Orijinalini görmek için tıklayınız : Recep Tayyip Erdoğan ve Albayraklar

hsyn
12.07.2006, 12:02
recep tayyip erdoğan ist. büyükşehir belediye başkanıyken albayrak şirketi 4-5 külüstür aracı olan bir kurumdu ama şimdi türkiyenin devi haline geldi tabi belediyenin tüm ihalelerinin almasının katkısını unutmamak lazım.
zaten akp nin kuruluş aşamasına bakarsanız albayrak şirketinin akp.nin finansörlüğünü yaptığını görürsünüz.(yoksa ist. il başkanlığı binasına ödenen aylık 100.00,00$ nasıl açıklarlar. hele ki mal varlığını açıklayamazken.)

bunu niyemi yazıyorum bazı kesimler bu adamın gerçek yüzünü görsün diye.
belkide görmek istemiyorlardır.

birde şu adamı atatürk le kıyaslamıyorlar mı çıldırıyorum.
bu ülke halkına "ananıda al git lan" diyemez. tabi fetullahın desteği halkımızın saflığı biz böylelerini daha çok görürüz.

ya medyanın yalakalığına ne demeli.
neyi başardığını merak ediyorum.
ab yolunda ise onların her istediğine evet denseydi çoktan girmiştik birliğe tabi o zaman türkiye cumhuriyetinden ne kalırdı orasını bilemem.

bakanlar kuruluna bakıyorsun hepsi talancı hırsız ..
oğlu için gümrük vergisi indiren maliye bakanı sadece oğlu için çalışıyor zaten...
ben şahsen ülker grubu ürünlerini kullanmamaya gayret ediyorum. biliyorum ki o ürünlere ödediğim her kuruş fetullah hoca efendilerine gidiyor.

ne oldu bu halka istiklal harbinde dünyanın devlerine başkaldıran bu halk şimdi bu içten içe yapılan yokedişe dur demiyecek mi?

pirimunzur
12.07.2006, 13:25
eee aileden neden olsa albayraklarla bir akrabaliklari var

hsyn
12.07.2006, 13:48
yok o akrabalık sonradan oldu dünürler ya
biliyorsun kızını verdi başbakanınız albayraklara.

pirimunzur
12.07.2006, 14:32
e tamam ,işte akraba oldular artik buyuzden bir birine bişeyler verme gereksinmi duyuyorlar artik :(ihale felan:) )bence bunda ikitarfata kazaniyordur