Orijinalini görmek için tıklayınız : Muaviye kani tasiyanlara lanet olsun

Ezo
18.09.2005, 14:11
Sevgili Vahab GÜNGORUN BIR KONUYA YAZDIGI MAKALEYI YERLESTIRIYORUM okudugunuzda zaten anlarsiniz neden ve kime yazdigini konuyu.........

Sevgili Dedem,

Biz bu tür yalanlara / saldirilara alisigiz. Bize öyle saldirilar yapildi ki; "ben insanim" diyen herkes çileden çikar.

Ama, olsun !..

Bu tür karalamalar / saldirilar bizim hakli oldugumuzun ve gücümüzün; karsimizdakilerin ise aczinin sonucudur.
Bizlerle basa çikamayanlar, bizleri yildiramayanlar / korkutamayanlar elbetteki bu tür yollara basvuracaklar.

Ben artik böyle zavallilara gülüp, geçiyorum.

Bizim aslimiz belli, neslimiz belli, Yolumuz belli, Pirimiz belli...
Tarihimiz ortada.

Biz Sah-i Merdan'in Yol ve bel evlatlariyiz.
Imam Hüseyin'in çocuklariyiz.

Ya, bize saldiranlar kimler ?????
Ebu Süfyan tohumlari, Muaviye veletleri...

Biz, Yolumuzu askla, sevgiyle seçtik.

Biz, "Ben Pirimi Hak bilirim" diyen delileriz.

Essegi çayira salali 750 yil oldu.
Birakalim otlanip, dursunlar !...

Manyaklar ne derlerse desinler !
Sen canini sikma.

Aski Niyazlarimla...

Vahap Güngör

salman
18.09.2005, 15:08
şimdi buradaki kasıt ne muaviyeyle aynı düşüncede olanlarmı yoksa muaviyenin soyundan gelenlermi eğer muaviyenin soyundan gelenlerse buna biz karışamayız çünkü hepimizi allah yarattı hangimizin hangi milletden olacağına o karar verdi biz buna bir şey yapamayız

Alevimen
18.09.2005, 15:13
Benim anlayabildiğim kadarıyla cehalete karşı eğitim ile karşı verilmiş. İnsanlık talep eden alevi halkı katliamlara uğramış ama yinede yılmamış yaşam şeklini tarih boyunca baskı ve eziyet altında bugüne kadar taşımış.

Ezo
18.09.2005, 17:53
Benim anlayabildiğim kadarıyla cehalete karşı eğitim ile karşı verilmiş. İnsanlık talep eden alevi halkı katliamlara uğramış ama yinede yılmamış yaşam şeklini tarih boyunca baskı ve eziyet altında bugüne kadar taşımış.

Adminim yine supersin:))))) hiç afyok.... Orda vahab abi bir dedeye yapilan saygisizligi elestiriyor

özgüreren
03.11.2005, 20:51
hep öyle değilmi aciz kalanlar çamur atmaktan başka ne işe yarar,ama o çamur bize hiç sıçramadı sıçratmayacağızda,saygılarımla

ErDaL24
04.11.2005, 15:18
biz yolumuz bildikçe içimizden itikatı eksik etmedikçe hacı bektaşı velinin ve pirlemizin yolundan ayrılmadıkça onlar aç kalmış eşşek gibi bagırsınlar boş verin şu türkiyede bir tane bile alevi başbakan yada devletin zirvesinde bir isnan olmadı türkiyeyi bu hale o sünni kesim bu hale getirdi onlar bir alevi öldürünce cennete gidecelerini zannden bir takım mahlukatlar insan bile diyemiyorum kusuruma bakmayın...

izmirksk
05.11.2005, 21:31
arkadaşlar şu konuda şunu söylemek isterim.mesela kimi peygamberlerin babası ateist iken kendileri peygamber olabiliyor.
yada kimi peygamberlerin çocukları ateist olabiliyor.
yani ateist babadan peygamber çıkabileceği gibi ,peygamber olan bir insandan ateist evlatta olabiliyor.
bu yüzden bir insanın soyu(yani nesebinin neye dayandığı değil de) şahsi anlamda duruşu önemlidir.yani neyi savunur, ne söyler düşüncesi nedir, bu önemlidir.aksi takdirde insanları daha doğmadan lanetlenmiş kabul ederiz.

mustafag
15.03.2006, 23:51
arkadaşlar şu konuda şunu söylemek isterim.mesela kimi peygamberlerin babası ateist iken kendileri peygamber olabiliyor.
yada kimi peygamberlerin çocukları ateist olabiliyor.
yani ateist babadan peygamber çıkabileceği gibi ,peygamber olan bir insandan ateist evlatta olabiliyor.
bu yüzden bir insanın soyu(yani nesebinin neye dayandığı değil de) şahsi anlamda duruşu önemlidir.yani neyi savunur, ne söyler düşüncesi nedir, bu önemlidir.aksi takdirde insanları daha doğmadan lanetlenmiş kabul ederiz.

evet kardeşim sana katılıyorum bizim kültürüzümüde olan bir insanın da böyle düşünmesi doğal insana önce insan gözüyle bakmalıyız bence çok haklısın

manifesto
16.03.2006, 00:37
Bence bu lanet topiği hiç yakışmadı.
Zira Ademden Habilde doğar Kabilde
Anti-Semitiz ile ve İslamaFobi ile mücadele ederken cepjeyi dağıtıp mukavemeti düşürmemek lazım.
Laneti birtek şeytan ve Zalimler hakediyor

Dogan24
16.03.2006, 00:42
Bence bu lanet topiği hiç yakışmadı.
Zira Ademden Habilde doğar Kabilde
Anti-Semitiz ile ve İslamaFobi ile mücadele ederken cepjeyi dağıtıp mukavemeti düşürmemek lazım.
Laneti birtek şeytan ve Zalimler hakediyor evet haklısın zalım ve mazlumun hakkını yiyenler içi fesat olanlar vs vs vs bu katakoridekiler de alır degilmi.....