Orijinalini görmek için tıklayınız : Suçlu Aya Kalk Ve Konuş

EŞİTLİK PARTİSİ
18.09.2005, 14:37
Tarihte olduğu gibi bugünde,1919-1920 dersini iyi çalışmış insanlık düşmanı güçler,ÇANAKKALEDE,DUMLUPINARDA,EGEDE uğradıkları hezimetin acısını çıkarmak için 10/11/1938 den beri var güçleriyle son versiyonları,CHP,AKP,HADEP maşalarını kullanarak TÜRKİYEYE var güçleriyle saldırıyorlar,bu yetmiyor,bu kahramanlıkları yaratan ALEVİ DÜŞÜNCE SİSTEMİNİ yok etmeden tabi bunu başarmalarının mümkün olmadığını çok çok iyi biliyorlar,o nedenle,ÖNCE BU DÜŞÜNCE SİSTEMİNİN SOMUTLAŞTIĞI ATATÜRK ilkelerini,uydurma teorilerle'' sol '' adına sulandırmaya çalıştılar olmadı,olmadık hakaretlerle suçladılar olmadı,en güzeli dediler bugün hedef seçtikleri TUNCELİ merkezine,BU GÜÇLERİN MAŞASI OLDUĞU gün gibi açık olan PKK aracılığı ile merkez kurup,her gün beyin yıkama makinaları televizyonla bunu pompalıyorlar,onunda tutmadığı anlaşılmaya başlanınca MUSTAFA SARIGÜLE görev verildi,yine ALEVİ DÜŞÜNCE SİSTEMİNİ MERKEZLERİNDEN OLAN HACI BEKTAŞA ''çadırlarla'' ALİ BENİM BEN ALİYİM deyişi eşliğinde törenle göderdiler...tabi oda tutmayacak,İNÖNÜ,BAYAR,MENDERES,DEMİREL,ECEVİT ve onların versiyonu olanların bu düşünceyi yok etme planları tutmadığı gibi...arasıra erciyes tepelerinde uluttukları sahte '' oğuz boyu '' söyleminin bunlarca söylenince gülünç duruma düştüklerini anladıkları gibi,kaldı ALEVİ ön adlı dernek,vakıflar,bu yönde yayın yapan internet siteleri...Gelsin AB,ABD fonları,yaşasın ALEVİLİK...yahu ne güzel kaynak...ye ye bitmiyor,alınan paralar,DEYİŞ ve TÜRKÜLERİNDEN elde edilen gelirler...güzel bir kumpas...
EŞİTLİK PARTİSİ DE nerden çıktı,daha ilk mesajı bu sitede yayınlanınca birleri,fazla ciddiye almayın,bu yeni parti,sansasyonel çıkışlarla birşeyler yapmaya çalışıyor MESAJI,EŞİTLİK PARTİSİ MESAJININ altına not düşülerek yayınlandı,ne yapsın SAF TEMİZ İNSANLARIMIZ,BU DİLCANBAZLARININ NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜ NERDEN BİLSİN...YAŞAMDAN ÖRNEK VEREREK İKİ OLAYI anlatacağım,epey zaman önce İSTANBUL KADIKÖYDE,BİR KAÇ ARKADIŞIMLA BİR ALEVİ DERNEĞİNİ ZİYARET EDİYORDUM,SOHPET ESNASINDA,UKALA UKALA KONUŞAN BİRİ DİKKATİMİ ÇEKTİ,sen nerelisin dedim,durdu,nerden çıktı bu der gibi,TRABZONLUYUM dedi,bu dernekle bağın ne deyince,bu derneğe HUKUKSAL '' YARDIM'' DA bulunuyormuş,sanki o bölgede hiç ALEVİ DÜŞÜNCESİNE SAHİP AVUKAT YOKMUŞ GİBİ...Yine gazi mahallesinde ilk olayların olduğu günün ertesinde arabamla bir kaç arkadaşı alarak mahalleye gitmeye karar verdik,tabi mahalle sarılı,polis barikatları,daha yaklaşmadan,gelmeyin diyorlar...o sırada ilerden bir konvoy geliyor,o zaman sanırım sağlık bakanı olan Yıldırım AKBULUT MUŞ,o konvoy geçti,biz hemen korumaların dur mur demelerini aldırmdan onların arkasına takılarak olay mahaline gelebildik,halk etrafını sardı,tahminen onyedi yaşlarında bir genç,bizim yanımızdan geçerken,küfürler ederek,ya şu bakanmı ne diye bir provaktör tavırlarla...bakanı yumruklamayı düşünürken,yanımda olan TUNCELİ kökenli arkadaş,bu ermeni,köylerini,babasını iyi tanıyorum dedi...tabi destek bulamayınca,provaktörlüğü yapamadı,düşünün tüm medya orada,olay taze,ALLAH korusun...bu ve bunu gibi olaylar hep yaşandı,kimler ALEVİLİK adına,güçleri yetmezde,ALEVİLİĞİ kullanma adına bu arenalarda...anlayanlar anlıyor,anlatacağız,bu saf ve temiz meydanı sizlere bırakmıyacağız,bunlar '' SOYUT '' kavramlar değil,SAYGILARIMLA,NERDEN ÇIKTI BU EŞİTLİK PARTİSİ demeye devam edenlere duyrulur.
BEKTAŞ ÇELEBİ
EŞİTLİK PARTİSİ GENEL BAŞKANI

MuratAsilturk
20.09.2005, 18:47
"Eşitlik partisi" olayını biraz açarsan sevinirim kardeşim.

EŞİTLİK PARTİSİ
20.09.2005, 20:55
Sayın Murat ASILTURK

Partimiz 25/05/2001 tarihin de,toplumun bu günkü tabiriyle belli konular da meşhur olmamış,TÜRKİYE DEKİ her kesimi temsil eden 33 kişi tarafından kurulmuştur,ATATÜRK İLKE VE DEVRİMLERİNİ TEK YOL KABUL EDEN,bu gün dünyamız da ve ülkemiz de var olan başkaca hiç bir siyasi guruplamanın için de değildir ve bu siyasi anlayışları haklı gerekçelerle ret eder,şunu da bilir ki bu tür söylem ve ilkeleri ülkemiz de her parti tüzüğüne yazsa da,bu bir aldatmacadır yada yasal zorunluluktur diye değerlendirir,halbuki biz,dünya ve TÜRKİYE tahlilimiz de,ATATÜRK İLKELERİNİN her alanda EVRENSELLİK taşıdığını,diğer siyasi etkileşimlerden uzak,zorlamayla benzerlikler yapıldığını yakın tarihimiz de bunu yaşadığımızı ama,artık herkesin bunu görüp,bu ilkelerin dünya da kabul görmesiyle çark ettiklerini biliyoruz,bu tabi sıralama da onları gerilere atmış,bizimle aralarındaki mesafe açılmıştır.EŞİTLİK PARTİSİ bu ilkeleri yine ülkemizde belli gurupların törenselliğie indirgemelerini tespit etmiş,özellikle şu an yaşadığımız olayların zuhur edeceğini öngörmüş,bu nedenle de,ATATÜRK ün TAM BAĞIMSIZLIK ilkesini siyasi parti kurmada ilke edinerek kurulmuştur,EŞİTLİK PARTİSİ,ALEVİ DÜŞÜNCE SİSTEMİNİ tartışmaya açmış,ALEVİLİK DÜŞÜNCE SİSTEMİNİN İNSANIN VAR OLDUĞU ANDAN İTİBAREN VAR OLDUĞUNU,dinsel içeriğini,sosyal,siyasal,ekonomik,askeri düşünceler içerdiğini,bunun somut örneğinin ise yakın tarihimiz de ATATÜRK DÜŞÜNCE SİSTEMNİ ÜRETTĞİNİ ülkemize ve dünyaya duyurmayı tavizssiz ilke edinmiştir,bu konuda ilk adım olarak,adında EŞİTLİK kelimesi olan dünyada kurulu tüm partilere,Partimizin öncülüğünde TÜRKİYE de DÜNYA EŞİTLİK PARTİLERİ KONFERANSI yapma önerisini iletmiş,bu çalışmalar halen devam etmektedir.
Tabiki yıllarca,hatta asırlarca AKADEMİK çalışmalara konu olacak kaynakları yok edilen ALEVİ DÜŞÜNCE SİSTEMİ Partimizin öncülüğünde bu tip çalışmalara hız verilecektir.İnancımız odur ki,bu düşünceyi her defasın da söylediğimiz gibi dar kalıplara sokmaya çalışanları,farklı anlam yüklemeye çalışanları en kısa sürede aşmaya çalışacağız,ne yazık ki dört yıldır kurulu olan partimiz,bu düşünceye sahip olduğunu iddia edenlerce,çoğu yöneticilerin başta beni çok iyi tanımalarına,partiyi duymalarına,ilke ve amacını bilmelerine rağmen engellemişler,ama güneş balçıkla sıvanmayacağını görünce artık düşünmeye başlamışlardır,tabi bizler buna onlar adına üzüldük,aslında çok şeyde beklemiyorduk,haklıydılar olaya bizim bakdığımız gibi bakmıyorlardı,küçük olsun benim olsun '' küçük '' anlayışı hala hakim,artık biz bunları aştık tabi,ana başlıklarla özetlemeye çalıştığımız EŞİTLİK PARTİSİ siyle ilgili diğer bilgiler partimiz resmi web sitesinde bulunmaktadır,SAYGILARIMLA.

MuratAsilturk
20.09.2005, 22:18
"Eşitlik partisi" olayını biraz açarsan sevinirim kardeşim.
Bu arada bu girdiden dolayo özür dilerim.Ben yaşınızı tahmin edemedim "açarsan " kısmını açarsanız olarak değiştiriseniz sevinirim.Hatamız olduysa affola.

memço
21.09.2005, 20:01
Sayın Eşitlik Partisi;

Öncelikle sözlerinizin büyük bir bölümüne katıldığımı belirtmek isterim. Fakat çoğu parti yola çıkarken halkçı tavırlar sergileyerek ezilenin yanında olduklarını belirtirler. Daha sonraki zamanlarda ise bu çizgilerinden saparak ezici ve menfaatçi bir tablo çizerler. Temennim şudur ki şu an sergilemiş olduğunuz bu kararlılığınızı çizgeden sapmayacak şekilde sürdürmenizdir. Yolunuz daim açık olsun.

EŞİTLİK PARTİSİ
21.09.2005, 23:17
Sevgili memço
İlginiz için teşekür ederim,bu gün bırakın yurdumuz da,dünya da insanlar o kadar çok kandırılmış ki neye inanacaklarının şaşakınlığı içerisin de,bunu biz EŞİTLİK PARTİSİ ni kurarken çok tartıştık ve sonuçta,bu gün yöneticilerin yarın ölüp gidecekleri muhakkak,hal böyle olunca öyle bir tüzük maddesi koymalıyız ki dedik,bırakın bizleri, bizden sonrakiler de bu ilkeleri değiştiremesinler,yani halka dayalı olmayı değiştirmek mümkün değil,çunki her karar aşamasında oy birliği esası,partimizdeki ve partimizin iktidarın da oluşacak,komiteler de,komisyonlar da,her türlü kurullar da,yönetim kurulların da,genel kurulllar da,seçilmiş üye kurulların da (TBMM de,il genel meclisin de,belediye meclisin de...) ve tüm organlar da bu ilkelerin değişmesi mümkün değil,bir üyenin itirazı bile yeterli,yani tabiri caizse işler sağlam kazığa bağlandı bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın...zahmet edip parti tüzüğümüzü incelerseniz zaten bu işleyişin nasıl olacağını göreceksiniz,tekrar ilginiz için teşekür eder,SAYGILAR SUNARIM.
Bektaş ÇELEBİ
EŞİTLİK PARTİSİ GENEL BAŞKANI