Naz
08.07.2006, 22:05
Evet arkadaslar yayin basladi...
armaganlarinizi lutfen SIRADAKI olarak hediye edin...
iyi dinlemeler.
armaganlarinizi lutfen SIRADAKI olarak hediye edin...
iyi dinlemeler.
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : 8 Temmuz Canli yayin... Naz 08.07.2006, 22:05 Evet arkadaslar yayin basladi... armaganlarinizi lutfen SIRADAKI olarak hediye edin... iyi dinlemeler. izmirksk 08.07.2006, 22:09 sıradaki parça forumda şu an radyoyu dinleyen tüm arkadaşlara gitsin.. CeMy 08.07.2006, 22:10 Naz öncelikle ağzına,yüreğine sağlık sıradaki parçayı tüm canlara we Sivas'lı hemşehrilerime armağan ediyorum..iyi yayınlar.. şahan62 08.07.2006, 22:10 ya ben radyoyu dinleyemiyorum sivaspiri 08.07.2006, 22:13 Erdal Erzincan'dan gitme turnam dilerdim mümkünse,tum canlara selam ve iyi zaman dilerim MetinK 08.07.2006, 22:17 secgili Naz yayininda basarilar diliyorum.Bunun da digerleri gibi basariyla gececegini tahmin edebiliyorum. Siradaki parcayi basta sana,Halil ve Ali ye armagan ediyorum... Azrail 08.07.2006, 22:27 merhaba Naz, uzun bir aradan sonra sesini duymak cok hoş, sıradaki parcayı sana ve tüm canlara armagan ediyorum, iyi yayınlar can mescitlibo 08.07.2006, 22:31 türkülerimiz kimi zaman gurbetten sılaya özlemi kimi zaman yaşamın kaynağını aramaya bazende yüreklerden kopup mızrapdan süzülüp sazın telinden haykırarak gelen sesimizdir yüreğinde türküleri barındıran tüm canlara sıradaki ezgi benden armağan olsun yayınında başarılar şahan62 08.07.2006, 22:33 sevgili naz sırdaki parcayı sana armğan ediyorum Serkan_Devrim 08.07.2006, 22:38 merhab Naz, ben ruh:yamukgul: sana iyi yayınlar bana da iyi operasyonlar. sırada ki parçayı kendime istiyorum. :p deryaa 08.07.2006, 22:44 slm naz bende sıradaki parçayı tüm online üyelere armağan ediyorum. sevgiler canım... SivanA SimyacI 08.07.2006, 22:46 sevgili naz öncelikle iyi yayınlar diliyorum ve güzel türküleri bizler ile paylaştığın için teşekkür ediyorum sıradaki tüm türküler sana ve chat odasında olan taylana ali ekbere ve volkana gelsin. PirO_62 08.07.2006, 22:48 MerHaba Naz Oncelıkle ııı yayınlar ve sonralıkla :p:p sonrası yok sıradakı Turkulerı Naz sana - Dersım_ e Munzurun kızına Siyah Martiye Metin abime Ve adını sayamadıgım butun canlara gelsın sivaspiri 08.07.2006, 22:54 yikilicam efkarimdan nakadar güzel bir parca Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) yikilicagim efkardan nakadar güzel parca eyhayat 08.07.2006, 22:55 Sıradaki türkü İstanbul'dan gelen misafirlerim; Sırrı AYDOĞAR ve ailesine gelsin.Tşk. eder ,iyi yayınlar dilerim. Hayal@ 08.07.2006, 23:01 mrh Naz yayın çok güzel canish.. sıradaki parça SANA, dersim_ e, siyah martiya ve piroya gelsin.. pironun kalbini kırmışım biraz.. ya piro özür dilerim canım yaa..( bunu da kabul etmezsen dövücem seni haberin ola:olmadi ) canish iyi yayınlar.. volkan 08.07.2006, 23:05 merhaba naz sıradaki şarkıyı beni chat sayfasında vurmak isteyenlere gelsin özellikle anıl ortalıgı karıştırdı ona gelsin belki bana baş vurmaktan vaz cayar iyi yayınlar :D Lazoşa_62 08.07.2006, 23:09 radyoyu yeni açtım.Özellikle çalışanlarına teşekkür ederim. sıradaki parcayı tüm forum arkadaşlara ve size armağan ediyorum meymane_usari 08.07.2006, 23:19 sıradaki türkü benim sevgimi anlamayn vefasıza gelsin iyi yayınlar nazo zaza alevi türküler dostluğumuz türküler kardeşliğmiz türküler ab-ı hayat suyumuz volkan 08.07.2006, 23:19 sıradaki parcayı aleviforumdaki tüm online üyelere gelsin, özellikle chat bölümde ki ali ekber,anıl,özcan,naz,olgun ve sunam cana gelsin iyi akşamlar.. sunam 08.07.2006, 23:25 sıradaki parçayı önce kendime ve sonra tüm sevgi ve barış için yaşanyanlara gelsin Serkan_Devrim 08.07.2006, 23:33 Naz bu şiiri okurmusun mümkünse :) daha on sekizinde, ömrünün baharında ölüm, daha çok uzak yaşına umut onunla, sevinç onunla, gelecek onunla yükselsin diye erdemin bayrağı semalarımızda on sekizinde, ömrünün baharında yüreğine doldurup umudu düştü hasretinin ardına erken büyüyor çocuklarımız on altı yaşında direnişçi on sekizinde bir kahraman öyle bilge, öyle insan gözlerinde gökyüzünün yedi rengi uyanıyor bir haziran sabahında İstanbul uyanıyor Gazi, uyanıyor Armutlu Ok meydanı uyanıyor gün dönüyor, varoşlardan akıyor hayat taze bir bahar havası sokaklarda uyanıyor İstanbul gencecik bir kızın, Sibel'in zafer sloganlarıyla bu haykırış, bu slogan, bu ses tanıyor bu sesi insanlık binlerce yıl öncesinden Anadolu köylerinden tanıyor Baba İshak'tan, Demirci Kava'dan Köroğlu'ndan, Bedrettin'den tanıyor Pir Sultan'ın sesi bu yüzyıllar öncesinden bugüne uzanan bir ana nasıl korursa yavrularını kötülüklerden bir güvercin nasıl çırpınırsa yavruları için öyle koruyor yoldaşlarını onun mayasında vefa var, özveri var tereddütsüz kendini feda etmek var yolunu gözleyenlere o feda kuşağının evladı kaç geçti de ateş çemberlerinden kaç kez sınadı da yüreğini kavgada öyle aldı bu yükü omuzlarına geri çekiliyor vuruşa vuruşa gecekondular sıralanmış yolu boyunca çiçekleniyor sokaklar, o vuruştukça gözler aralamış perdeleri gir içeri diyor gözler burası siper, burası vatan sana sırtından sıvazlıyorlar Sibel'i gözlerimizden bir damla yaş olup akanlar dört mevsime, yedi iklime sorduklarımız canımızdan çok sevdiklerimiz kulağına eğiliyorlar ve sor bunların hesabını diyorlar bir vakit orman kuytuluklarına atılmanın dipsiz kuyulara salınmanın ahlaksızlıkların, namussuzlukların sor bunların hesabını makineye kaptırılan kol için sor üzerine kurşun yağan bedenler için sor güç veriyorlar damarlarına taze kan oluyorlar akacaklarını bile bile biz hiç teslim olmadık ki Pir Sultan, teslim olmadı ki Hızır paşa'ya mahir, teslim olmadı ki Bedrettin bir kez bile el pençe divandırmadı ki seyit Rıza, darağacında kendi çekti ya ipini Çifte havuzlarda, Bağcılarda nazlı nazlı dalgalanan bayrağımız Sabolarımız, Niyazilerimiz hiç teslim olmadı ki yazmaz tarih kitapları baş eydiğimizi zulmün önünde ölüme, yarine hasret bir sevdalı gibi sarılıp öylece ölürüzde, baş eğmeyiz yine de zulmün önünde ey evladını yitirmiş analar ey şafak söktüğünde yola dizilip gece kondu sokaklarında çamura toza bulananlar alnından akan terle toprağı işleyenler bir dilim ekmek için gün doğumuyla gün batımını kör karanlık mahsenlerde yitirenler ey işçiler gökkuşağını renkleriymişçesine tamamlayanlar birbirlerini Anadoluya can katanlar halklarımız öpün, koklayın hasretle vatan diye kucaklayın şimdi o gülen fotoğrafı Sibel'i okursan çok sevinirim. sırada ki türküyü tüm emekçilere istiyorum. seher.yeli 08.07.2006, 23:35 siradaki parca butun canlara gelsin herkese iyi dinlemeler vede bu gzeul radyomuza basarilar diliyorum ins 24 saat devam eder tamerx 08.07.2006, 23:39 siradaki parcayi tüm hasret cekenlere armagan ediyorum...sevgisiz kalmayin canlar. Alevimen 09.07.2006, 00:29 İSTEK yapıcam :) Emre Saltık çalarsan sana armağan ederim ama Emre Saltık olmucaksa topiğe cevap yazanlara gelsin :) can85 09.07.2006, 01:19 sıradaki türkü yü bütün forum üyelerine.....chat sayfadaki arkadaşlara piroya :D :D özellikle gelsin..... |