Orijinalini görmek için tıklayınız : 3. Aleviforum Siir Yarismasi - Yorum topigi.

Naz
12.07.2006, 00:29
3. Siir Yarismamiza katilan siirler hakkindaki goruslerinizi, vede katilimcilara tebriklerinizi bu topikten yapabilirsiniz.

Oyunuzu kullanmadiysaniz, assagidaki linkten oyunuzu kullanmayi ihmal etmeyiniz.

http://www.aleviforum.com/showthread.php?p=176643&posted=1#post176643

NAZ.

Alevimen
12.07.2006, 00:34
yoğan çabalarından dolayı sana forum halkı adına teşekkür ediyorum, çok zaman isteyen bir işti.
Ayrıca tüm katılımcı arkadaşlara bol şans ve iyi şiirler :)

Herkese teşekkürler ve sağolun.
Saygılar
Alevimen

Aziz
12.07.2006, 00:41
şiirlerın bır kısmını okudum.
şimdıden zorlanmaya basladım. hangısını seçsem dıye hepsını okuyunca ne yapacaksam neyse artık bakacaz.
hepsı cok guzel şiirler yazanların ellerıne saglık sımdıden tum canlara basarılar.

Asli
12.07.2006, 00:49
katılımcı arkadaşların yüreğine sağlık
teşekkür ederis şiirler için

arslan
12.07.2006, 00:54
siirlerin hepsi birbirinden guzel oyumu da verdim,acele mi ettim bilmiyorum.

butun yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum

Erkan Sevgi
12.07.2006, 08:26
Bu güzel organizasyonu başarıyla düzenlediği için Naz dosta ve şiirlerini bizlerle paylaşan tüm katılımcı arkadaşlara teşekkürler.

Şiir tadında bir zaman geçireceğiz :)

sertur
12.07.2006, 09:19
şiir tatında bir merhaba diyorum bütün foruma şiilerin hepsi çok güzel hele konu aşk sevda olunca daha bir başka oluyor tüm adaylara başarı temmennisiyle . . ..

Sevgi Erkan
12.07.2006, 09:31
Şiir yarışmasını düzenleyen Naz arkadaşa emeğinden dolayı teşekkür ederim.Yarışmayı katılan tüm arkadaşlara da başarılar dilerim.Dostlukla kalın.

Naci
12.07.2006, 09:56
şiirleri ile katılan tüm arkadaşlara teşekkür edip, başarılar dilerim. Katılım bu sefer epey yüksek, buda ayrı bir sevinç yaşatıyor bana

PirO_62
12.07.2006, 10:34
Vaawww Valla Bu sefer Katılım çokmus Tabi Ask Sevda diyince herkez coştu heheh

Katılan bütün canlara Başarılar diliyorum , Sevgili Naz ında yüreğine sağlık Böyle Bir organizasyonu düzenlediğin için yoğun bir çaba sarf ediyorsun

teşekkürler

Ecen
12.07.2006, 10:41
şiirler gerçekten çok güzel yazan arkadaşların ellerine sağlık sevgili naz ablayada çok teşk ler bayağı bir emek harcamış yarışmacı arkadaşlarada başarılar...

davilos
12.07.2006, 21:13
yarışma kurallarına aykırı olarak, ayrılık zormuş efendi şiiri daha önce internette yayınlanmıştır: şiirin diskalifiye edilmesini talep ediyorum...

Nesimi
12.07.2006, 21:21
Evet tarih ve isimde yazılmış moderatör arkadaşlar kararı verecektir...

Naz
13.07.2006, 01:11
AYRILIK ZORDUR EFENDI ISIMLI SIIR SU AN ITIBARIYLE DISKALIFIYE OLMUSTUR ! BU SIIRE OY VERENLERIN OYLARINI TEKRAR KULLANMASINI RICA EDIYORUM !

Azrail
13.07.2006, 07:41
davilos ;ayrılık zormuş isimli şiirin yarışmada çıkarltılması gerekir... yarışma kurallarına uymuyor çünkü, daha önceden internette antoloji.com un sitesinde yayınlanmış...bu arkadası tebrik ediyorum ,

şiiri ekleyen arkadas umarım bilmeden yapmıştır,

tüm katılımcı arkadaslara yürekten basarılar, hepsi cok güzel,

Naz sana iki kez tesekkür :) sen olmasan ne yaparız biz :)

Yilmaz_Can
13.07.2006, 23:35
Naz'imi verdigi caba ve emek icin kutlarim,guzel siirleriyle katilimda bulunan canlarin hepsine yurekten basarilar dilerim..Tum canlara bol sans!!!

Siya Saperen
14.07.2006, 02:12
Özellikle bir şiir çok hoş. Kimin yazdıgı çokda önemli degil aslında. Duyguları bu kadar güzel kelimelerle ifade edebilmek önemli olan. Şiire sunalım tebriklerimizi...

Katkıda bulunan canların emeklerine, yüreklerine saglık...

siyahlargiyerim
16.07.2006, 16:20
gerçekten bir şiiri okurken çok mutlu oldum bu kadar güzel anlatılır!

Azrail
16.07.2006, 16:52
YAR

Vuruyor mizrabini yüregim
Gönül sazinin tellerine
Çalan sevdanin türküsüdür
Sazimdaki ezgisin yar.

Daha durmaz bu can
Çostukça çosar içimde
Vurur askin davullari
Çektigim halaysin yar.

Duyun ey erenler bu kulu
Bir güzelin asigi oldu
Karisiyor bendenin ruhuma
Gündüz hayalim gece düsümsün yar.

Ask rengine büründü ömür
Kanat çirpar, yürek dövünür
Kokuna vurulan bülbül misali
Dalina kondugum gülümsün yar.

Yelken açtim derin sevdalara
Rüzgarim esiyor yüreginden
Demir atmadan ilerliyor yolum
Okyanuslara yazdigim sevdamsin yar.

Dosta verdigim selamimda
Dogan güne merhabamda
En insancil yanimsin sonunda
Aynada gördügüm yüzümsün yar.

Alip götürdün beni benden
Ufuk dar geliyor dünyama
Açtin yüregimi, gönlümü
Ucumsun.. bucagimsin yar…tüm şiirler cok güzel, katılımcılara ayrı ayrı tesekkür ederim,
ama ben bu şiiri cok begendim, eline yüregine saglık, hakikaten bu şiiri yazan CAN'ı cok merak ediyorum, sanırım sonuclar bu aksam acıklanacak, yüregine saglık CAN ,

MetinK
16.07.2006, 17:08
Genel yorumlar yapsak daha dogru olur.Tek bir siir üzerine yorum yapmak yönlerdirme olabilecegi icin yanlis anlasilmalara yol acabilir.
Yarismanin sonuna dogru da olsa genel yorumlar olsun...

Azrail
16.07.2006, 17:11
Genel yorumlar yapsak daha dogru olur.Tek bir siir üzerine yorum yapmak yönlerdirme olabilecegi icin yanlis anlasilmalara yol acabilir.
Yarismanin sonuna dogru da olsa genel yorumlar olsun...haklısın abi, hatalıyım:pisman :pisman :pisman