 14.11.2006, 20:45 burda yazılan çoğu köyü biliyorum. yağmur köylüyüm, annem herisli, tuzlada, sivride, gunduzda, göçenlide, dodurgada, fecirgende, karaolukta, ... çok akraba tanıdık var. yağmurköyünde salihbağın sadığın heriste ağüsüyünün torunuyum:-)) lakaplar çok ilginç demi daha çokları var bilen bilir:-))) bende sivriliyim belkide senınle tanısmısızdır.o koylerde benımde cok akrabam var.o lakaplar daha hiç bisey cok var ya bazılarını ne sen sor nede ben soylım :) ben sahrayıcedıt erenkoy de oturuyorum sen nerde oturuyosun? kendınıze ıyı bakın canlar. silopya 15.11.2006, 14:04 murat vardı feride onlar benim kuzenim olur. şimdi izmirdler sanırım. evleri köyün üstündeydi 1-2 kez geldim köye. ben tokatta oturuyorum silopya 15.11.2006, 14:05 bende sivriliyim belkide senınle tanısmısızdır.o koylerde benımde cok akrabam var.o lakaplar daha hiç bisey cok var ya bazılarını ne sen sor nede ben soylım :) ben sahrayıcedıt erenkoy de oturuyorum sen nerde oturuyosun? kendınıze ıyı bakın canlar. murat vardı feride onlar benim kuzenim olur. şimdi izmirdler sanırım. evleri köyün üstündeydi 1-2 kez geldim köye. ben tokatta oturuyorum barkeles 15.11.2006, 18:56 burda yazılan çoğu köyü biliyorum. yağmur köylüyüm, annem herisli, tuzlada, sivride, gunduzda, göçenlide, dodurgada, fecirgende, karaolukta, ... çok akraba tanıdık var. yağmurköyünde salihbağın sadığın heriste ağüsüyünün torunuyum:-)) lakaplar çok ilginç demi daha çokları var bilen bilir:-))) aaaa kardeş akrabayiz biz... İsmim Barış ben çakır dursunun torunuyum. pınarın hemen üstündeki ev bizim evdi.. Bu arada Yılmaz Gül senin amcan İsminazda halan oluyor öyle değilmi... Birde sen çorumdamı oturuyodun? bunlar doğruysa ben seni iyi tanıyorum, hafızanı zorlarsan sende hatırlarsın. bizde yazları turhaldan geliyorduk. servet dayımın çocukları elif, barış ve özgür ile siz ve biz toplanır buluşurduk... barkeles 16.11.2006, 16:22 kardeş artovalı yokmu diyorsun artova gümüşyurt köyünden im. köyde oturuyorum ticaretle ugraşıyorum ismim SÜLEYMAN ERGİN sen ibolunun oğlumusun? barkeles 16.11.2006, 16:27 selam canlar bend e artovalıyım yağmur köyünden sizleri burda gormekden buyuk sevinç duydum herkese bolbol sevgiller silopya sen yağmur köyünden kımlerdensın ben özüpeklerdenım muharrem özüpek seninle tanışmak isterım mümkünse poyraz606_60@hotmail.com kayıt edersen sevınırırm muharrem özüpek, soyisminden çıkaramadım kimlerdensin? ben çakırın dursunun torunuyum. satinin oğlu barış... silopya 20.11.2006, 10:36 aaaa kardeş akrabayiz biz... İsmim Barış ben çakır dursunun torunuyum. pınarın hemen üstündeki ev bizim evdi.. Bu arada Yılmaz Gül senin amcan İsminazda halan oluyor öyle değilmi... Birde sen çorumdamı oturuyodun? bunlar doğruysa ben seni iyi tanıyorum, hafızanı zorlarsan sende hatırlarsın. bizde yazları turhaldan geliyorduk. servet dayımın çocukları elif, barış ve özgür ile siz ve biz toplanır buluşurduk... tamam ya hatırladım, nasıl hatırlamam. ileti attım sana. görüşürüz. ne güzel tekrar görüşmek senle barış :-))) diablo21 20.11.2006, 16:31 murat vardı feride onlar benim kuzenim olur. şimdi izmirdler sanırım. evleri köyün üstündeydi 1-2 kez geldim köye. ben tokatta oturuyorum Murat abi izmirde haklısın onlar benım anne tarafından akrabam oluyolar.yanlıs hatırlamıyosam 4 yada 5 sene once izmir karsıyakaya gıttıler onlar. Bı olay olmustu ondan sonra. diablo21 20.11.2006, 16:36 Burdaki herkesle bı yerden akraba oluyoruz :) o onunla akraba oda baskasıyla ne gusel ya :) silopya 21.11.2006, 15:24 Murat abi izmirde haklısın onlar benım anne tarafından akrabam oluyolar.yanlıs hatırlamıyosam 4 yada 5 sene once izmir karsıyakaya gıttıler onlar. Bı olay olmustu ondan sonra. merhaba ne olayı olmuştu ben birşeyler duymuştum ama tam bilmiyorum. özelden açıklarsan sevinirim.selamlar toutatis 29.11.2006, 03:21 Merhaba arkd.lar bende Tokat Artova Bebekdere köyündenim. diablo21 01.12.2006, 15:18 Merhaba arkd.lar bende Tokat Artova Bebekdere köyündenim. Mustafa Kemal mahallesinde bebek derelı tanıdıklarım var.Hatta bı kız arkadasımda bebekderelıydı yanlıs hatırlamıyosam. toutatis 02.12.2006, 23:34 Özcan ailesinden selamlar iletirsiniz. Belki de akrabalarımdır :) rizagulmez 03.12.2006, 02:37 arkadaslar benim babam gazipınarlı annemde aktas (ayazma) lı bebekdersınde halamlar var eger buralarda oturan varsa tanısabılırız turkudostu 10.12.2006, 20:19 Özcan ailesinden selamlar iletirsiniz. Belki de akrabalarımdır :) slm can sen özcanlardan kimlerdensin benim anne tarafım özcanlardan.... n_havin 23.12.2006, 19:01 Özcan ailesinden selamlar iletirsiniz. Belki de akrabalarımdır :) slm bende bebekderesindenim sen kimlerdensin hasanonur 25.12.2006, 23:02 merhaba ben tokat artova tuzla köyündenim. tuzlalı yokmu ya. herkese selamlar. diablo21 26.12.2006, 11:33 merhaba ben tokat artova tuzla köyündenim. tuzlalı yokmu ya. herkese selamlar. benım yengem tuzlalı ama kımlerden bılmıyorum.kendısı gebzede oturuyo.Sivri köyünü duymussundur belki. hasanonur 26.12.2006, 16:33 benım yengem tuzlalı ama kımlerden bılmıyorum.kendısı gebzede oturuyo.Sivri köyünü duymussundur belki. sivriyi bilirim. daha öncede gittim. tuzladada bayaa bulundum. herkesi tanırım diyebilirim. zaten aile ikametim tokat. selamlar metin60 29.01.2007, 18:15 artova tuzla koyundenim ayazmalıyız 18.02.2007, 14:14 Ben Artova'nın Ayazma köyündenim.Herkesi selamlıyorum.Sağlıcakla kalın. www.ayazma.net Türkü Gözlü Kız 18.02.2007, 18:45 Tüm Artova´li canlara slm, benim Annem de Artova´nin Evlidere köyünden. Tr´ye geldikce ben de geliyorum Evlidere´ye ve Gümüsyurt´a azır 19.02.2007, 01:34 türkü gözlü senin annen in adı nedir acaba ben tanıyormuyum acaba tokatlı_60 19.02.2007, 09:59 selam arkadaşlar ben erhan SÜZER ben tokat artova aktaş köyünden annem eskı adıyla fecirgenlı herkese selamlar TOKATLI Türkü Gözlü Kız 19.02.2007, 11:18 türkü gözlü senin annen in adı nedir acaba ben tanıyormuyum acaba Annemin adi Esengül, sizin soy isminizi ögrenebilir miyim acaba? Annemin tanidigi birileri cikti bu forumda, örnegin: ibolu´nun oglu dedi bir üye icin, o cikti gercekten de. Onunla hic yazismadim ama mesajlari okudum. Siz de mi gümüsyurt, veya evlidere köyündensiniz??? tokatlı_60 20.02.2007, 17:48 merhaba rıza abi ben erhan benim babam da asagı ayazmadan erdal süzer dedemde muharrem süzer tanısabilirmiyiz SEVGİLERLE azır 21.02.2007, 01:17 türkü gözlü ben dodurga köyünden oluyorum tokatta oturuyorum benin eşim evlideresinden kayın pederimin adı mustafa güleryüz (kasım hoca) derler kasım hocanın en küçüğü ile evliyim senin annen kimlerden oluyor eşim soruyordu muhakkak yakınımızdır diyor selamlar Türkü Gözlü Kız 21.02.2007, 09:38 türkü gözlü ben dodurga köyünden oluyorum tokatta oturuyorum benin eşim evlideresinden kayın pederimin adı mustafa güleryüz (kasım hoca) derler kasım hocanın en küçüğü ile evliyim senin annen kimlerden oluyor eşim soruyordu muhakkak yakınımızdır diyor selamlar Annemin adi Esengül, Pamuk´un kizi derlerdi, Annesi de Zöhre. Almanya´da yasiyoruz. Esin taniyosa Annem de muhakkak taniyordur. Ne güzel yaa, ben hemseri ararken akraba bile buldum burda. ´Ben Anneme bi sorayim, sen esine selam söyle :biggrin: tekrar görüsmek üzere Saygilarimla... nusretfr 22.02.2007, 16:21 merhaba arkadaşlar ben de tokat artova bebekdere köyünden nusret işbilir. ankara da oturuyorum. n_havin 23.02.2007, 14:52 merhaba arkadaşlar ben de tokat artova bebekdere köyünden nusret işbilir. ankara da oturuyorum. merhaba nusret aramıza hoşgeldin.. bende bebekdere köyündenim.. nusretfr 23.02.2007, 23:43 merhaba nusret aramıza hoşgeldin.. bende bebekdere köyündenim.. merhaba gerçek adın ne? kimlerdensin? ben köyüme küçük yaşta gitmiştim. hatırlamıyorum. ama güzel olduğunu söylüyorlar... tesekkürler kardeş mesajın için. görüşürüz. n_havin 24.02.2007, 16:52 merhaba gerçek adın ne? kimlerdensin? ben köyüme küçük yaşta gitmiştim. hatırlamıyorum. ama güzel olduğunu söylüyorlar... tesekkürler kardeş mesajın için. görüşürüz. merhaba ben nilgün depeli.. evett köyümüz çok güzel olmuş bende uzun zmandır gitmemiştim.. şuanda ekranda gördüğün resim köyümüze ait..burada bizim köylü bir kardeşimizi daha görmekten bir kez daha memnun oldum.. nusretfr 24.02.2007, 22:34 merhaba ben nilgün depeli.. evett köyümüz çok güzel olmuş bende uzun zmandır gitmemiştim.. şuanda ekranda gördüğün resim köyümüze ait..burada bizim köylü bir kardeşimizi daha görmekten bir kez daha memnun oldum.. yüksel depeli eniştemiz olur. ben de tanıştığıma memnun oldum nilgün. istanbulda çok tokatlı ve akrabamız var. ama hemen hemen çoğunu tanımıyorum. görüşürüz... n_havin 24.02.2007, 22:47 yüksel depeli eniştemiz olur. ben de tanıştığıma memnun oldum nilgün. istanbulda çok tokatlı ve akrabamız var. ama hemen hemen çoğunu tanımıyorum. görüşürüz... yüksel depeli amcam sayılır.. tekrar ankaradan tanıdık çıkmasına sevindim.. görüşmek üzere babamali 24.02.2007, 23:04 slm can artovanın neresindensin... nerde oturuyon... ben de artova bayırlı köyündenim.... k.i.b silopya 02.03.2007, 13:46 slm can artovanın neresindensin... nerde oturuyon... ben de artova bayırlı köyündenim.... k.i.b bayırlıymış heriside bayırlı yaptınya:-))) azır 03.03.2007, 20:46 türkü gözlü sen emine halanın torunuyumuşsunuz sanırım sizinle eşimden dolayı akraba oluyorsunuz buradan babana ve annene bol selamlarımı iletiyorum ellerindende öpöyoruz annene sordunmu benim kayın pederimi hatırlaya bilmişmi mustafa güleryüzü (kasım hoca) ? görüşmek dileğiyle Türkü Gözlü Kız 03.03.2007, 21:40 türkü gözlü sen emine halanın torunuyumuşsunuz sanırım sizinle eşimden dolayı akraba oluyorsunuz buradan babana ve annene bol selamlarımı iletiyorum ellerindende öpöyoruz annene sordunmu benim kayın pederimi hatırlaya bilmişmi mustafa güleryüzü (kasım hoca) ? görüşmek dileğiyle evet abim annem taniyor kasim amcayi. Esinin adi ney? Heyecanlandik bak simdi. Bizden de bol bol selam söyle lütfen esine. Yazin oraya gitmeyi düsünüyor musunuz? Görüsürdük köyde. Evet Emine Halan Ebem oluyor, simdi cok hasta ne yazik ki. Seninle tanistigima da cok sevindim Abim. Kendine iyi bak. Görüsmek dilegiyle. Kalin saglicakla. Esine selamlar saygilar azır 05.03.2007, 03:25 biz senede bir veya iki defa gidiyoruz evlideresine kayın pederim ve kayınlarım turhalda olduğu için turhala sık sık gidiyoruz biz tokatta oturuyoruz devlet hastanesinde çalışıyorum şirkette mesai saatim 15.00 23.00 arası eğer eşimle görüşürseniz msn adresini verip görüşün isterseniz akşamarı bazen interneti açıyor hem babanı anneni abinle tanışmış olursunuz eşimin adı gülten msn adresim (findik1968@hotmail.com) hepinize bol selamlar azır 05.03.2007, 03:28 yazın ne zaman geleceğinizide msn den öğreniriz aynı zamanda inşallah kısmet olursa yazında görüşürüz köyde veya tokata geliyorsanız bu arada eşimle beraber yazınızı okuduk bizimde size selamlarımızı iletiyoruz deniz60 11.03.2007, 19:19 Ben çamlıbelliyim kardeş olurmu toutatis 12.03.2007, 01:39 Merhaba ark.lar. Ben de Tokat/Artova Bebekdere köyündedim :) Slm.lar herkese :) Bir kez daha yazmışım böyle bir mesaj :) Tekrardan slm.lar :) n_havin 12.03.2007, 11:52 Merhaba ark.lar. Ben de Tokat/Artova Bebekdere köyündedim :) Slm.lar herkese :) Bir kez daha yazmışım böyle bir mesaj :) Tekrardan slm.lar :) slm aramıza hoşgeldin.. bende bebekdere köyündenim.. lavender86 14.03.2007, 12:33 slm arkadaşlar bende tokatlıyım.forma yeni üye oldum keşfetmeye çalışıyorum. lavender86 14.03.2007, 12:44 var neden olmasın bende tokat artovalıyım.ama önemli olan insanlık demi :)))))))))))) n_havin 15.03.2007, 17:04 var neden olmasın bende tokat artovalıyım.ama önemli olan insanlık demi :)))))))))))) tabii ki insanlık bu arada aramıza hoşgeldin. umarım forumda güzel vakit geçirirsin.:) :) azır 19.03.2007, 03:28 lavender artovanın hangi köyünden oluyordun ? aynı zamanda aramıza hoş geldin Türkü Gözlü Kız 19.03.2007, 10:15 slm arkadaşlar bende tokatlıyım.forma yeni üye oldum keşfetmeye çalışıyorum. Merhaba canim, sana baska bir topikte yazmistim, buraya da yazayim. Aramiza hosgeldin, sefalar getirdin. Burda cok iyi vakit gecireceginden eminim. iyi forumlar canim ;-) lavender86 26.03.2007, 16:06 VARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:thumbup1: can polat 26.03.2007, 21:00 merhaba ben tokat zile kervansaylıyım bütün alevi ve emekçilere selamlar ayazmalı 28.03.2007, 23:06 Ben Artova Aktaş köyündenim fakat izmirde oturuyorum ve her sene köyümü gezmeye gidiyurum yeni üye oldum ve tüm arkadaşlara selam. hakan60 15.04.2007, 17:32 meraba arkadaşlar ben artovanın doğlacık köyündenim rizagulmez 20.04.2007, 15:52 AYAZMALIYIZ VE AYAZMALI canlar benim annemde ayazmalı sızınle ozelde gorusmek ısterım benım msnım rizagulmez@hotmail.com ekleyin konusalım.... can polat 22.04.2007, 11:19 Selam Zİle Kervansarayli Varmi Kadİrdemİrcİ sevim_87 04.05.2007, 19:00 slm bebekderesınıde bılır mısın? sevim_87 04.05.2007, 19:02 slm can polat sevim_87 04.05.2007, 19:30 slm ben artovanı bebekdere koyundenım sevim_87 04.05.2007, 19:31 slm ben artovanı bebekdere koyundenım merhaba canlar yenı uye oldum ve ınanılmaz acemıyım Türkü Gözlü Kız 04.05.2007, 22:18 merhaba canlar yenı uye oldum ve ınanılmaz acemıyım Aramiza hosgeldin Hemso, sefalar getirdin :wink: Hepimiz senin gibi acemiydik yeni üye oldugumuzda, ama bu tatli heyecanin umarim hic azalmaz canim :biggrin: Bebekderesi bizim köye yakin sanirim, benim annem Artova´nin Gümüsyurt köyünden :biggrin: n_havin 05.05.2007, 23:11 slm ben artovanı bebekdere koyundenım slm sevim aramıza hoşgeldin. :) hasanonur 07.05.2007, 18:42 ya metin60 tuzlalıyım demiş. kimlerdensiniz? bu arada yeni gelenlere hoşgeldiniz. bu bir ayrıcalıktır :) ?!?! eldorado 07.05.2007, 19:13 arkadaşlar benim anlamadığım konu şu formda onlarca tokatlı olan varmı diye topik var...neden hala farklı farklı arkadaşlar aynı konuları açıyor? bence daha değişik konulara yönelsek fena olmaz..iyi akşamlar... Türkü Gözlü Kız 07.05.2007, 20:17 arkadaşlar benim anlamadığım konu şu formda onlarca tokatlı olan varmı diye topik var...neden hala farklı farklı arkadaşlar aynı konuları açıyor? bence daha değişik konulara yönelsek fena olmaz..iyi akşamlar... Haklisin Hemso, ayni olan mesajlarin linkini (bulundugu bölümü/topikleri) Yöneticiye veya modlara bildir istersen:wink: gerekeni yapar sayin Alevimen ve Moderatörler. Yanliz böyle topige yazarak birsey elde edemeyiz :thumbup1: garcia 10.05.2007, 20:46 merhaba arkadaşlar,bende tokat zileliyim,bir konuda bilgisi olan varmı?varsa bana yardımcı olurmusunuz:tokat alevileri içinde ''ramazanda 3 gün oruç tutma'' diye bir geleneği olan,her hangi bir alevi topluluk varmı?bilen varsa bana bilgi vermesini rica ederim,çünkü bende zileliyim ve böyle bir şeye hiç rastlamadım. diablo21 15.05.2007, 16:12 slm arkadaslar bende sivriliyim :) bılırsınız herhalde azır 16.05.2007, 01:18 diablo hos geldin nasılsın bende dodurga köyündenim biliyorsundur köyümüzü yakınız sivriye Türkü Gözlü Kız 16.05.2007, 10:08 Diablo can hosgeldin aramiza, sefalar getirdin. Azir can, yani Riza abim cok misafir perverdir ama nedense bizleri unuttu :34: Üyeligimiz eskiyince unuttu bizleri, acaba yeniden mi üye olsam benimle yine konussun diye :001_tongu Saka saka, cok iyi birisidir Hemsom. Diablo can benim Annem Artova´nin Evlidere köyünden, ama senin köyünü hic duymadim daha önce, nerde kaliyor o? sevim_87 16.05.2007, 15:21 diablo aramıza hosgeldın burası okadar sıcak bı ortam kiemınım guzel vakıt gecırırsın:) lamekan_87 16.05.2007, 15:25 vallahi artovalı sormuşsunuz canlar benim yarım artovalı yarım zilelidir annem artovalı canlar biliyormusunz bilmiyorum ama annem artovanın poyrazalan köyündendir. yağmur köyüne falan yakın diyor annem.... sevim_87 16.05.2007, 17:01 poyrazalnı bılırm orda tanıdıklarım var:(ama yalnıs anlamada pek sevmedım oralıları:( hakan60 18.05.2007, 00:36 poyrazalan bizim köyün hemen üstünde doğlacık köyü yağmur köyü de yanımızda hemen :D can polat 20.08.2007, 21:44 Selam Sevİm Nerelİsİn Ben Tokatliyim .. can polat 20.08.2007, 21:48 http://www.youtube.com/results?search_query=zile+kervansaray............. ..kadir demirci videoları izlerseniz memnun olurum yalnız kadirdemirci yazanlar bakın ..zile kervansaray sevim_87 21.08.2007, 13:51 Selam Sevİm Nerelİsİn Ben Tokatliyim .. evet can bende tokatlıyım.artova bebekdere köylüyüm:thumbup1: Güzelyürek 21.08.2007, 15:13 slm canlar.ben artovanın kunduz köyündenim.dodurgayı da biliyorum akrabalarımız var.annemde tokat çerçi köyünden. tüm tokatlı alevi canlara slm olsun hduman 22.08.2007, 19:39 herkese selamlar; Tokat-Artova- Aktaş(Ayazma) Köyünün Fotograflarinı ariyorum, Elİnde Köyün FotoĞraflari Olan ArkadaŞlardan Yardim İstİyorum.eskİ-yenİ önemlİ DeĞİl. suat 21.09.2007, 22:42 ben artovanın bayırlı köyündenimm ::D diablo21 29.09.2007, 12:15 Kasımda askere gidiyorum arkadaşlar 15 ay aranızda olamıycam hakkınızı helal edın kendınıze cok ıyı bakın. Hemşerilerim daha dogrusu yarısıda akraba oluyo ama bırbırımızı tanımıyoruz :) azır 01.10.2007, 01:41 güle güle git diablo hemserim şimdiden hayırlı teskereler allaha emanet ol suat 01.10.2007, 01:51 slm can artovanın neresindensin... nerde oturuyon... ben de artova bayırlı köyündenim.... k.i.b bende herisliyim:) diablo21 08.11.2007, 15:39 1.deniz er eğitim alay komutanlığı iskenderun / Hatay Adnan60 02.02.2008, 13:02 :sleep1:yaw hiç KİLLİK Lİ FİNEZELİ GÖREMEDİM yoksa biz mi cahil kaldık ya da Oralar ARTOVANIN köyü değil mi ???:shuriken: Adnan60 02.02.2008, 13:08 diablo 21 -------------------------------------------------------------------------------- 1.deniz er eğitim alay komutanlığı iskenderun / Hatay __________________ 4. MUHRİP F.L.T. K.M.D. T.C GEMLİK GEMİSİ MUGLA/AKSAZ ----------------------------------------------------------------- SÜLO Askerliğini yarıladın ağlama yaww bide TUNCELİ olsaydın ne yapardın.Şaka şaka hayırlısı ile git gel kardeşim CNC BÖLÜMÜ SINIF ARKADAŞIN ADNAN diablo21 03.02.2008, 10:24 diablo 21 -------------------------------------------------------------------------------- 1.deniz er eğitim alay komutanlığı iskenderun / Hatay __________________ 4. MUHRİP F.L.T. K.M.D. T.C GEMLİK GEMİSİ MUGLA/AKSAZ ----------------------------------------------------------------- SÜLO Askerliğini yarıladın ağlama yaww bide TUNCELİ olsaydın ne yapardın.Şaka şaka hayırlısı ile git gel kardeşim CNC BÖLÜMÜ SINIF ARKADAŞIN ADNAN eyvallah kardesım benım. ugrasıyorus ısde askerlıkle falan martta seyır var 3 ay İngiltere Portekiz İspanya İtalya Fas Cezayir Casablanca dolasıcaz bakalım ole.dolasıcaz dedıysek gezmıcez savas egıtımı alıcaz ısde.aradada cıkarız lımana takılırız 1 2 gun ısde.herkese selam soyle kardesım benım.su askerlık bı bıtse :D |