aleviform'una tesekkür ederiz:biggrin:
Almanya böblingen'de bizim bi dernegimiz vardir
adi SAMSUN CEVRESI CANLAR DERNEGI
Bilgi almak isteyen CANLARA düyurulur!!!!!!!!!
SLM TÜM CANLARA
banka555
13.08.2006, 22:32
canlar derneğinine ulaşamadım hemşerim ben..
sevgibirvar
13.08.2006, 23:24
aleviform'una tesekkür ederiz:biggrin:
Almanya böblingen'de bizim bi dernegimiz vardir
adi SAMSUN CEVRESI CANLAR DERNEGI
Bilgi almak isteyen CANLARA düyurulur!!!!!!!!!
SLM TÜM CANLARA
çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.
biraz bilgi verrisen seviniriz
ercankayacık
01.10.2006, 02:30
Ben ercan kayacık SAMSUN ili HAVZA ilçesinin KAYACIK koyundenım suan ıstanbuldayım ve bu adresı ban veren kardesıme tsk edıyorum. samsunluyum dendıgınde samsunda alevı olmadıgını soyleyın cok kısı (ozellıklede kendı alevılerımız) gordum ama suda bılınmelı alevının olmadıgı yer yok bende samsun havza dan kaycık koyundenım ve alevıyım tum alevılerın bırlık ve beraberlık ıcınde olmasını canı gonulden ısteyenlerdenım.
Boyle bır ımkanı bızede sundugu ızın oncelıkle alevıforum yonetımıne ve sonrada bu foruma destek verıp uye olan tum canlara tsk ederım.
NOT:alevı forum yonetımınden ızın almadan bunu yazıyorum ama ınanıyorumkı onlarda benım gıbı dusunuyorlardır bende forum sotesı yapdım ve tum canlar ve alevılık hakkında bılgısı olanların dusuncelerını bılgılerını benım sıtemede yansıtymalarını ısterım tekrardan ozur dılıyorum ızın almadım lınk verdım hatalı goruldumse lınk sılınsın tsk ederım. http://www.sanalefsane.net:thumbup1:
samsun ladik sarıgazel köyünden bütün dostlara selam...
TaNeR_kou
02.02.2007, 01:17
bende kirenliliyim ama almanyada değilim..faaliyetlerinizde başarılar...
HalilDagci
27.02.2007, 11:10
kirenlili ve kayacıklı bende havzalıyım alevi değilim size bişey sorcağım sizce istanbulda yaşanan alevilikle havzada yaşanan alevilik arasında fark varmı ?
TaNeR_kou
09.03.2007, 14:08
valla ben 18 yıldır istanbulda yaşıyorum,burada büyüdüm..ama ben aleviliği havzada yani köyümde öğrendim..aleviliği yaşamaktan kastın eğer cem evine gitmek falan ise istanbulda bu benim için pek mümkün olmuyor..ama köyde ister istemez bütün cemlere katılıyorum...ama şu da var ben aleviliği bir yaşam felsefesi olarak algılıyorum.mekan ve zaman farkı olmadan sabit bir anlayışla yaşıyorum yani..
bende samsun ladik oymapınar köyümdenim tabi herkes eski adını bilir(belguz).
ladik semahı vardır bilir misiniz ne güzel türkü o öyle :)