memço
20.09.2005, 00:04
Herkese merhaba.Bundan sonra ben de sohbetlere katilarak bilgi paylasiminda bulunmak istiyorum.
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Selam Dostlar memço 20.09.2005, 00:04 Herkese merhaba.Bundan sonra ben de sohbetlere katilarak bilgi paylasiminda bulunmak istiyorum. Ezo 20.09.2005, 00:07 Aramiza hosgeldin.... sevyeli ve hos paylasimlar... memço 20.09.2005, 00:12 Hosbulduk Eda.Dileklerin için tesekkürler. şeboist 12.08.2006, 17:29 Merhaba Canlar...ben Cansu Araniza Yenİ Katildimm..hepİnİze Sevgİler.. Alevimen 12.08.2006, 17:34 valla gına geldi bu zihniyetten 11 ay evvel yazılan mesajı gündeme getiriyorsunuz kim bilir taa nerelerden çıkardınız topiği halbuki tanışalım kaynalaşımdaki sabit topik var ve MERHABA TOPİĞİ diyor, bu zihniyet bunu görmemekle ısrar ettiği sürecede gündeme getirdikleri artk gereksiz olarak sayılan topikleride biz kazan'a göndeririz. :) PirO_62 12.08.2006, 19:37 valla gına geldi bu zihniyetten 11 ay evvel yazılan mesajı gündeme getiriyorsunuz kim bilir taa nerelerden çıkardınız topiği halbuki tanışalım kaynalaşımdaki sabit topik var ve MERHABA TOPİĞİ diyor, bu zihniyet bunu görmemekle ısrar ettiği sürecede gündeme getirdikleri artk gereksiz olarak sayılan topikleride biz kazan'a göndeririz. :) Benim anlamadığım yani nasıl bir uğrastır bu nerden buluyorlar bu topiği Ne Yetenek var insanlar da Yani TAnışalım kaynaşalıma girdin Merhaba topiği var Sabit Tamam görmedin bu topik kimbilir hangi sayfadaydı gittin onu buldun.... ve o sayfada da Merhaba topiği sabit olduğu için görünüyor neden bu ısrar :no: :no: :confused1 :confused1 |