Orijinalini görmek için tıklayınız : 13 Temmuz canlı yayın

mescitlibo
13.07.2006, 16:38
Yüreğimizdeki ezgilerle sizlerleyiz

seheryeli
13.07.2006, 16:43
iyi yayınlar...

İlkay Akkaya-gece yolcusu ezgisini ya da sıradaki ezgiyi,gidenleri yüreğinde taşıyan bütün kalanlar için ve forumdaki arkadaşlar için istiyorum..
teşekkürler...

Ecen
13.07.2006, 17:05
kolay gelsin...
sıradaki türkü benden tüm sevipte ayrılanlara
veee tüm aleviforumculara gelsin iyi yayınlar...

Sevgi Erkan
13.07.2006, 17:13
Merhaba mescitlibo,
Kolay gelsin. İyi yayınlar.
''Bir ay doğar'' Sevgi ve kızımız Türkü den babası Erkan için gelsin.(Tabi varsa)
Yoksa sıradaki olsun.Türkülerle kal..

sertur
13.07.2006, 17:26
iyi yayınlar dileyerek başlayayım,abdullah papurdan bir parça çalmanız mümkünse bu parçayı bütün aleviler ve alevileri sevenlere armağan etmek istiyorum saygılarımla

Naz
13.07.2006, 17:42
selamlar efem :)

sen bana soyle guzel bir siir armagan edersin artik :D bak taa buralarada yazdik baska bahanen kalmadi :)

benden biricik sultisime gelsinnnnnn... vede

butun Aleviforum sakinlerine gelsin... vede yaren dinliyicilerine.

sevgiler NAZ.

Naci
13.07.2006, 17:45
iyi yayınlar dileyerek başlayayım,abdullah papurdan bir parça çalmanız mümkünse bu parçayı bütün aleviler ve alevileri sevenlere armağan etmek istiyorum saygılarımla

ooo hemşerime bak yaaa, vallahi dj olsa idim hemen bu deyişi gönderirdim sana
uzak yoldan gelen yolcu
dur muhammedi seversen
sana arzuhalim vardır
sor muhammedi seversen

Hayal@
13.07.2006, 17:46
mescitliibo yüreğindeki ezgileri bizimle paylaştığın için teşekkürler(:
sıradaki eser (varsa mustafa özarslandan sen giderken) Naz'a, Dersim_ e, piroya ve Alevimen'e gelirse sevinirim..
çalıcak olan parçayı seven tüm arkadaşlara da gelsin(: her zaman yüreğindeki ezgileri bizimle paylaşman dileğiyle iyi yayınlar..

bymunzur
13.07.2006, 18:06
slm dostlar iyi yayınlar ben sizden Ali ekber çiçkin haydar haydar parçasını istiyorum ve tüm can lara gelsin

dersim
Bingöl ve Diyarbakırlılara gelsin

iyi yayaınlar bymunzur

Son Yaprağıydı
13.07.2006, 18:08
kolay gelsin can,sıradaki ezgiyi PirO_62'ye munzurunkızı'na,Naz'a ve forum sakinlerine istiyorum:p teşekkürler...

h_yol
13.07.2006, 18:29
öncelikle iyi yayınlar.şükriye tutkundan gücüm yetene kadarı çalarsan sevinirim.kolay gelsin.