Orijinalini görmek için tıklayınız : Müsvetteler (Yazım artıkları)

Siya Saperen
13.07.2006, 20:30
Bir çocuk düşün. Henüz on altı yaşında. Sınırının olmadığı bir zamanda…

‘’Söylenecek o kadar çok söz var ki ona dair neresinden başlasam bu hikâyeye bilmiyorum’’

Dar aralıklı kapılarda buldu kendini. Geçmeye çalıştıkça daha da daralan kapılarda. Ne zaman anlamaya çalışsa hayatı sessiz bir karanlık kaplardı etrafını. Sanırım bu onun içinden çıkamadığı tek yalnızlıktı. Ve sevmediği…

‘’Her şey benden önce ben senden sonrayım’’

Sözlerin anlamını yitirdiği zamanlardan söz edilir ya hep; çaresizliğin ilk günüdür hani. Yazdığın şiirlerdir beni çaresiz kılan. Birçok kere söyledin biliyorum. Zaman zamanda kötüydük. Buda bizim kaybeden yanımız olsun mu? Ne dersin?

‘’Bu gece kara gözlerinde güneş doğdu. Ve tedirginiz.’’

On altı yaşımızdan sonra sakladığın bir şey vardı. Çok sonra anladım. İçindeki çocuğu benden bile kıskandın. Hayır, gücenmiyorum sana. Seviniyorum da aslında. Kendine ait bir limanın var…

Soru sormuyorum. Neden aramıyorum. Zaten bilirsin biz için hiçbir şey yapmadım. Limanın sende kalsın istedim. Benden kaçtığın zamanlarda sığınabilmen için…

‘’Sazın teli gibi ıslak vücudun’’

On altı yaşımızın tedirginliğiyle gül bahçelerinden kaçtığımız günü anımsadım. Arkamızda o günün boşluğu. İçinden geçenleri söylemedin o an. Yazdın. Son cümle ve geçen sekiz sene…

Gün gülen gözlerinde kendini bulsun. En azından bu kez…

Baba Bana Daktilo Alsana
16 Yaş Polemikleri
(Müsvetteleri)

huseyn
13.07.2006, 20:59
ve bir sene sonra yani onyedi yaşım...
ben hep ınyedi yaşındayım...
çok güzeldi eline sağlık...

Agop
13.07.2006, 22:31
bir sene daha 18 yaşım. sanki içimde kötü bişey yapma duygusu var çünkü artık oy kullanacağım.

eline ve emeğine sağlık

PirO_62
14.07.2006, 00:12
elıne saglık dostum guzel paylasım

yas 23 gectı onaltı yass tuh be nasıl gectı bılmıyorum