fatmacan
19.09.2005, 00:42
Ataturkun Fenerbahceli oldugunu biliyordum bu bana bir Fenerbahceli olarak gurur vermistir cunku Ataturkun Fenerbahceye muaffakiyetler dilerim demistir birde gs fb mucadelesinde uc gs li ile mac izlerken bizde burada uce ucuz demis oyle duydum birde Fb klubunu ziyaret etmis bunlar gurur verici
Birde General harrington kupasini Fb ingilizlere karsi kazanmis ve cephede savasan Mehmetcige buyuk bir moral olmustur o donemde cephede mehmetcik sahada Fenerbahce buyuk mucadele vermistir
fatmacan
30.09.2005, 01:54
Fenerbahcemi psv galibiyetinden dolayi kutluyorum ayrica bjk yi da malmo galibiyetinden dolayi kutlarim
Alevimen
30.09.2005, 02:02
GS Tromsöye takıldı herhalde, Türk Futbolu için bir kayıp ama BJK puanlar alıp GS ve TS nin yokluğunu telafi edecektir, tabii olası FB nin katkısınıda unutmamak gerekir. Geri kalan takımlara başarılar dilerim.
zapatistas
30.09.2005, 03:05
atatürk bence AEK yi tutuyordu selanik takımı olması munasebetiyle
fatmacan
01.10.2005, 20:52
Alevimen avrupada Fb ve bjk disinda takim kalmadi kime basarilar diliyorsun seneye diyorsan bilemem
Umarim Fb gruptan cikar bjk da ulke puanina ihtiyacimiz var
Alevimen
01.10.2005, 21:06
Alevimen avrupada Fb ve bjk disinda takim kalmadi kime basarilar diliyorsun seneye diyorsan bilemem
Umarim Fb gruptan cikar bjk da ulke puanina ihtiyacimiz var
Eski mesajımı birdaha gözden geçirirseniz, farklı bir yorum getirmemiştim. Sanırım bir yanlış anlaşılma olmuştur. Ama Beşiktaşın veya Fenerbahçenin tur atlamaları son senelere bakarsak olağan üstü bir başarı olacağını düşünüyorum.
Alevimen
01.10.2005, 22:08
enteresan bir makale:
http://www.karsi-ua.com/resimler/dr.jpg
fatmacan
05.10.2005, 18:43
Birsey yanlis anlasiliyor Ben tum Fb liler melektir demedim ama diger takimlarin yaptiklari hice sayilip yada gormemezlikten gelinerek hep Fb ye yuklenilmesini anlamiyorum hadi onuda buyuklugumuze verelim meyve veren agac taslanir diyelim uzanilamayacak ciger olarak gorelim kendimizi sanirim konu bundan ibaret
Ben bu adami savunmuyorum ama gsliler cokmu durust bu adama destek verenler hepmi fb liydi detaylarina bakin ona bakarsaniz herkesin olsede kurtulsak dedigi insanlar yokmu peki oldurdunuzmu yok istemek farkli yapmak daha farkli
Alevimen
05.10.2005, 20:49
Fatmacan biz burda futbol takımlarını savunmuyoruz, sadece bildiklerimizi kaynaklara göre yazıyoruz. Bu zamanda maçlarda onlarca kamera var, tüm görüntüler kayıt ediliyor. Bizde bunları izleyerek bir yorum getiriyoruz. Ama ulu önderimiz Atatürk'ü bu 'Marketing' olayına alet etmek ben pek doğru bulmuyorum...
Atatürk bence Besiktasliydi ben hep öyle biliyordum.....ama gsli olsaydi daha çok sevinirdim:)))))
CIRKINKRAL
14.10.2005, 16:36
http://www.antu.com/images/tarih/hatira1.gif
"Fenerbahçe Kulübünün her tarafa mazhar-i takdir olmus bulunan asari mesaisini isitmis ve bu Kulübü ziyaret ve erbab-i himmeti tebrik etmeyi vazife edinmistim. Bu vazifenin ifasi ancak bugün müyesser olabilmistir. Takdirat ve tebrikatimi buraya kayd ile mübahiyim."
5.5.1334 (3.5.1918)
ORDU KUMANDANI
Mustafa Kemal Ataturk
http://www.antu.com/images/tarih/fbata.jpg
Büyük kurtarici 3 Mayis 1918 günü Kulübümüzü ziyaret etti ve hatira defterine Kulübü ve üyelerini öven satirlar yazdi.
Atatürk, 10 Agustos 1928 günü, 3-3 berabere biten Gazi kupasi maçindan sonra üçü Galatasarayli ve ikisi Fenerbahçeli olan bes kisinin önünde aynen sunlari söyledi:
" - Burada üçe üçüz...Çünkü ben de Fenerbahçeliyim! "
Bu arada, 5 Haziran 1932'de Kulübümüzün Kusdili'ndeki binasi yaninca, ilk bagis yine büyük kurtaricimiz Atatürk'ten geldi. Bu önemli olay, kulubümüzün tarihinde gerçekten apayri bir yere sahiptir ve bizi sonsuza kadar mutlu kilacaktir.
ben de bir fenerbahçe taraftarıyın (fanatik değil).ne atatürkün fb li olması ne de atatürkü öldürmek isteyen birinin fb li olması insanların taraftarlığında değişiklik yapmamalı(+ veya- yönde).ayrıca atatürkü öldürmek istenen kişinin fb li olduğuna dair bilgi veren o gazete parçasının neden buraya konduğunu anlamadım.konu atatürkün fenerbahçe taraftarı olup olmaması değil mi?şimdi o kişi fb li diye taraftarlığımızdan mı vaz geçelim?
kızılırmak77
03.11.2005, 12:10
Fenerbahçe kurtuluş savaşında daima Atatürk'ün yanında yer almıştır.Deplasmana gemi ile giderken Türk kuvvetlerine silah götürüyormuş.
Alevimen
03.11.2005, 16:34
Mustafa Kemal fenerli deyildi ve olamazda, bu kadar basit.
konu kilitlenmiştir :3D_NG (4)