Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas / Tokus köyü şenlikleri

Erki
19.09.2005, 23:15
arecel den esinlenerek hazirladim. resimler video dan cekilmedir, onun icin kalitesi düsük.
3.sü düzenlenen (artik geleneksel dicem) tokus köyü senligi.
5. resim (o esek özel esek)

devami gelecek

Erki
19.09.2005, 23:18
resimlere devammmmmm

Alevimen
19.09.2005, 23:18
Resimler gayet iyi ama köyden biraz daha görmek isterdim açıkcası, mesela köy merkezi, evler...
Ayrıca o eşek neden çemberin ve albumun içinde merak ettim, tek başına sakince otluyor güzel ve rahatlayıcı bir görüntü bence.

Ezo
19.09.2005, 23:24
BEn esegi cok begendim cok tatli:)))) dunya umrunda degil.....

Erki
19.09.2005, 23:26
12. köyümüzün muhtari, erdal aydin ayrica akrabam olur
13. dernek baskani, Celal Imren
14. baskan velisi, Turan Törer
15. amasya dernek üyesi, Muharrem Soysal

Erki
19.09.2005, 23:30
16. resim isvicre ex- baskani, celal acikgöz
17. tokat dernek üyesi halis akin

Erki
19.09.2005, 23:31
BEn esegi cok begendim cok tatli:)))) dunya umrunda degil.....
o esegin gercekten bi anisi vardir

Erki
19.09.2005, 23:33
24/25 resimlerde müzik yok oynuyanlar kendileri söylüyor
ilginc...

Erki
19.09.2005, 23:36
allah askina biri bana öretsin, su semahi.

son resmin altinda (sol taraf) köy yogurdu var, acik artirmayla satilir...
burdaki matrak taraf: acik artirmayi sunan Turan (emmi) artiran kisi leri anlamamasi
msl: 15ytl diyen varsa o 20 anlar...
bu yogurtlarin birinde 1 altin saklanmaktadir...

Ezo
19.09.2005, 23:50
Erkan SIlaya sor o biliyor banada o ögretmisti sanada ögretsin çok guzel semah döner canoomm

memço
20.09.2005, 01:36
Kayserili olmam münasebetiyle aklim esege takildi.Esek güzel hos da senlikle alakasi ne onu anlamadim?Hani bir pastirma veya sucuk festivali olsa anlayacagim.Fakat alt tarafi bir kultur ve dayanisma senligi bu.

arecel
20.09.2005, 09:01
allah askina biri bana öretsin, su semahi.

son resmin altinda (sol taraf) köy yogurdu var, acik artirmayla satilir...
burdaki matrak taraf: acik artirmayi sunan Turan (emmi) artiran kisi leri anlamamasi
msl: 15ytl diyen varsa o 20 anlar...
bu yogurtlarin birinde 1 altin saklanmaktadir...

Resimler ve şenliğiniz gerçekten güzelmiş. Eşşeğe diyecek lafım yok dünya yıkılsa umrunda değil :) Ama güzel.

Şimdi şöyle bir açıklama ve teklifte bulanayım size.
Semah oynanmaz, semah dönülür. Halk oyunu değildir Hak için dönülür.
Eğer İstanbulda iseniz Karacaahmet Sultan Dergahının yeni dönem semah kursu kayıtları başladı. Kurslar ücretsiz. Eğer düşünürseniz benimle irtibata geçerseniz size yardımcı olabilirim.
Sevgiyle...

Erki
20.09.2005, 11:33
Kayserili olmam münasebetiyle aklim esege takildi.Esek güzel hos da senlikle alakasi ne onu anlamadim?Hani bir pastirma veya sucuk festivali olsa anlayacagim.Fakat alt tarafi bir kultur ve dayanisma senligi bu.

biz köyümüzün eseklerini dogramayiz...
bu gördügünüz esek ise, köylülerce tanilir, bunun beyazida mevcuttur.

Erki
20.09.2005, 11:34
Resimler ve şenliğiniz gerçekten güzelmiş. Eşşeğe diyecek lafım yok dünya yıkılsa umrunda değil :) Ama güzel.

Şimdi şöyle bir açıklama ve teklifte bulanayım size.
Semah oynanmaz, semah dönülür. Halk oyunu değildir Hak için dönülür.
Eğer İstanbulda iseniz Karacaahmet Sultan Dergahının yeni dönem semah kursu kayıtları başladı. Kurslar ücretsiz. Eğer düşünürseniz benimle irtibata geçerseniz size yardımcı olabilirim.
Sevgiyle...

arecel ilgilendiginiz icin tsk ederim, ben yurtdisinda kaliyorum

arecel
20.09.2005, 12:47
arecel ilgilendiginiz icin tsk ederim, ben yurtdisinda kaliyorum

Tamam. Gelirseniz bekleriz.

memço
20.09.2005, 14:24
biz köyümüzün eseklerini dogramayiz...
bu gördügünüz esek ise, köylülerce tanilir, bunun beyazida mevcuttur.

Ben esek konusunda sadece espri yapmistim.Konuyla bagdastiramamistim o nedenle.

Ezo
20.09.2005, 23:19

Esege söz yok onun bir Sahibi var:))

Erki
20.09.2005, 23:43
espiri oldugunu anladim, espirili cevap olsun dedim, olmadi

Eda: ahahaha

turan_tokus
22.02.2006, 13:11
ya bu resimler nerde herseyi anladıkta :)

Erki
22.02.2006, 13:30
arkadasim resimleri silmisim yaw saol hatirlattigin icin simdi zamanim yok bu aksam resimleri koyarim.

turan_tokus
22.02.2006, 13:37
SiVaSIn yOllArInA cIKAYIM DAGLARINA HEY HEYYYYYYYYYYYYYYY

Erki
22.02.2006, 23:09
yaw kuzen profiline baktim simdi gördüm valla. sansa bak yaa. kuzenim cikti forumda. görüsürüz biara online oldugunda chate gel.

okyanus
23.02.2006, 16:42
Lİnk Nerde Bende Merak Ettİm.
Sİvasta Çok TokuŞlu KomŞumuz Vardi Soyadlar AÇikgÖzdÜ DÜĞÜn Salonlari Vardi 10 Sene Önce İnŞallah Tanirsin Erkİ

turan_tokus
24.02.2006, 11:24
Okyanuss AcİkgÖzlerİ Ben Taniyorumm Sen Sİvasin Neresİnde Kaldin

okyanus
26.02.2006, 21:58
Okyanuss AcİkgÖzlerİ Ben Taniyorumm Sen Sİvasin Neresİnde Kaldin
:sook sivas merkez de kaldım.aysun açıkgöz arkadaşımdı şuan galiba kuaförü var sivasta .aysuna ulaşamayı çok isterim eğer tanıyorsan çılgına dönerim heralde.

tokuslu_
27.02.2006, 16:34
selam acikgözleri bende taniyorum birazcik akraba olurlar bize...eger tam olarak kimi aradigini söylersen yardimci olabilirim

tokuslu_
27.02.2006, 16:34
ya arkadaslar su resimleri tekrar koyabilirmisiniz...cok makbule gecer

Erki
28.02.2006, 17:10
arkadaslar maalesef koyamiyorum. Pc de sorun var, eklenti ekleyemiyorum artik. eklentilerim doldugunda. sildim, birde baktimki, konularimdaki resimlerde ucmus. geri yerine koyim dedim. ama eklenti yapamiyorum artik. kusura bakamayin

tokuslu_
01.03.2006, 18:15
o resimleri bana maille göndere bilirmisin acaba???

tokuslu_
01.03.2006, 18:17
12. köyümüzün muhtari, erdal aydin ayrica akrabam olur
13. dernek baskani, Celal Imren
14. baskan velisi, Turan Törer
15. amasya dernek üyesi, Muharrem Soysal

peki isvicrenin neresindensin??
ve bu demek oluyoki tokuslusun? öylemi??

turan_tokus
01.03.2006, 18:23
kuzen su resimleri banada yollasana bu arada okyanus aysun diye birini tanımıyorum gercekten saygılar sevgiler herkese TURAN POLAT

hubyarli
01.03.2006, 18:26
hemso tokustan atmaca lari taniyormusun

turan_tokus
01.03.2006, 18:35
Bİr SÜrÜ Atmaca Var Hubyarli Sen Kİmİ Soruyorsun Acaba İsİm Olarak :)

yaf kuzen dedigin gibi tokuslu cok burda :)

okyanus
09.03.2006, 15:43
kuzen su resimleri banada yollasana bu arada okyanus aysun diye birini tanımıyorum gercekten saygılar sevgiler herkese TURAN POLAT

teşekkür ettim turan canın sağolsun

selam acikgözleri bende taniyorum birazcik akraba olurlar bize...eger tam olarak kimi aradigini söylersen yardimci olabilirim

aaaa inanmam valla arkadaşımın ismi aysun açıkgöz 2 tane erkek kardeşi var galiba birinin ismi turan .1 tane büyük ablası var.kuaförleri marketleri düğün salonları vardı 10 sene önce şimdi bilmiyorum tabi.yerleri sivas merkezde alibaba mahallesine yakın.bende alibaba mahallesinde cihan evlerde oturdum .cihan evlerden tanıdık çıkarsa dahada çılgına dönerim heralde.

ercan005
19.03.2006, 23:50
[B]sivas merkez de kaldım.aysun açıkgöz arkadaşımdı şuan galiba kuaförü var sivasta .aysuna ulaşamayı çok isterim eğer tanıyorsan çılgına dönerim heralde.[

selam tokuşlu kardeşlerim.amasya dan ercan.tokuşluyum.
okyanus kardeş burada isim bayan ismi verme.kim olursa olsun.burada onu tanıyorum bunu tanıyorum diye bayan isimlerini ağzına alma.dediğin isim kim bilmiyorum tanımıyorum ama önemli olan bir bayanın isminin telafuzudur.düşünsene senin bacını burada birileri soruyor. ne kadar hoşuna giderdi.lütfen diyorum...kim olursa olsun ister benim köylüm olsun ister senin kardeşin burada onları reklam etmeyelim.alevi kültürüne örfüne uymayan davranışlardan uzak duralım.

okyanus
23.03.2006, 17:36
[b]sivas merkez de kaldım.aysun açıkgöz arkadaşımdı şuan galiba kuaförü var sivasta .aysuna ulaşamayı çok isterim eğer tanıyorsan çılgına dönerim heralde.[

selam tokuşlu kardeşlerim.amasya dan ercan.tokuşluyum.
okyanus kardeş burada isim bayan ismi verme.kim olursa olsun.burada onu tanıyorum bunu tanıyorum diye bayan isimlerini ağzına alma.dediğin isim kim bilmiyorum tanımıyorum ama önemli olan bir bayanın isminin telafuzudur.düşünsene senin bacını burada birileri soruyor. ne kadar hoşuna giderdi.lütfen diyorum...kim olursa olsun ister benim köylüm olsun ister senin kardeşin burada onları reklam etmeyelim.alevi kültürüne örfüne uymayan davranışlardan uzak duralım.

ne alakası var ben tanıdığım kişiye ulaşmanın heycanıyla tutuşuyorum ,isim versem ne olur burdaki insanlar okadar mı aç bayan ismine asıl alevi toplumunda senin dediğin gibi olmaz .ben şimdiye kadar hiç bir erkeğin yanlış yazı yazdığını görmedim sen diğer sitelerle karıştırıyosun.isim söylemekte bir garez görmüyorum benim ismimde selin.bide soruş amacımda önemli ben arkadaşıma ulaşmaya çalışıyorum ,yanlış bişey yapmıyorum.

Alevi_CeM_58
18.06.2006, 11:55
hey okyanus ben aysunun amcasının ogluyum ben Cem sımdı aysun evlendı hatta bır cocugu var eger o kadar cok ulasmak ıstıyorsan ben yardımcı olabılırım sana
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
ercan005 naber amasyalısın demek benım ablamda amasyada Kale ailesınde tanırsın belkı sen kımlerdensın ben ACIKGOZLER denım ARaB UŞaĞı yanı

ender77
31.07.2006, 10:39
anlayamadım gitti ne resmi nirde bende tokuşluyum merak ettim yok göremiyorum.Yardımcı olun programmı eksik acaba

resimlere devammmmmm
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
kardeş sen kimi soruyon.
hemso tokustan atmaca lari taniyormusun

ender77
31.07.2006, 10:49
:)))))şaka ediyon herhal
arecel den esinlenerek hazirladim. resimler video dan cekilmedir, onun icin kalitesi düsük.
3.sü düzenlenen (artik geleneksel dicem) tokus köyü senligi.
5. resim (o esek özel esek)

devami gelecek

Erki
31.07.2006, 23:12
fosillesmis topic bu::D
bi hata olusmustu ve yanlislikla resimleri silmistim

ender77
02.08.2006, 08:34
Dayım köyedeydi kardeş tokuş köyü şenlikleri cd 'sini getirdi. seyrettim çok güzeldi.

05amasya
13.08.2006, 23:26
cem ne haber?beni tanıyorsun sen...Ali ye selamlar:)

05amasya
13.08.2006, 23:29
okyanus........telefon numaranı verir misin?burada herkes kardeş; ne olucak kiiiii!!!!!bekliyorum numaranı...

Erki
14.08.2006, 19:04
okyanus........telefon numaranı verir misin?burada herkes kardeş; ne olucak kiiiii!!!!!bekliyorum numaranı...

benim numarami verimmi sana?....

burasi aleviforum!!!!

05amasya
15.08.2006, 17:41
...... ver numaranı..sen kaşınıyosan seni kaşıyım.......demek ki söyleyeceklerimi sen duymak istiyosun?!!!!ver telini de söylüyüm bari.hadi bekliyorum numaranı.

Yönetici Notu : Vahi mi indi ... .... yere bir isim yazmışsınız... Çok merak ettiysen o - leri ben verdim.... Senin gibilerin aramızda yeri yok... Haberin olsun.... Gereğinide yapacagım

Lamekan....

Yıldız dağı
29.01.2007, 14:21
Arkadaşlar bende Tokuş'luyum.Hepinize selamlar.Ayrıca Nick adımı " PİR SULTAN'IN OTAĞINDAN " aldım.